[jo:ga] Reviews 734

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Super dygtige YOGA instruktører. Jeg har været tilknyttet falkoner og H.C Ørstedsvej. Det var meningen jeg blot ville prøve stedet i en periode, mens mit fitnesscenter v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Easy, quick and effective. I had an issue with the check in. Both teacher and customer service were very helpful and friendly, which is also important when we try to get an issue fixed. Thanks jo:ga t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde brug for at sætte mit abonnement i bero grundet graviditet og de var så søde at hjælpe med dette, dejlig lang bero tid. Da jeg desværre ikke kunne starte op igen da mit bero af abonnement udløb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har siden 2009 gået til yoga forskellige steder i Kbh, de seneste tre år hos jo:ga. Synes de har ramt et super godt koncept, det er virkelig god og varieret yoga, som kan dække hele ens behov for ba... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Yoga-retraite
  2. Yogastudio

Geschreven door het bedrijf

[jo:ga] er for dig, der vil træne effektivt, styrke din krop og skabe balance og ro i dit sind. I [jo:ga] har vi først og fremmest fokus på selve træningen og på at gøre den så tilgængelig som mulig ved at tilbyde mange hold tæt på dig. For os er det vigtigt, at vi er et uformelt sted at være. Hos [jo:ga] falder du hurtigt til, og det er let at deltage i undervisningen – om det er din første yogatime eller om du har dyrket yoga hele dit liv, så er det bare at rulle måtten ud og komme i gang. Vores studios indgyder ro og rummelighed, og indretningen er skabt med tanken om, at der skal foregå en effektiv træning, og at det skal være et behageligt sted at være. Vi træner hårdt og effektivt i et hyggeligt fællesskab. Vi kan godt lide at nørde teknikken, og det er vigtigt for os, at du ses og guides af vores dygtige trænere, så din træning bliver så optimal som mulig. Vores mål er, at du går fra timen smidigere, gladere og stærkere. Og jo bedre du føler, at træningen har været for dig og din krop, jo gladere bliver vi. Vi får ganske enkelt et kick ud af at give dig en god og effektiv yoga-træning på hold. Velkommen hos [jo:ga]

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Mit getaway <3

Har gået hos Joga i et par år og er meget tilfreds med fleksibiliteten deres setup tilbyder. Og så er trænerne skæppe skønne

5 maart 2025

Hej Simone,
Tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du nyder fleksibiliteten og vores skønne trænere.

Flexibel, hurtig, proffesionellt

Meget hurtig, flexibel og professionel! 5 stjerner her fra!

3 maart 2025

Hej Astrid,

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse. :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skjulte betingelser – inkasso – 500kr. regning

JO:GA reklamerede med et gratis abonnement i 2 måneder, men sendte alligevel flere regninger og endte efter en inkassosag med at trække 500 kr. fra min konto.

Jeg meldte mig straks ud efter tilmelding, da jeg kun ønskede at benytte de 2 gratis måneder for at prøve centeret – men jeg endte aldrig med at bruge medlemskabet.

Da jeg kontaktede kundeservice, blev jeg informeret om, at der et sted på hjemmesiden stod, at man automatisk blev tilmeldt et betalt abonnement efter prøveperioden. Denne information var dog skrevet med lille, gennemsigtig skrift oven på et billede, hvilket gjorde det svært at opdage. Det virkede ikke som noget de ville have man skulle opdage ved indmeldelse.

Sagen endte med en trussel om inkasso, hvilket virkede som en voldsom reaktion, da jeg hverken havde brugt medlemskabet eller været opmærksom på denne binding. Jeg havde forventet en mere gennemsigtig og kundevenlig tilgang fra JO:GA.

26 februari 2025

Hej Josh.
Jeg er super ked af din oplevelse, jeg ved at vi er i dialog med dig, og allerede har fundet en fælles løsning på problematikken. :-)

Jeg håber at du får en skøn dag.

Team Joga.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, ikke noget at klage over :)

19 februari 2025

Hej Johny,
Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Team Arca

Super gode yogalærer på Strandlodsvej

Super gode yogalærer på Strandlodsvej, og helt perfekt med flere formiddags hold. Kundeservice har været utrolig hjælpsomme, helt fantastisk. Der mangler lige noget rengøring i omklædningsrummet/bad!

