Utrolig fleksibel, og imødekommer alle dine ønsker om lejetidspunkter - også hen over weekenden - Vi har brugt Jbl 4 gange nu og vi møder hver gang en meget imødekommende Jesper der vil gøre alt fo... Toon meer

Super god service og levering som aftalt et firma man kan regne med og med super gode udlejnings priser et firma der kun kan anbefales hilsen Leif K.M.

Meget imødekommende. Når der bliver lavet en aftale så kan man regne med det ikke mindst ved levering af maskiner på adressen - selv tidspunktet for levering kan man regne med. Hele vejen fra lejen... Toon meer

1. Bouwmachine verhuurbedrijf

Vi er en mindre udlejnings privat virksomhed som udlejer minigraver, pladestampere, betonhammer, fræser, tvangsblander, bukkestilladser, rullestilladser, afretnings sæt til flise belægning og meget mere ud. Vi vokser med kundernes ønsker om materiel og der kommer flere produkter til hvert år, du kan afhente selv eller få det leveret når du ønsker det. Fleksibilitet og god kunde service er vort motto. Vi udlejer til erhverv men vores primære kunder er "gør det selv folket" Hvor vi via vores erfaring og mange år i branchen hjælper dig som kunden med at finde den rigtige løsning til dit projekt. Vi er altid friske med et godt tilbud og tlf bliver taget alle dage også i weekenderne, så står du og mangler noget i weekenden så er der stor mulighed for at vi kan hjælpe dig videre i dit projekt. Jlb maskinudlejning drives fra privaten og det er ejeren eller hans kone der tager tlf når du ringer og derfor vil du opleve at servicen samt interessen for dit behov er i fokus fra starten af samtalen hvor vi går hele vejen for at bistå dig med rådgivning om de spørgsmål du måtte have før du går i gang med dit projekt.. Vi lejer mest ud i en radius af 50 km fra firmaets adresse.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Super god service og levering som…

18 april 2026

Antwoord van Jlb Maskinudlejning

Hej Leif. Tak for at dele din oplevelse af at bruge jlb-maskinudlejning

Utrolig fleksibel og imødekommende

Vi har brugt Jbl 4 gange nu og vi møder hver gang en meget imødekommende Jesper der vil gøre alt for at du får løst din lejeudfordring på bedste måde.
Rigtig god oplevelse!

16 april 2026

Antwoord van Jlb Maskinudlejning

Hej Dion. Mange tak for din anmeldelse af os som leverandør.
Mvh jlb-maskinudlejning

Kan klart anbefales

Meget fleksibel mht afhentning og aflevering, rimelige priser og altid venlig betjening.
Kan klart anbefales.

18 maart 2026

Hej Peer
Tak for at dele din oplevelse ved at bruge JLB-Maskinudlejning, vi er glade for at du anbefaler os
Mvh JLB-Maskinudlejning

Super god service

Super god service. Meget søde og kundevenlige.

25 februari 2026

Tak for de pæne ord

Utrolig venlig betjening

Utrolig venlig betjening. Og fin maskine. Aldrig vrøvl.

25 september 2025

Antwoord van Jlb Maskinudlejning

Hej Peter. Tak for de pæne ord samt at vil dele det her