Vores 2 store Hankatte(brødre), Gøg & Gokke på henholdsvis 8 og 10kg. er meget glade for de to nye kradsestolper vi har købt, som reservedele til et af deres kradsemøbler. Det er altid en fornøjels... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig handel. Bestilte mush laks på frost dag 1, og den var klar i butikken til afhentning dagen efter. Venlig betjening.
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk butik / hjemmeside. Har handlet her mange gang og vender altid tilbage for at købe deres naturlige kattelegetøj og kattens no 1 kradsetræ. (Som holder i FANTASTISK mange år men hvor man ka... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bestilte en hundeseng til stor hund med memoryskum. Fin hjemmeside og nem betaling. Der gik kludder fra GLS' side grundet en manglende skanning af pakken, så jeg fik ikke besked om, at den var ankomme... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Velkommen til en fantastisk verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer kat og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, hundefoder, kattefoder, hundeartikler og tilbehør til hund og kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til gnavere. Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kernekompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selvsamme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste Bag Team jekas er! Velkommen til Jekas Hund og Kat se et fantastisk univers bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere, Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend. Nordjysk Firma Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste På forhånd tak Team Jekas
Vestergade 30, 9460, Brovst, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fredag 10/07 er jeg sammen med min hund hos Jekas i Brovst for å kjøpe en hundesæle. I butikken får jeg hjelp/veiledning av en vennlig dame, som finnner en sæle som passer min hund. Noe som vi blir enige om. Om nødvendig kan størrelse justeres noe ved å stramme noen reimer. Deretter betaler jeg dkk 429,- og hunden og jeg forlater butikkken. Hunden med den nye sæle på - merkelappene på sælen ble fjernet i butikk. Vel hjemme går jeg tur med hunden og oppdager at hunden løfter beina ut av sælen. Sælen er altså for stor og skal byttes til et mindre. Lørdag tilbake i butikken for å bytte, men en lørdagshjelp kan ikke ta stilling når sjefen ikke er tistede. Tibake til butikken på mandag for et nytt forsøk. Sjefen er nå tilstede men han nekter å ta tilbake/bytte sælen fordi jeg ikke har de orginale merkelappene - som ja ble fjernet i butikken og selv om jeg kan legge fram kvitteringen. Han råder med å forsøke å selge sælen brukt! Jeg forsøker å handle mest mulig lokalt, men holdningen til denne butikksjefen hos Jekas tvinger meg til å handle hundemat og annet utstyr på nett. Dette kostet meg tros alt dkk 429,- for en sæle som ikke passer.
Med venlig hilsen, Frederik Müller

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Dejlig hurtig og seriøs. Hundebadet er perfekt.

Varmeste anbefaling . Fantasttisk sted at handle . 😍

Antwoord van Jekas Hund & Kat
jeg var super tilfreds både med varen og leveringen, godt sted at handle så jeg kan anbefale denne butik

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Bestilte en kattesele, til naboens kat.
Levering og selen er perfekt.

Antwoord van Jekas Hund & Kat
De bestilte varer kom hurtig og var forsvarlig pakket ind. En god oplevelse

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Fine varer. Desværre var halsbånd for store og Ozami seler i str. S var ikke ens i størrelse så den ene blev returneret. Og så havde jeg købt katteguffer til min hund :-( men det er jo ikke Jekas skyld :-)
Hurtig ekspedition og levering

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Stort udvalg, hurtig levering , produkter lever altid op til forventning.

Antwoord van Jekas Hund & Kat
God hjemme side og hurtig levering

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Hurtig levering og en kat der er glad for Sine pelsmus

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Hurtig leveling og altid fantastisk service. Vil gerne handle der igen og kan varmt anbefales

Antwoord van Jekas Hund & Kat
God oplevelse. Varen var i restordre - fik besked omgående, og varen blev efterfølgende leveret som lovet.

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Super kattesele og kvaliteten er bare tip top i orden, det er man ikke i tvivl om. Hurtig betjening og levering 👍
Mvh
Bente Popp

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Super varer og god kommunikation da den ene vare var udsolgt.

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Nemt og overskueligt at bestille herfra, hurtig levering, alt var i fineste orden.

Antwoord van Jekas Hund & Kat
Bestillingen var nem og leveringen kom efter to dage