Hallo ik heb bij destijds hlhv.nl nu dus heet het item4you.nl enkele jaren terug inmiddels een bestelling gedaan HLHV Ordernummer: 20190314 Plant/boom zaden van ruim €65 die nooit aangekomen zij... Toon meer

1 ster is nog teveel. In mei 2023 dus 3 maanden geleden een schaduw doek gekocht voor 365 euro. Na 1 maand waren de connectoren van de balijnen al stuk waardoor het meer lijkt op een jute zak.... Toon meer

In maart een buitenlamp met bewegingssensor besteld. Na wat coronavertraging kwam die binnen, en werkte niet. Er werd een vervangende lamp gestuurd. Ook die werkte niet goed. Dus kwam er een derde.... Toon meer

Voor een leuke prijs artikel besteld. De track en tracecode werkte niet. Contact gehad met de servicedesk die mij verzekerde dat dit geen invloed had op de levertermijn. En inderdaad werd het artike... Toon meer

2,6

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hallo ik heb bij destijds hlhv.nl nu…

Plant/boom zaden van ruim €65 die nooit aangekomen zijn!
Zowel telefonisch als email wordt niet op gereageerd!

Aangezien er niets bij mij geleverd is gad ik toch wel graag mijn geld weer gehad, ik heb maar een uitkering en ik vind het heel laf om mensen in armoede op te lichten!dat is wat jullie zo doen!!😡
Ergens in 2019 zie ordernummer HLHV Ordernummer: 20190314
Iets voor eind 2018 is mijn vader ernstig ziek geworden en maart 2019 overleden ik heb hem moeten verzorgen in die periode en mijn moeder bij moeten staan, 5 weken daarna overleed onze hond ook nog eens! Vandaar dat ik niet eerder heb kunnen reageren, had de email in spammap gevonden en toen dacht ik er weer aan!begin 2020 is mijn ma overleden dus door omstandigheden moeten jullie wel snappen dat je dat vergeet zon bestelling! Vertrouwde er ook op dat die zou komen maar echt niets ontvangen!

20 september 2022

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel.
In mei 2023 dus 3 maanden geleden een schaduw doek gekocht voor 365 euro.
Na melding hiervan stuurden ze nieuwe connectoren op maar deze zijn nu ook weer stuk.
Communiceren kunnen ze niet.
Ik hef beter mijn geld rechtstreeks in de container kunnen gooien dan had ik minder ergernis gehad
Helaas kan ik geen foto toevoegen

17 augustus 2023

Terugbetaling niet uitgevoerd

Sinds december wacht ik op geld retour voor een artikel dat niet leverbaar was.
Heb reeds 4 herinneringen gestuurd per email zonder reactie terug te ontvangen, noch geld terug te krijgen.

12 juni 2023

PAS OP !!

PAS OP !!! zijn oplichters, wel betalen maar je krijgt niks !!! en geen geld terug !!!, ik heb aangifte gedaan zoals vele anderen

17 april 2023

Wandlampen gekocht en niet geleverd

Wandlampen gekocht en niet geleverd. Waren zogenaamd niet meer leverbaar. Kon mijn geld terug krijgen. Zijn alleen woorden geen daden. €100 weg. Dit zijn oplichters. Op het adres zit geen bedrijf. U bent gewaarschuwd.

19 maart 2023

Al weken niets ontvangen

Al weken niets ontvangen. Wel €25 betaald. Op email reageert hij niet. LET OP ! KIJK UIT ! Er zijn hier vreemde dingen aan de hand. Bellen kan ook al niet.
U BENT GEWAARSCHUWD ! WARNING ! WARNING !

