Jekas Hund & Kat Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores 2 store Hankatte(brødre), Gøg & Gokke på henholdsvis 8 og 10kg. er meget glade for de to nye kradsestolper vi har købt, som reservedele til et af deres kradsemøbler. Det er altid en fornøjels... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig handel. Bestilte mush laks på frost dag 1, og den var klar i butikken til afhentning dagen efter. Venlig betjening.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik / hjemmeside. Har handlet her mange gang og vender altid tilbage for at købe deres naturlige kattelegetøj og kattens no 1 kradsetræ. (Som holder i FANTASTISK mange år men hvor man ka... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en hundeseng til stor hund med memoryskum. Fin hjemmeside og nem betaling. Der gik kludder fra GLS' side grundet en manglende skanning af pakken, så jeg fik ikke besked om, at den var ankomme... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dierenwinkel
  2. Dierenverzorgingswinkel
  3. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til en fantastisk verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer kat og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, hundefoder, kattefoder, hundeartikler og tilbehør til hund og kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til gnavere. Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kernekompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selvsamme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste Bag Team jekas er! Velkommen til Jekas Hund og Kat se et fantastisk univers bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere, Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend. Nordjysk Firma Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste På forhånd tak Team Jekas

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

62 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og min hund elsker leversnitterne

25 maart 2024

Hej Jonna
Tak for din flotte anmeldelse, vi siger 1000 tak hos team jekas. De leversnitter er meget populære.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundeservice og hurtig levering

Jeg fik den bedste hjælp på et produkt som var udsolgt.
Butikken var hurtig til at finde en løsning, så jeg kunne få det produkt jeg øndkede at købe.
Hurtig levering og høj kvalitet produkt jeg har modtaget.

Ikke sidste gang jeg handler herfra!

21 maart 2024

Hej Stephanie.
Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for du fik det produkt du ønskede, trods vi havde udsolgt af det du havde bestilt.
Det betyder meget for os at vi kan give en god service.
Vi ønsker dig forsat god Påske, og glæder os til vi kan sende dig noget en anden gang.
Hilsen Aleks fra team Jekas.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fornuftige priser og rigtig hurtig…

Fornuftige priser og rigtig hurtig levering 👍😊

11 maart 2024

Hej Janni
Tak for din flotte anmeldelse, det sætter team Jekas meget pris på :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin med løbende information om…

Fin med løbende information om forsendelsen

11 maart 2024

Hej Lisbeth.
Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for team Jekas. Vi ønsker dig en god weekend.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale at handle hos Jeka s…

Kan varmt anbefale at handle hos Jeka s hund og kat
Købte to hundehalsbånd som viste sig at være for små så de skulle byttes , de holdt mig hele tiden orienteret om at det var i restordre osv. det hele var bare perfekt

8 maart 2024

Hej Dorthe.
Team Jekas takker mange gange for din fine anmeldelse. Vi er glade for du fik en god oplevelse og håber vi har alle vare hjemme næste gang du bestiller ved os.

Hurtig og korrekt levering

Hurtig og korrekt levering. Gode produkter

7 maart 2024

Hej Berit
1000 tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for team Jekas.

dag til dag levering

8 maart 2024

Hej Heidi
1000 tak for for din anmeldelse. Det betyder meget for hele vores Team og vi er glade for du har brugt tid på at lave en anmeldelse.
Hilsen Aleks og resten af Team jekas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

💚💚💚 Jeg er vild med Jekas hund & kat…

💚💚💚 Jeg er vild med Jekas hund & kat 💜💜💜 Skønne varer 💙 dejlige priser 🤩 fin kommunikation ⭐ hurtig ekspedition 💕 What's not to like 💜💜💜

7 maart 2024

Hej Susanne
1000 tak for for den fine anmeldelse. Det betyder meget for hele vores Team og vi sætter stor pris på du har brugt tid på at lave en anmeldelse.
Hilsen Aleks og resten af Team jekas

Professionel betjening

Professionel betjening, og super hurtig levering.

13 februari 2024

Hej Bettina
Tak for din fine anmeldelse, det sætte vi virkelig meget pris på her i team Jekas.
Vi ønsker dig en god weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv betjening og hurtig levering

Effektiv betjening og hurtig levering!

Jeg stod i en situation hvor jeg skulle bruge et transportbur inden for få dage. Jeg har været i dialog med jer på telefon og lagde herefter ordren online og I sørgede for at jeg fik min ordre med én dags levering! Fantastisk. Derudover super service, man føler sig tryg og værdsat som kunde.

19 februari 2024

Hej Rebecca.
1000 tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os i team Jekas at kunderne har en god oplevelser når de handler ved os. Vi håber du bliver glad for dit transportbur.

Fantastiske varer og hurtigvlevering

19 februari 2024

Hej Heidi.
1000 tak for din flotte anmeldelse 🙏🏼
Team jekas er meget glad for du kan lide vores produkter og service.
Vi håber snart at kunne sende noget godt hjem til dig igen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God og hurtig service!

12 februari 2024

Tak Mette.
Vi er glade for din fine anmeldelse, det betyder meget for Team jekas at vi har glade og tilfredse kunder.

Super varer

Super varer! Levering på et døgn
Super service👍

13 februari 2024

Hej Kjeld
1000 tak for din fin anmeldelse her på trust pilot, det betyder rigtig rigtig meget for team Jekas at vores kunder har en god oplevelse når de handler ved os.

Godt og venlig betjening

Godt og venlig betjening, de er super gode til at vejlede omkring hunde. Stort udvalg af både foder og andet. Alt i alt en god oplevelse.

9 februari 2024

Hej Jette.
1000 tak for din fin anmeldelse her på trustpilot, det betyder rigtig rigtig meget for team Jekas at vores kunder har en god oplevelse når de handler ved os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunne levere truly hundesnacks som…

Kunne levere truly hundesnacks som aftalt og hurtigt med post Nord.

2 februari 2024

Hej Peter.
Mange mange tak for dine 5 flotte stjerner, det betyder meget for tema Jekas.🙏🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god, venlig og hurtig service.

Virkelig god og hurtig service.

31 januari 2024

Hej Vibeke.
Mange mange tak for din fine anmeldelse, det er team Jekas meget glade for. Det betyder meget for os at kunderne har en god oplevelse når de handler ved os.
Hilsen Aleks og Team Jekas.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har gennem længere tid ledt efter gode…

Har gennem længere tid ledt efter gode kvalitets produkter til kat og endelig fundet et firma der leverer disse og tilmed hurtigt. Tak for god service og godt overblik på jeres hjemmeside, vil ikke være sidste gang jeg handler hos jer:-)

31 januari 2024

Hej Anne.
1000 Tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget for team Jekas. Vi glæder os til igen at kunne sende noget hjem til dig.
Hilsen Aleks og Team Jekas.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De har nogle gode produkter til en ok…

De har nogle gode produkter til en ok pris og varerne kom inden for få dage 😄

23 januari 2024

Hej søren.🤓
Tak for din anmeldelse, vi er glade for du kan lide vores udvalg og service.
Hilsen Aleks og team Jekas.