Verschillende onderdelen besteld, olie was niet op voorraad maar toch bij besteld erna nog netjes apart verstuurd. Altijd thuis voor informatie en tips, zeker een aanrader als je spullen nodig hebt... Toon meer

Had een universele ODB-scanner besteld bij JMRaceRadiators voor m'n R1 RN65, maar was vergeten dat er geen adapterkabeltje bij zat. Jarno heeft me daarom eerst terug gemailed om mij daarop attent... Toon meer

Behulpzaam, persoonlijk contact en nette prijzen. Onzettend behulpzaam contact gehad via de app, waarbij binnen 24H al mijn vragen beantwoord waren. Niet door een chatbot, maar door Jarno zelf... Toon meer

Snel en behulpzaam. Een artikel was niet op voorraad bij Jarno zelf, ik ben daar direct over geïnformeerd. En een dag later alweer een bericht dat het bij de leverancier wel op voorraad is en dezelfde... Toon meer

1. Motorsportwinkel
  2. Motorfietsreparatie

Workshop and webshop for professional race and trackbike parts for Yamaha R1 2015 onwards and Yamaha R6 2006 onwards, Ducati Panigale 1299, Kawasaki ZX10-R 2016 onwards and many other racebikes. We tune and maintain your trackbike Advice and trackday support Trackday School

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Mijn bestelling bij JMRaceradiators

Ik heb zelf een R1 2015 voor circuit gebruik. JMRaceradiators heeft enorm veel kennis van deze motor. Ik heb hele goede ondersteuning gehad.
Ik heb nu al 3 bestellingen gedaan, deze zijn elke keer heel snel geleverd. Bedankt Jarno!

18 augustus 2023

Toppertje

Al mijn raceonderdelen via Jarno besteld. Kennis van zaken en veel contacten in binnen en buitenland helpt om delen te vinden en te leveren voor nette prijzen. Aanrader!

2 mei 2023

Tankdop RSV1000

Contact gehad met Jarno over een tankdop voor mijn motor. Omdat we beiden niet wisten of het ging passen heeft Jarno deze taak opzich genomen en ging het uitzoeken. Daarbij meldde hij dat het ongv. Een week zou duren. In werkelijkheid duurde ongv. 3 uur voordat ik weer bericht kreeg en hij wist dat het ging passen. Dus even het geld schip afgewacht en toen besteld. Levertijd 3 weken. Maar na 3 dagen kreeg ik bericht dat mijn tankdop er aankwam. Helaas voor mij zat het weekend er nog tussen. Maar ik had hem dus heel snel dankzij de snelle service en persoonlijk contact van Jarno.

Zeer tevreden, ga zo door.

3 februari 2022

JMRaceradiators is super!

Jarno is super! Snelle levering, heel prettig contact en denkt hij graag met je mee. Ik bestel hier heel graag en als ik een probleem heb staat hij altijd klaar om te helpen. Absolute aanrader!

27 juli 2020
Reviews in alle talen tonen. (90 reviews)