13 maart 2023

Geen spullen, geld kwijt en rare mails

Spullen besteld en betaald. Mail gekregen dat het is verwerkt en dat deze binnen vijf dagen word geleverd. Krijg meteen een een mail met dat je 10 euro terug kan krijgen als je een positieve reactie achter laat.
Maar DOE HET NIET MENSEN!!!!!
Geen spullen, geen geld en geen gehoor

2 februari 2023

Ik heb mijn geld nog niet terug…

Ik heb mijn geld nog niet terug gekregen?
Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Schijnbaar is er iets niet helemaal goed gegaan tijdens de terug storting waarvoor onze welgemeende excuses.
Zojuist is het bedrag netjes afgeschreven en zal binnen 2 werkdagen bijgeschreven zijn door Mollie.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijk groet,

Klantenservice

11 februari 2023

Al in december een bestelling geplaatst…

Al in december een bestelling geplaatst voor een zogenaamde mooie betaalbare lamp.
Me dochter zit nog steeds zonder lamp wegens de omstandigheden.
Ook hier weer zogenaamd 2 dagen en ik zal niet opgeven.
Iedere keer is er wel weer wat mis.
BESTEL HIER NIET!!!!
VIEZE RATTEN ZIJN HET.
Heb het zelf niet heel erg breed en wil gewoon mijn geld terug.

8 februari 2023

Niks bestellen

Bestelling gedaan (bleek niet meer voorradig maar daar brengen ze je niet zelfstandig van op de hoogte), na veel heen en weer mailtjes te hebben gestuurd en druk te hebben gezet uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Ik bestel hier nooit weer. Ik raad ook iedereen aan dit niet te doen!

4 januari 2023

bestel hier nooit

Blijkbaar konden ze het product niet leveren. Het is vandaag 27 januari en ik heb nog altijd niet mijn geld terug gekregen. Dit is pure oplichting! Ik zou binnen twee werkdagen mijn geld terug krijgen. Maar vandaag nog altijd niks ontvangen. ... hier precies hetzelfde verhaal. Ik heb op 10 januari besteld. Geen product, geen geld.
update: 7 februari en ik heb mijn geld nog steeds niet ontvangen, ook al heeft de winkel meerdere keren beweerd dat het binnen 2 werkdagen zou worden betaald.
hun KVK-nummer is vals, evenals hun BTW-identificatienummer.

10 januari 2023

1 ster is al te veel!

1 ster is al te veel!

7 januari heb ik bij hun besteld.
Blijkbaar konden ze het product niet leveren. Het is vandaag 26 januari en ik heb nog altijd niet mijn geld terug gekregen. Dit is pure oplichting! Ik zou binnen twee werkdagen mijn geld terug krijgen. Maar vandaag nog altijd niks ontvangen. Inbegin reageerden ze terug op mails. Maar dat doen ze ook niet meer. Ze zijn tevens niet via een telefoonnummer te bereiken.

25 januari 2023

Hoe lang zijn 5 werkdagen echt?

Nadat ik op 12 december wat heb besteld, ontving ik het volgende bericht: “Hierbij delen wij u mede dat wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen. Zoals aangegeven op onze webwinkel heeft uw bestelling een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u daar een bevestigingsmail over.

Helaas zijn wij tijdelijk telefonisch niet bereikbaar. Mocht u vragen hebben dan streven wij ernaar om uw email binnen 24 uur te beantwoorden.

Graag willen wij u belonen met 10 euro!
Mocht u een positieve review willen schrijven zullen wij het bedrag van 10 euro terugstorten.”

Er zijn geen berichten meer geweest vanuit item4you om mij te laten weten dat mijn bestelling verlaat is of dat ik een track- en trace nummer ontvang voor het ontvangen van mijn bestelling. Ergens anders op hun website las ik dat ze 15 werkdagen nodig hebben om de bestelling te sturen. Als ik deze week mijn bestelling niet heb ontvangen, ga ik proberen mijn geld terug te krijgen, omdat ik het dan ergens anders wil bestellen. Het is heel gek dat je niet eens kunt bellen met een bedrijf om te vragen waar je bestelling blijft. Doordat ik geen positieve review kan schrijven, dan maar een kritische.

11 december 2022

Is dit jouw bedrijf?