3 februari 2025

Hej Mette,
Tusind tak for din ros – vi er glade for, at du nyder undervisningen på Strandlodsvej og har haft en god oplevelse med vores kundeservice! 🙌 Vi tager din feedback om rengøringen med os og ser på, hvordan vi kan forbedre det.
Vi håber, du fortsat får mange gode træninger hos os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Best yoga studio in town

Jo:ga is the most impressive yoga studio I've found in Copenhagen. As a person of Indian origin, I can vouch for their high standard of teaching, their variety of different levels and types of yoga. The teachers are great. Classes are taught in English and Danish across 9 studios in Copenhagen. The price is extremely reasonable. I highly recommend this studio.

5 december 2024

Hi Suranjita,
Thank you for your wonderful review! We're honored to hear that you appreciate our teaching standards and class variety. It means a lot coming from someone with your background. We're thrilled that you've had a great experience with our teachers and studios.

Looking forward to seeing you on the mat again soon!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very good customer service online

The concept jo:ga didn’t work for me as a new participant - but there understanding and reply and feedback back on mail is great. I am happy the understood it was not for me and after two lesson they didn’t charge me. That very cool and good customer service.

6 februari 2025

Hi Isabel,
Thank you for your feedback! We're glad to hear that our customer service team was able to assist you and ensure a smooth experience. We appreciate you giving Jo:ga a try and hope to see you again in the future!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har været medlem hos [jo:ga] i et…

Jeg har været medlem hos [jo:ga] i et stykke tid nu, og er virkelig tilfreds. Der er et stort udvalg af klasser hver dag, og flere steder er der undervisning på engelsk, hvilket gør det nemt at finde noget, der passer. Studierne er hyggelige, rene og godt indrettet, og instruktørerne er venlige og dygtige – især Thanyalak og Charlotte, som virkelig gør undervisningen til en fornøjelse. Deres app er super brugervenlig og gør det let at booke, aflyse og holde styr på sin træning. Kundeservice har også været hurtig og hjælpsom de gange, jeg har haft brug for dem. Det eneste lille minus er, at man altid bør læse det med småt ved introduktionstilbud, men det gælder jo alle medlemskaber. Alt i alt er jeg meget glad og kan varmt anbefale [jo:ga]! 4/5 stjerner.

20 januari 2025

Hej Jarld.
Tusind tak for din grundige og positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nyder vores studier, undervisere og den fleksibilitet, vi tilbyder. Vi sætter også stor pris på din feedback omkring introduktionstilbud – vi vil altid gerne gøre vores vilkår så tydelige som muligt.
Tak fordi du træner hos os – vi håber at se dig på måtten igen snart!

Fleksibel og kompetent træning

Studio Jydeholmen har gode instruktører og en rar atmosfære

1 februari 2025

Hej Laila.
Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er glad for instruktørerne og stemningen på Studio Jydeholmen. Vi håber, du fortsat får gode oplevelser hos os!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Not the place for a relaxing peaceful…

Not the place for a relaxing peaceful yoga.
The culture in there is more like a gym. The changing room is too small and horrible design. There is not enough space for entering while people are opening the lockers and changing trying not to hit each other.
The classes are too crowded. Not enough time in between for air to circulate so it stinks.
Last class there was a person watching YouTube videos with sound on, inside the yoga room before class. And there were also 3 sick people coughing all the time inside this over crowded hot yoga class. Great combo for me to be sure not to go back.

22 januari 2025

Hello Caroline

Thanks for bringing these issues to our attention!

We do really hope that you are willing to elaborate your experiences with us, so that we can act on this straight away. We do not recognize the changing rooms being to small or the classes being too crowded.
We hope that you want to contact our costumer support on kontor@joga.dk, in order to sort this out :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Utrolig dårlig service (Opdateret)

