Hallo ik heb bij destijds hlhv.nl nu dus heet het item4you.nl enkele jaren terug inmiddels een bestelling gedaan HLHV Ordernummer: 20190314 Plant/boom zaden van ruim €65 die nooit aangekomen zij... Toon meer
1 ster is nog teveel. In mei 2023 dus 3 maanden geleden een schaduw doek gekocht voor 365 euro. Na 1 maand waren de connectoren van de balijnen al stuk waardoor het meer lijkt op een jute zak.... Toon meer
In maart een buitenlamp met bewegingssensor besteld. Na wat coronavertraging kwam die binnen, en werkte niet. Er werd een vervangende lamp gestuurd. Ook die werkte niet goed. Dus kwam er een derde.... Toon meer
Voor een leuke prijs artikel besteld. De track en tracecode werkte niet. Contact gehad met de servicedesk die mij verzekerde dat dit geen invloed had op de levertermijn. En inderdaad werd het artike... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Je wordt goed op de hoogte gehouden…
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling
Men is vriendelijk
Ik zou deze site aanraden naar anderen
Vriendelijk en snel
Ik heb een paar dagen geleden een led strip besteld , ik vond het persoonlijk heel fijn dat ik steeds een “update” kreeg van hoe het met de bestelling ging . Ook waren ze heel vriendelijk + snelle levertijd
Auto Hondenstoeltje
Mooi hondenautostoeltje voor scherpe prijs.
Word op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling.
Mooi stoeltje
Ik vind jullie prijzen zeer goed
Ik vind jullie prijzen zeer hanteerbaar. Ook de verzendkosten. Daarbij kreeg ik meteen een bevestiging e-mail en dat gaf me vertrouwen. Groetjes Badrae
Nooit iets kopen bij deze webwinkel!
Nooit iets kopen bij deze webwinkel!
Artikel wordt niet geleverd en geld wordt niet retour gestort. Mails worden beantwoord in de trant van: Artikel helaas niet meer leverbaar en uw geld wordt retour gestort. Begin oktober bestelling gedaan / half november en enkele mails verder maar nog geen geld terug gezien. Telefonisch zijn zij al heel lang niet bereikbaar. Er staat tijdelijk maar ga maar uit van permanent.
Fijne en snelle website
Beste mensen bedankt voor u goede…
Beste mensen bedankt voor u goede service vriendelijke mensen word netjes geholpen ben zeer te vrede bedankt voor alles fijne dag
Jammer, slechte communicatie en loze beloftes
Jammer, na weken wachten op een reeds betaald product kregen we bericht dat t niet meer leverbaar was. Tussentijds niks vernomen. Daarna meermaals contact gehad over terugbetaling. Telkens vriendelijk gereageerd met “dan is er iets mis gegaan, we maken t in orde, over 2 dagen heeft u het geld op uw rekening”. En raad eens? Nog steeds niks terugbetaald. Nooit meer iets kopen hier.
Een eerlijke en goede online shop…
Een eerlijke en goede online shop reageren snel en netjes en alles wordt duidelijk en goed beschreven in de mails en levering is ook redelijk op tijd
Mijn bestelling was uitverkocht
Mijn bestelling was uitverkocht. Het betaalde bedrag is terug gestort. Dank klanten service voor de goede SEVICE
De uil die ik bestelde bleek helaas…
De uil die ik bestelde bleek helaas niet op voorraad. Netjes mijn geld terug! Ik probeer het over een tijdje weer!
Jammer
Zoals ik hieronder lees komt het wel wat vaker voor dat items niet leverbaar zijn zo ook bij mij Ik krijg ook bericht dat ik binnen twee dagen mijn geld terug zou krijgen dit gebeurde inderdaad niet na gemaild hierover te hebben werd het bedrag de volgende dag gestort dus eind goed al goed alleen jammer dat vaak items waarmee geadverteerd wordt niet leverbaar zijn Dat opzich is een slechte zaak. Verder wel vriendelijk mail contact gehad met dit bedrijf daar is niets mis mee men reageert goed op mails.
Prima,de niet mogelijke levering…
Prima,de niet mogelijke levering afgehandeld en geld terug gestort gekregen.
Bedrijf komt zijn terugbetaling niet na…
Bedrijf komt zijn terugbetaling niet na !
Had een order geplaatst deze is door hen geannuleerd en men zou binnen 2 werkdagen het geld terug storten maar tot op heden nog geen cent terug gezien ! Reageren ook niet op de mail!
Zo onbetrouwbaar dus denk dat ik aangifte gaat doen van oplichting!
Tevreden met de afhandeling
Nadat er eerst iets mis was gegaan met de bestelling is alles uiteindelijk netjes afgehandeld en ik heb ik gewoon mijn geld terug gekregen.
Ze doen niet wat ze beloven
Ze doen niet wat ze beloven! Slecht...
Wees geen dief van je eigen…
Wees geen dief van je eigen portemonnee. Doe geen zaken met dit bedrijf.
Besteld en betaald via Beslist.nl. Nooit ontvangen. Contact opgenomen (maar de webwinkel heeft geen telefoon, wat eigenlijk al wel voldoende zegt). Uiteindelijk via e-mail een reactie gehad. Product bleek niet leverbaar (zou fijn zijn als het bedrijf klanten hierover informeert, maar nee dus). Het bedrag zou per omgaande worden teruggestort, maar nooit ontvangen. Louche winkel. Doe er geen zaken mee.
Zeer slechte Communicatie
Zeer slechte Communicatie, mijn pakketje is niet traceerbaar, ook is het ordernr niet te vinden. Telefonisch onbereikbaar. Zeer slechte ervaring dus, diefstal kan ik zeggen, NOOIT meer iets bestellen daar dus.
Geld terug
Wij hebben (omdat het artikel niet meer voorraadig was) wel ons geld terug gekregen. Het duurde wel langer dat wat zij gezegd hebben.
mijn mening: koop hier niets!
Als het mogelijk zou zijn nul sterren in te vullen, zou ik het doen. Via Beslist.nl op 15 november een lamphouder gekocht. Zou uiterlijk binnen 15 dagen worden geleverd. Op 6 december maar eens geinformeerd waar de bestelling blijft. Antwoord: als het goed is hebben we u op 17 november geinformeerd dat het artikel is uitverkocht. Niet goed dus. Terwijl het artikel zowel bij Beslist.nl als bij Item4you.nl nog gewoon op de website staat! Ik voel me opgelicht.