Zeer nette en vooral overzichtelijke site waar bijvoorbeeld ook duidelijk op aangegeven staat of producten 'nieuw' zijn. Ook melding van toekomstige producten. Verder een nette prijs/kwaliteit verhoud... Toon meer
Shop the full Jobe collection at the official online store. Jobe: Gets you on the water! ✓ 30 day returns ✓ Free delivery from £75/€100
Heerewaardensestraat 30, 6624 KK, Heerewaarden, Nederland
- jobesports.com
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
(boot)slippers
De (boot)slippers zijn lekker licht en de zool is stroef op het schip. Jammer dat de pasvorm wat tegenvalt.

Antwoord van Jobe Sports International
De wetsuit is van goede kwaliteit
De wetsuit is van goede kwaliteit, valt precies op maat en sluit goed af rond de nek! Ik heb de wetsuit gekocht voor mijn zoontje voor de zwemles. Sinds hij in het diepe en koude bad mocht zwemmen stond hij altijd te bibberen en had hij geen plezier meer in de zwemlessen. Nu met zijn nieuwe wetsuit gaat hij weer met een glimlach naar het zwembad en heeft hij het niet meer koud.
Ik bestel regelmatig iets bij Jobe voor…
Ik bestel regelmatig iets bij Jobe voor de zomer. Van zwembroeken tot items voor het wakeboarden achter de boat tot rashgaurd tot assescoires en kleding.
Altijd snelle levering en vriendelijke klantenservice.
1x een bestelling gehad waarbij een jobe jas snel kapot is gegaan, maar de service was uitstekend. Ik kreeg een nieuwe opgestuurd en kon de kapotte jas retour sturen. Dit alles werd snel en vriendelijk opgepakt.
Ik ga zeker vaker bij Jobe bestellen en kan iedereen het ook aanraden! Producten zijn van goede kwaliteit en gaan heel lang mee. Ook voor proffesioneel gebruik. Prijs kwaliteit verhouding ben ik zeer over te spreken!
Correcte en vlotte afhandeling
Tweemaal besteld bij Jobe. Correcte firma, snel geleverd. Bij tweede bestelling had UPS pakket afgegeven in postpunt terwijl wij thuis waren. Er stond op site UPS dat het pakket afgeleverd was maar niet waar! Bij UPS geen antwoorden. Naar Jobe gemaild ‘s avonds laat en ‘s morgens al antwoord van Jobe waar pakket geleverd werd.
Top service
Top service, goed bereikbaar, adequaat handelen en prachtige spullen natuurlijk !
Ik heb inmiddels veel te veel funtubes en andere speeltjes en ze gaan werkelijk al decennia lang mee !
(Misschien wel té lang vanaf de andere kant bekeken :-)
Goede service ik bestelde na 12:00 en…
Goede service ik bestelde na 12:00 en had gevraagd of ze het alsnog dezelfde dag konden versturen. Dat hebben ze gedaan! Helaas was het met UPS verstuurd en die leveren niet bij de buren. Als tip wil ik dan ook meegeven om met post nl te versturen of de mogelijkheid zelf te kiezen. Nu moest ik het pakket alsnog retourneren omdat het pas maandag geleverd werd uiteindelijk.
Mijn sup vertoonde mankementen een jaar…
Mijn sup vertoonde mankementen een jaar na aankoop. Dit gemeld en dezelfde dag nog reactie hoe ik een garantieclaim kon invullen.
Met goede informatie, inspanning en uiterst vriendelijke support van Romy is de procedure goed en snel verlopen.
De claim werd gehonoreerd en ik heb een nieuwe sup met toebehoren ontvangen . Een hele goede service van Jobe !
Fijne goede service
Fijne goede service. Nadat er bij UPS een fout gemaakt was werd dit super snel en netjes opgelost door de klantenservice. Hierdoor hadden wij de wetsuit toch op tijd. Deze is van goede kwaliteit en houdt mijn zoontje warmer tijdens het zwemmen.
Een voorbeeld voor vele andere bedrijven
Jobe's customer service is een voorbeeld voor vele andere bedrijven. Op vakantie in Zuid-Frankrijk nieuwe bindingen besteld voor ons wakeboard. Bij levering kregen we een zwemvest toe. (foutje gemaakt in het magazijn). Toen ik dit meldde kreeg ik dezelfde dag antwoord: de boots werden alsnog opgestuurd met Express Levering en de zwemvest kon ik houden ter compensatie. Klasse. Al veel plezier beleefd aan deze kwaliteitsvolle producten, dit zal zeker niet de laatste bestelling zijn.
Jobe staat voor kwaliteit
Jobe maakt al jaren kwalitatief en hoogwaardig spulenzoals:zwemvesten wetsuits waterschoenen waterski s en spullen voor achter je speedboot.
Dit zijn spullen waar ik zelf ervaring mee heb.
Jobe nitro bindings breekt bij val.
Jobe nitro bindings gebroken bij een gewone val. Was goed stevig op het board bevestigd met bijgeleverde boutjes. Uitgescheurd aan de bevestigingspunten na amper 2 maand gekocht en 5 keer in gebruik genomen te hebben en amper te vallen. Garantieclaim ingediend maar gene gekregen.
Nu na deze revieuw werd gelezen door jobe sport international heeft er een supportagent mij zelf gecontacteerd en 2nd opinie gevraagd i.v.m de garantie. Nu wel in orde gekomen. Nieuwe worden opgestuurd!
Dank u Victor.
Ze leveren met UPS wat een drama al…
Perfecte service heeft even geduurd maar dan krijg je wel wat

Antwoord van Jobe Sports International
Voor de 2e keer in een maand zwemvest…
Voor de 2e keer in een maand zwemvest besteld. Volgende dag in huis! Top!!
Super geholpen door Jobe (Nederland)
Wij hadden een probleem met ons supboard op vakantie. Na onderzoek bleek het een fabrieksfout. Nog voor wij thuis waren was er al een nieuw supboard gearriveerd! Helemaal super van Jobe Nederland.
Dank voor het snelle handelen. Hier gaan wij nog veel van genieten!!!
Levering goed en op tijd en prima…
Levering goed en op tijd en prima product.
Blij met mijn aankoop
Blij met mijn aankoop. Werkt goed en is goede kwaliteit. Levering was ook erg snel.
Tevreden klant !
Goede klantenservice en snelle levering
Onze vraag is snel beantwoord en het zwemvest is snel geleverd.
Goede kwaliteit en goede service !
Goede kwaliteit en goede service !
Snelle en gratis verzending
Ik had een drijf koortje nodig voor mijn zonnebril. Deze bied Jobe voor een nette prijs aan. Gratis verzending en snel! Erg blij mee