Utrolig forretningsmodel, jeg har købt et klippekort da jeg ikke ønsker medlemskab. Jeg får købt det og brugt et klip, hvorefter det ene klip er brugt fejler deres system så de har ikke modtaget betalingen. Jeg foretager betalingen igen via deres app, får bekræftet at den er betalt af systemet - hvorefter jeg får første rykker fordi der "ikke er betalt".
Jeg oplyser at deres app fejler, og kundeservice oplyser at som jeg selv påpeger, så fejler appen og derfor skal jeg betale via hjemmeside. Det gør jeg så, og får bekræftelse på at den er gået igennem. Derfra får jeg så 2. Rykker samt trussel om inkasso og et link til hjemmeside for at betale og at følge alm regler om udmeldelse.
Jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre.
Det kan ikke være kundens ansvar at jeres app og hjemmeside fungerer!
Jeg ønsker nu at blot betale for den ene session jeg fik brugt og annullere resten af klippekortet (da jeg ikke er medlem). Men man kan ikke ringe til dem, kun skriver og de svarer kun 1-2 gange om ugen. Jeg ved ikke om forretningsmodellen er at tjene på rykkere, men servicen er absurd! Hold jer laaangt væk! Jeg troede at jeg var "safe" ved at ikke have medlemskab men kun klippekort, men selv der er man ikke sikker! ØV oplevelse

(Opdatering)
Kundeservice medarbejder Patrick har været i kontakt med mig og håndteret situationen utrolig godt med forståelse og god servicemindet tilgang.
Man kan kun give ros for hans serviceniveau. Han har nulstillet "gæld" og rykkere samt tilbudt at refundere beløbet såfremt der faktisk var en betaling som er gået igennem. Det er en super måde at redde jo:ga' service ry.

23 januari 2025

Hej Djeka

Hvor er vi bare glade og taknemlige for at du har valgt at lave en opdatering af din anmeldelse af Jo:ga :-)

Fantastisk at der blev fundet en løsning på problemstilingen og at du er glad og tilfreds for forløbet. Mere kunne vi ikke ønske os!

Vi håber at kunne byde dig velkommen tilbage på måtten i fremtiden.

customer service a rating 5/5

customer service a rating 5/5, they make us so happy! :-) they Have a great joga class!

22 januari 2025

Hi Pamela!
Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you're happy with our customer service and enjoying the yoga classes. Your feedback motivates us to keep delivering the best experience possible. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid godt engagement fra underviser og…

Altid godt engagement fra underviser og gode øvelser.

20 januari 2025

Hej Christian
Tak for din positive feedback! Det er dejligt at høre, at du oplever godt engagement fra vores undervisere og gode øvelser.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super gode hold og meget fleksibelt.

Super gode hold og meget fleksibelt.
Havde brug for at sætte mit abonnement i bero og overgå til klippekort for en periode, og det blev løst med det samme.

14 januari 2025

Hej med dig! :-)
Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores hold og fleksibilitet. Det er dejligt at vide, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med at sætte dit abonnement i bero og overgå til klippekort. Vi ser frem til at fortsætte med at støtte dig på din træningsrejse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mange hold og gode undervisere

Mange hold og gode undervisere. Fine rammer

12 januari 2025

Hej Stine.
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du værdsætter vores mange hold og dygtige undervisere. Det er skønt at høre, at du også synes om vores faciliteter. 😊

Dygtige, professionelle, kærlige instruktører

Dygtige, professionelle, kærlige instruktører. Nemt og lige til med til- og framelding. Fede workshops! Jeg kan komme dybere i stillingerne, har bedre balance og er blevet stærkere, fordi instruktørerne sørger for at alle er med under sessionerne.

10 december 2024

Hej Inge.
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er skønt at høre, at du oplever vores instruktører som både dygtige, professionelle og kærlige, og at du har fået så meget ud af træningen. Det glæder os også, at du nyder vores workshops og føler, at du udvikler dig både i styrke, balance og teknik. 😊💪

Super godt

Super godt. Kan kun anbefale. Gode engagerede instruktører og fine lokaler.

15 december 2024

Antwoord van [jo:ga]

Tusind tak for din anbefaling! Det glæder os, at du sætter pris på vores engagerede trænere og faciliteter. Vi ser frem til at byde dig velkommen til mange flere gode træninger! 😊💪

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid venlige og imødekommende…

Altid venlige og imødekommende medarbejdere.
Uanset om det er instruktører eller ved henvendelse til Kundecenteret.

12 december 2024

Hej Camilla.
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever vores medarbejdere som både venlige og imødekommende – både i træningslokalet og kundecentret. 😊

Team Joga

Lees meer over geverifieerde reviews.