Wellicht een goede loodgieter, maar als webshop waardeloos. Levert zeer slechte service en vraagt voor alles de hoofdprijs. Voor veel geld het schip in gegaan.
Via chat gpt bij ventilatie koning gekomen. Reageerde zeker snel. Was zeker goedkoop. Maar beloofde na akkoord meteen op te sturen echter dit duurde een week en kostte mij een vrije dag. Verder... Toon meer
Eerste keer nieuwe centrale afzuiger laten plaatsen. Super gedaan! Voor onze andere woning ook door JCB laten uitvoeren en weer uitermate tevreden. Dus prima monteurs bij JCB en ook die wij hadden... Toon meer
Nette service, Diverse onderdelen besteld waarvan één onderdeel een langere levertijd had. De order is toen in twee delen verstuurd waardoor ik wel verder kon. Compliment. Punt van aandacht is we... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geen antwoord gehad en nog niks geleverd helaas, dus kan op dit moment helaas niks positiefs vertellen
Ik heb 4 x contact gezocht met dit bedrijf. 3x per mail en 1x telefonisch. Ik krijg geen antwoord. Geleverde bestelling is niet correct. Ik wil de bestelling retour zenden. Dit kan alleen dmv contact opnemen met het bedrijf. Zoals gezegd 4x actie ondernomen maar er komt geen reactie.

Antwoord van Jcbventilatie
Onderdeel besteld, snel verzonden, meer dan een week later geleverd,aantoonbaar schuld post.nl.
Bleek helaas niet helemaal in orde te zijn, na e-mail contact werd aangeboden het nog eens gratis opnieuw te verzenden. Werd weer snel verzonden, weer erg laat geleverd, weer schuld post.nl.
Kortom: over de service dik tevreden, Post.nl slaat helaas bij brievenbus pakjes, de plank aardig mis.
Ik ben tevreden want is twee keer besteld ik van deze site, ook advies van ons monteur.
Ik heb een geïsoleerde pijp besteld die eigenlijk niet meer leverbaar was. Toch hebben ze even rondgebeld en uiteindelijk bij de fabriek nog een kunnen vinden. Dus top service.
Product ontvangen binnen aangegeven termijn. Simpel en efficiënt materiaal. Lange termijn kwaliteit niet bekend

Antwoord van Jcbventilatie
Bij telefonisch contact snel antwoord, en bestelling snel geleverd
Via de telefoon eerst gevraagd wanneer de ventilator geleverd zou worden .
Deze werd toen inderdaad 48 uur na de gedane bestelling en betaling bij mij afgeleverd .
Dezelfde had ik ongeveer 26 jaar eerder gekocht voor ± 45 gulden .
Nu was deze bij jcbventilatie het voordeligst incl porto kosten voor bijna 53 euro .
Techniek is er wel op vooruit gegaan .
Product wat ik besteld had was niet meer voorradig en niet meer leverbaar. Helaas. Echter werd er snel telefonisch contact opgenomen en een passende oplossing aangeboden. Restant geld was snel teruggestort.
Even via Google een buis ventilator met na loop timer gezocht .
Wat zijn die dingen in minder dan 30 jaar in prijs gestegen !!
Ik had al een NEDCO PV 100 T 27 jaar oud nu en kapot gegaan helaas .
Zocht dus dezelfde nieuw .
Bij bovenstaande firma was tie op dit moment het voordeligst thuis te ontvangen .
Scheelt toch tussen de 4 en 28 euro bij anderen .
Eerst even gebeld , was te leveren en binnen drie dagen thuis .
Klopt , heb dag 1 besteld en betaald , dag drie kwam ie binnen .
Heb um meteen opgehangen tussen de wc ventilatie buis .
Techniek is iets moderner kwa printplaat .
Deze ventilator zal nog wel draaien als ik in een bejaardenhuis zit .
Bedankt meneer die ik aan de telefoon had (zie mobiel nr. op de website) .
Snel het juiste artikel gevonden + snelle levering
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.
Bestelling via e-mail geannuleerd, nadat bekend was geworden dat de materialen niet op tijd binnen zou zijn voor het project. Echter nooit reactie ontvangen van Jcbventilatie en product geleverd gekregen.

Antwoord van Jcbventilatie
Tot op heden slechts een orderbevestiging, maar een week na dato niets ontvangen