Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Super dygtige YOGA instruktører. Jeg har været tilknyttet falkoner og H.C Ørstedsvej. Det var meningen jeg blot ville prøve stedet i en periode, mens mit fitnesscenter v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Easy, quick and effective. I had an issue with the check in. Both teacher and customer service were very helpful and friendly, which is also important when we try to get an issue fixed. Thanks jo:ga t... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Havde brug for at sætte mit abonnement i bero grundet graviditet og de var så søde at hjælpe med dette, dejlig lang bero tid. Da jeg desværre ikke kunne starte op igen da mit bero af abonnement udløb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har siden 2009 gået til yoga forskellige steder i Kbh, de seneste tre år hos jo:ga. Synes de har ramt et super godt koncept, det er virkelig god og varieret yoga, som kan dække hele ens behov for ba... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
[jo:ga] er for dig, der vil træne effektivt, styrke din krop og skabe balance og ro i dit sind. I [jo:ga] har vi først og fremmest fokus på selve træningen og på at gøre den så tilgængelig som mulig ved at tilbyde mange hold tæt på dig. For os er det vigtigt, at vi er et uformelt sted at være. Hos [jo:ga] falder du hurtigt til, og det er let at deltage i undervisningen – om det er din første yogatime eller om du har dyrket yoga hele dit liv, så er det bare at rulle måtten ud og komme i gang. Vores studios indgyder ro og rummelighed, og indretningen er skabt med tanken om, at der skal foregå en effektiv træning, og at det skal være et behageligt sted at være. Vi træner hårdt og effektivt i et hyggeligt fællesskab. Vi kan godt lide at nørde teknikken, og det er vigtigt for os, at du ses og guides af vores dygtige trænere, så din træning bliver så optimal som mulig. Vores mål er, at du går fra timen smidigere, gladere og stærkere. Og jo bedre du føler, at træningen har været for dig og din krop, jo gladere bliver vi. Vi får ganske enkelt et kick ud af at give dig en god og effektiv yoga-træning på hold. Velkommen hos [jo:ga]
Griffenfeldsgade 7a, 2200, København N, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Gode yoga timer, gode instruktører og god kundeservice, som altid svare hurtigt. Kæmpe anbefaling
![Logo [jo:ga]](https://consumersiteimages.trustpilot.net/business-units/58aafd850000ff00059d07c1-198x149-1x.jpg)
Antwoord van [jo:ga]
Jo:ga ka’ noget, svare hurtigt, høfligt, hjælpsomt på mine dumme spørgsmål, var havnet i Jo:ga Go app i stedet for Jo:ga appen og ku’ ik’ finde studios. Jeg har nu endnu mere lyst - end i forvejen - til at komme i gang med Jo:ga yoga, tusind tak, nameste, have a nice day!
Antwoord van [jo:ga]
Jeg fik support til mit tekniske problem med det samme!
Antwoord van [jo:ga]
God kundeservice fra Patrick over mail, hvor han proaktivt løste mine problemer og fik det hele til at fungere for mig.
Selve centret på Strandlodsvej er overraskende stort med flere sale!
Antwoord van [jo:ga]
Bare så super hjælpsomme hos jo:ga’s kundeservice. Sand fornøjelse
Antwoord van [jo:ga]
Altid god og hjælpsomme medarbejder hos JO:GA, og det gør det bare rart at vide at man altid bliver mødt med god service!
Antwoord van [jo:ga]
Altid imødekommende og hurtig tilbagemelding. Tak for det
Antwoord van [jo:ga]
Virkelig hurtig svartid på mail. Kundeservice var imødekommende og løsningsorienteret vedrørende min henvendelse.
Antwoord van [jo:ga]
Havde desværre dårlig første gangs træning hos dem, informerede at det var første gang jeg var der, og ikke kendte øvelser/yoga etc., og første seesion nogensinde.
Fik en placering som var dårlig, og instruktør sagde først bagefter jeg skal placeres foran næste gang.
Jeg endte med at overanstrenge min ryg, og set i bakspejlet gik det for stærkt i øvelsesskift for mig, til jeg kunne gøre det korrekt, samt min placering gjorde at jeg skulle dreje nakken for at se øvelser.
Utilfreds med instruktør ikke "så" at det gik stærkt og havde mere fokus på mig som den eneste nye på holdet, samt skiftede min placering under træning istedet for at sige det efter
2 måneders kontingent spildt, og flere manuelle behandlinger efterfølgende for at få ryggen på "plads".
Har ikke kunne træne i 3 uger nu - jeg er vant til bevægelse/styrke træning og kender min krop. Dog ikke i Yoga stræk, og konsekvens derefter etc.
Det ville kunne ske under normal træning at få sådan en skade, men følte ikke at jeg blev set og korrigeret.
Antwoord van [jo:ga]
I've been going since June and I only have high praise. There is a large variety of classes available every day, across multiple locations and many offered in English so you can always find something that fits you. The facilities are also very very nice, very scandi and clean with nice change rooms, waiting rooms, yoga rooms and showers.
The instructors are super nice and funny and make it a joy to attend (shout out to Ofir and Charlotte!).
The app is really well thought out and designed which makes booking, cancellations, scheduling, and tracking progress really easy. I like how you can filter by location and class and the the gamification of how much you attend.
I've had to use Joga support once and they were very responsive and resolved my issue very quickly.
Antwoord van [jo:ga]
Jeg meldte mig ind i foregårs via et tilbud jeg modtog på mail, men har aldrig modtaget mailen med velkomstinformationer, kun en ordrebekræftelse uden medlemsinfo. Har skrevet til dem via deres kontakt e-mail og facebook men intet svar modtaget. På hjemmesiden findes kun kontakt formular, men ingen passer til min situation. Jeg er ærgerlig og frustreret over ikke at kunne komme i kontakt med dem, når jeg så gerne vil i gang med træningen, som jeg har hørt så godt om.
Antwoord van [jo:ga]
i´ve reached twice to the customer service and they answered me quickly and in a really good way, so i really appreciate that kind of service as a customer.
Antwoord van [jo:ga]
At jeg blev mødt med venlighed, forståelse, og god vejledning i forhold til min udfordring.
Min udfordring blev hurtigt løst, via den skriftlige vejledning jeg fik.
Antwoord van [jo:ga]
Hurtigt og proffesionellt svar. Super sød kundeservice.
Antwoord van [jo:ga]
Intet andet end fantastisk :-) Jeg har været medlem i snart 3 år, og har snart nået 500 træninger med Jo:ga. Skønne undervisere, fleksible træninger og altid glade instruktører. OG så har Jo:ga en vidunderlig kundeservice der altid lige gør lidt ekstra ud over den service jeg have forventet. ROS ROS ROS hele vejen rundt <3
Antwoord van [jo:ga]
Lees meer over geverifieerde reviews.