JB Sportmassage Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Sinds ik intensiever doe aan kickboxtraining had ik wat meer last van mn rug. Bij JD sportmassage ben ik aan het juiste adres! Masseur Jurgen heeft een scala aan massagebehandelingen en per massage ge... Toon meer

28 weken zwanger en voor het eerst een zwangerschapsmassage gehad. En het was heerlijk, prettig en zeer ontspannen. Van top tot teen goed behandeld en goed verwend. Tijdens het deel waar mijn rug... Toon meer

Ik ben bij JB sportmassage terecht gekomen omdat ik opzoek was naar een masseur maar gespecialiseerd in atleten. Vandaar dat ik bij JB terecht kwam. Hij luistert super goed naar waar mijn klachten z... Toon meer

1. Massagetherapeut

Mijn naam is Jurgen Boerleider en ik masseer al 6 jaar onder de naam JB Sportmassage. Als sportief persoon weet ik als geen ander het belang van sport en ontspanningsmassages voor, tijdens en na blessures.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top masseur

Jurgen is een hele vriendelijke en goeie masseur. Ik heb even geaarzeld omdat het een mannelijke masseur was, maar ik voelde me volkomen op m'n gemak (dankzij hem). De ontspannings massage was extreem relaxed. Van te voren had ik gevraagd bepaalde lichaamsdelen wat meer aandacht te geven, hij luisterde goed en dacht mee wat mijn lichaam het beste kon gebruiken voor massagetechnieken. De ruimte was verzorgd, schoon en netjes, de handoeken roken heerlijk fris. Ik kreeg de optie aangeboden om zelf muziek op te doen.

9 mei 2021

Hemels ontspannen.

Het was een hemelse massage. Jurgen stelt je op je gemak waardoor het zo vertrouwd aanvoelt. Heerlijke muziek op de achtergrond. Ik kijk al uit naar de volgende. Kan niet wachten. Echt top!!

9 mei 2021

Heerlijke massage

Hele vriendelijke en goede masseur. Ik voelde mij op mijn gemak en hij luisterde goed naar wat mijn klachten waren. Heel fijn dat je zelf mag aangeven wat voor muziek je leuk vindt om te beluisteren tijdens de massage.

3 mei 2021

Fijne massage

Massage was super fijn. Voelde zeker een verschil met het moment dat ik de salon binnen kwam vergeleken met het moment dat ik de salon weer verliet. Verder was de masseur erg vriendelijk en professioneel.

3 mei 2021

Een hele goede ervaring

Een hele goede ervaring. Hij weet wat hij doet en het allerbelangrijkste voor mij is dat hij naar je luistert voor en tijdens de behandeling. En hij herkent veel dingen omdat hij zelf intensief heeft gesport.

21 april 2021

Voor herhaling vatbaar

Ik ben tijdens trainen door me rug gegaan waar door alles vast zat. Jurgen heeft dit goed los gemaakt en ik bleek op andere plekken ook helemaal vast te zitten. Hij is professioneel en legt goed uit waarom hij bepaalde technieken gebruikt en ik heb tips gekregen om thuis te stretchen.

19 april 2021

39weken zwanger en masseren

Ik was 39weken zwanger en had enorme last van mijn onder rug. Na de massage kon ik vrij bewegen voornamelijk in bed was dit nogal lastig. Ik raad dit iedere zwangere vrouw aan. En wanneer ik weer mag masseren volgen er nog vele na deze.

30 maart 2021

Ik kan iedereen JB sportmassage aanraden

Ik kan JB massage een ieder aanraden, hij is professioneel en vriendelijk. Jürgen heeft eerst naar mijn klachten geluisterd en is vandaar uit begonnen met de massage aan schouder en nek. Nu 2 behandelingen gehad en kan oprecht zeggen dat ik klacht vrij ben! Jürgen bedankt voor de uitstekende service!

28 maart 2021

Massage ook voor kinderen

De kids 11 en 7 jr hebben heerlijk genoten van de massage van Jurgen.Het zijn sporters en Jurgen heeft ze gemasseerd waar ze het echt nodig hadden en ook veel informatie gegeven.

18 maart 2021

Voor herhaling vatbaar!

Ik heb een top ervaring gehad bij JB sportmassage.
De behandeling was erg ontspannen.
De eigenaar heeft me op het begin heel duidelijk uitgelegd wat hij zou doen, en dat vond ik erg fijn.

Zeker voor herhaling vatbaar.

18 maart 2021

Goede sportmasseur

Een goede sportmasseur die ook advies geeft wat de klachten veroorzaakt en tips. Tevens ook qua nazorg van de massage zeer betrokken. Een aanrader om vaker te boeken!

11 maart 2021

Super massage, professioneel, voor herhaling vatbaar

Ik ben echt enorm tevreden met de sportmassage! Bij het maken van de afspraak is hij duidelijk en informatief. De ontvangst was ook top, je word professioneel ontvangen en op je gemak gesteld. De kamer had gelukkig ook de juiste temperatuur. Hij legt uit wat hij gaat doen, en de massage zelf was helemaal top. Ik was enorm ontspannen en zelfs loom na de massage. Heerlijk!!!! Hij neemt ook zijn tijd en zijn handen zijn stevig en zacht tegelijk. Gouden handen.
Ik ben echt enorm tevreden en zeker een aanrader!!!!

17 december 2020

Zeer ervaren masseur

Na iedere massage voel ik me zeer relaxed en wil ik het liefst gelijk gaan slapen! Hij weet precies wat hij doet en pakt de juiste plekken aan. Sommige plekjes kunnen even wat pijnlijker zijn dan anderen maar zodra hij klaar is voel je je als herboren! Een echte aanrader!

8 december 2020

Heerlijk ontspannen en aan huis

Jurgen masseert niet zomaar, maar legt ook uit waar bepaalde pijnen vandaan zouden kunnen komen. Hij zorgt voor een relaxte sfeer, zodat je na de massage helemaal ontspannen en zen bent. Het fijne aan de massages die Jurgen aanbiedt is dat het gewoon in je eigen vertrouwde omgeving gebeurd.

8 december 2020

Professioneel en vakkundig

Professioneel en kundig in zn vak en maakt makkelijk een babbel dus helemaal top en werkt resultaat gericht en niet financieel gericht

6 december 2020

100% Gouden Handen!

Massages nemen was voor mij eerder een luxe dan een prioriteit. Vanaf mijn eerste massage bij JB Sportmassage veranderde mijn visie hierop. Voor, tijdens en na de behandelingen wordt je meegenomen in de belangen van een massage, waarom dit regelmatig nodig is, waar je op moet letten tijdens het zitten, staan en lopen etc. Je kunt merken dat hij weet waar hij het over heeft, dat is voor mij een toevoeging. Hij is vriendelijk, geduldig, stelt je op je gemak, neemt zijn tijd om de knel- en stresspunten te ontdekken en masseert letterlijk de spanning uit je lichaam. Bij velen staat Jurgen bekend als de masseur met de gouden handen. Ik kan deze ‘bijnaam’ met volle borst bevestigen. Sinds JB Sportmassage zijn massages voor mij een prioriteit, na de eerste massage dan ook meteen een strippenkaart aangeschaft. Jurgen, ik ben blij met jou! Tot snel x

3 december 2020