Ik was op zoek naar een origineel cadeau. Op bol.com vond ik een voorbeeld en toen ben ik gaan zoeken naar de website. Erg mooi beeld van een gezinsopstelling. Modern en subtiel, toevallig passen de k... Toon meer
Ik heb bij Jmwoods een hele mooie borrelplank besteld en ontvangen. De communicatie verliep erg prettig en vlot, de service is top, erg klantvriendelijk, levertijd snel. Kortom, zeer tevreden!
De pootjes met de naam zijn echt geweldig. Volgens Post NL zou het pakket niet door de brievenbus passen. Wat niet juist was. Hierdoor is mijn bestelling pas na 14 dagen geleverd. De communicatie met... Toon meer
JM Woods is een ambachtelijke werkplaats gespecialiseerd in gepersonaliseerde houten producten. Met een professionele lasersnijder graveren en snijden wij diverse houtsoorten tot unieke cadeaus, decoraties en maatwerkartikelen. Elk item wordt met zorg en vakmanschap afgewerkt in onze eigen werkplaats – geen massaproductie, maar kleinschalig en met aandacht voor detail. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde borrelplank, een naamplaatje of een volledig maatwerkproject, bij JM Woods staat jouw wens centraal.
18 Cantecleer, 9291AS, Kollum, Nederland
- 0623426663
- Info@jmwoods.nl
- jmwoods.nl
Vraagt klanten om een review
Goede en persoonlijke service
De communicatie was via de chat persoonlijk, snel en behulpzaam. Het geleverde product ziet er erg mooi uit en was erg snel in huis.
Al met al een hele fijne ervaring en een mooi kado.
Jazeker goeie service
Topkwaliteit en klantvriendelijkheid!
Twee borrelplanken laten graveren, één voor een jubileum en één als cadeau voor een collega. De communicatie was top, ik kreeg een proefdruk en mijn wens om het lettertype aan te passen werd direct geregeld. De planken zijn prachtig geworden! Klantvriendelijk, snel en van hoge kwaliteit, ik bestel hier zeker weer.
Snelle levering en de houten…
Snelle levering en de houten hondenpootjes met naam zien er fantastisch uit. Had er 4 besteld en heb daarmee verschillende hondebaasjes blij gemaakt. Ik zal deze Jmwoods site zeker doorgeven als top
Keurig!
Snel, goed geïnformeerd en top verpakt! Een aanrader om iets persoonlijks te laten maken
Top bedrijf
Erg enthousiast over Jmwoods.
We bestelden 2 borrelplanken en later nog een erbij en alles werd binnen een dag geleverd met maar 1 x verzendkosten.
Top! En mooie stevige planken met duidelijke bedrukking. Ook de verpakking was goed verzorgd. Kan niet wachten om ze cadeau te doen.
Nu voor de tweede keer wat besteld…
Nu voor de tweede keer wat besteld super snel geleverd en gewoon mooie producten
Mooi product
Wat een waanzinnige service!
Wat een waanzinnige service! Per chat direct fijn contact en heel fijn meegedacht met de spoed die ik had met mijn bestelling. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat ik op tijd een op maat gemaakt kado kon geven. Nogmaals dank!
Leuke producten en snelle service!
Al meerdere dingen besteld zag er top…
Al meerdere dingen besteld zag er top uit allemaal☺️
Snelle en goeie service!
De houten paashaasjes met naam zien er…
De houten paashaasjes met naam zien er perfect uit, netjes ingepakt en snel verstuurd!
Het hout was bijna nog warm toen ik de…
Het hout was bijna nog warm toen ik de bestelling binnen kreeg! Super snelle service en het ziet er ook nog eens prachtig uit!!
De naam Elise
De naam Elise was er niet goed er stond Elis een letter te weinig.
Erg blij met de service die jullie doen toekomen .
Kijk er na uit.
Kan ik het blijde gezichtje van o ze kleindochter zien.

Antwoord van Jmwoods