Aanrader! Prima bedrijf, prachtig resultaat!!
Prima bedrijf, goed resultaat en heel netjes gewerkt!
Aanrader
Elk seizoen een nieuwe tuin! Bij Ja Man!, actief sinds 1999 in tuinaanleg en sierbestrating, vinden wij dat iedereen elk seizoen weer moet kunnen genieten van zijn tuin, of de zon nu warm schijnt of het met pijpenstelen uit de lucht komt vallen. Daarom speuren wij continu naar de beste deals voor onze klanten. Afhankelijk van het seizoen variëren onze aanbiedingen van aantrekkelijk geprijsde tuinmeubels tot aan BBQ's, steeds met het doel om uw buitenruimte te verrijken.
Vlotbrugweg 13, 1332 AE, Almere, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Prima bedrijf, goed resultaat en heel netjes gewerkt!
Aanrader
Ja Man heeft onze achtertuin perfect opgehoogd. Niets was teveel gevraagd en de mannen werken hard en leveren alles netjes op. Zeker een aanrader.
Goeie prijs op tijd geleverd zeer degelijk materiaal
Super tevreden! Snelle levering, binnen no-time respons op vragen en kosteloos extra bouten thuis geleverd terwijl het mijn eigen fout was. Hekwerk ziet er top uit! Dus.. zeker een aanrader!
Zo snel heb ik nog nooit iets geregeld. Gisterochtend contact gehad, meteen prijsopgave gekregen en de mogelijke datum voor een afspraak. toen bleek dat de mannen toevallig reparatie hadden in de stad waar we wonen en was ons aangeboden dat ze dan langs kunnen komen om de hek te plaatsen. Dag later kwamen ze netjes vroeg, snel en netjes gewerkt en 3 uur later stond de nieuwe hek. Aanrader! Snel, betrouwbaar en betaalbaar, snelle en duidelijke communicatie.
Super blij met mijn bodrum de luxe tuinset. Voor die prijs echt top!! Was een beetje sceptisch over de site. Maar super service en hele aardige mensen.
Offerte aanvraag gedaan voor een nieuw schutting. Afspraak gemaakt om langs te komen om het werkte bekijken. Niet opkomen dagen😡
Goede en snelle service. En de kwaliteit van de tuinset is ook heel erg goed.
Bij jaman.nl een lounge set gekocht. Heel erg tevreden ermee. Laat in de avond besteld en de volgende dag bezorgd! Had daarna nog een aantal vragen waarop ik heel snel terugkoppeling kreeg. Ze denken met je mee en zijn eerlijke mannen.
Zeker een aanrader!!
Top bedrijf! Zwart hekwerk besteld om 11:43 uur en om 18:00 uur dezelfde dag al bezorgd!! Super mooi en goede kwaliteit. Zeker een aanrader.
Na veel wikken en wegen , een hekwerk of weer een natuurlijke afscheiding in de voortuin toch eindelijk voor een sier-hekwerk gekozen van Ja Man Hekwerken. Deze besteld en gelijk een plaatsing afspraak gemaakt, de mannen waren keurig op de afgesproken tijd ondanks de grote afstand Almere Oosterwolde frl, het hekwerk strak en netjes gemonteerd.
We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst en vinden het zelfs mooier dan gedacht.
We wilde een sierhekwerk als erf afscheiding, afspraak was snel geregeld en binnen no time stond er een super strak en prachtig hekwerk!
Dit kleine familiebedrijf met super lieve en vakbekwame medewerkers kunnen wij dan ook echt bij iedereen aanraden.
Super! Snelle communicatie, behulpzaam en zeer snelle levering in het weekend. Helemaal blij met onze loungeset!
Vanaf de bestelling en aflevering liep alles gsmleerd.
En daarna ?
2 mannen kwamen ruim op tijd, droegen een grote doos naar binnen en naar mijn balkon.
Ze pakten de doos uit, de hele set - 2zits bank, 2 stoelen en een tafel - kwam tevoorschijn.
Ze namen het grote stuk karton mee.
Ik heb de poten onder de set geschroefd, heel simpel.
Nu staat er een mooie, stevige tuinset op mijn balkon, prachtige kleur kussens.
En de stoelen zitten heerlijk !
Ik kan alleen maar complimenten geven over de gang van zaken en de kwaliteit van de set.
Ik raad Jaman van harte aan. Topbedrijf !
Fijne mensen van een klein familie bedrijfje. Goede tuin/loungeset waar we veel plezier aan gaan beleven.
De set is echt razendsnel gebracht, en alle karton werd ook weer door hun meegenomen. Súperervaring!