Super god service fra Jooll, som har været meget behjælpelige med at svarer på spørgsmål både fra mig og arbejdsgiver. Lige så meget ros skal der også gå til Bings Bikestor i Århus, for fantastisk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Da min kones batteri på hendes el-cykel døde midt under vores cykel ferie i Danmark, ringede vi lettere panisk til Jooll. Servicen var 100% i top. Efter et par forskellige muligheder fik vi tilsendt... Toon meer
Jeg kontakter angående køb af cykel gennem Jooll. Jeg stilte spørgsmål omkring incl. Moms og ift. Enkeltmandsvirksomhed. Mailen jeg fik igen svarede overhoved ikke på mine spørgsmål ej heller da... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
JOOLL - Koncept kort fortalt Med en JOOLL kan du nu få en super lækker cykel/ladcykel af din arbejdsgiver på lidt samme måde som fri telefon eller fri bil. Det har medarbejdere på +4000 danske arbejdspladser allerede fået – måske endda din kollega 🙂 Vi opfandt Cykel over Lønnen = JOOLL Op til 80% billigere med JOOLL Kom i gang: – Med bidrag fra virksomheden (typisk valgt) – Eller kostneutralt setup for arbejdsplads Kun med JOOLL konceptet ! Gør som 1000vis af medarbejdere på over 4000 danske arbejdspladser som bruger allerede JOOLL. Vi er klar til hjælpe i gang eller med en gennemgang - sikkert og administrationsfrit nemt håndteret af vores egen udviklet JOOLL Platform. Altid inklusiv: - Tyveriforsikring & Serviceaftale - Klargjort & Leveret i hele DK - Ingen udbetaling På JOOLL.dk kan du vælge fra blandt andet Canyon, Winther, Bullitt, Cannondale, Giant, Trek, Avenue, Cowboy, Stromer, Raleigh, E-fly, Centurion, Black Iron Horse, Lekker, Norden, Colnago, Factor, R&M & mf. Du har sikkert hørt om JOOLL - måske din kollega allerede har en 😉 Det kalder vi i mere normal tale “en JOOLL“
Roskildevej 46 C, 2000, Frederiksberg , Denemarken
Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord
Very satisfied! The service was great, and the delivery happened super quick

Antwoord van JOOLL
Jeg er meget tilfreds med kundeservicen og den hurtige levering.

Antwoord van JOOLL
Lige så meget ros skal der også gå til Bings Bikestor i Århus, for fantastisk service og hurtig levering af samle selv cykel.

Antwoord van JOOLL
Hurtigt svar tilbage efter booking af cykel, hurtig aflevering af cyklen.

Antwoord van JOOLL
Indløbet til aftaleindgåelse omkring finansiering af cykel var ikke god ift. informationer omkring beskatningsgrundlag (brutto/netto),og hvor der var en sammenblanding af tal og deraf følgende forvirring.
Der var fuld styr på hele processen , varen svarede fuld op til forventningerne, fed cykel , det eneste lille men det var leveringen , skulle have den leveret på hjemadresse, den kom til den aftalte dag og der skulle være nogen hjemme , som er forståeligt , men da jeg kom hjem fra job , stod den i min indkørsel.
Men samlet set , kan kun anbefale Joll det kører 😊

Jeg elsker Jool.
Fik min Black Iron Horse for 3 år siden og har været vildt glad for den. Når der har været noget med cyklen, har jeg bare afleveret den på værksted – nemt og problemfrit.
Nu er jeg i gang med at købe den fri efter 3 års leasing, og jeg synes virkelig, leasingmodellen er en genial måde at få råd til en drømmecykel på.
Jeg har samtidig leaset en Coboc Brooklyn Fat Raw elcykel, efter jeg er flyttet ud af byen, så jeg stadig kan cykle på arbejde. Uden Jool havde jeg aldrig haft så fede cykler – det gør helt seriøst min hverdag bedre.

Antwoord van JOOLL
Efter at have haft min nye Jooll cykel i tre uger, knækkede kæden ud af det blå. Det skete en mandag. Om fredagen kunne jeg hente cyklen uden selv at have gjort andet end at aflevere mine cykelnøgler til Jooll på Frb.
Så min først måned som kunde i Jooll, som kunne have været en ordenlig skuffelse, blev reddet af Christiano som hentede cyklen, Jannik der fixede den og Otto der orkestrerede det hele. Mange tak for det! Kæden spiller som den skal nu!

Antwoord van JOOLL
I had my bike stolen and reported the incident to JOOLL with all the necessary documentation, including a police report. Instead of assisting, JOOLL immediately began inventing new insurance “conditions” and redefining terms to their own benefit. As I clarified the situation, they continuously shifted their explanations in ways that made no sense and only served to undermine my claim.
For example, when I explained that the bike was stolen from a locked bike garage, they instantly labeled it as “burglary” — something they claim not to cover — without asking any of the crucial follow-up questions needed to determine what actually happened. They simply made a decision on the spot, without even demonstrating an understanding of the insurance definitions they were referencing.
On top of that, they repeatedly requested documents I had already provided, showing little to no attention to detail. They also demanded two keys for the bike without checking whether two keys even existed in the first place.
Every interaction I’ve had with JOOLL has been unnecessarily stressful. Instead of feeling supported, I’ve felt distrusted, manipulated, and forced to deal with unprofessional communication at every step. It’s been an exhausting and disheartening process — and I’m left deeply worried about whether they will even honor the replacement of the stolen bike.
I cannot recommend JOOLL based on this experience.
Overordnet set god oplevelse.
Jeg havde lidt udfordringer med cyklens hjul, men JOOLL håndterede processen OK og sørgede for at jeg ikke betalte unødvendigt uden adgang til cyklen.

Antwoord van JOOLL
Jeg har nu haft en Jool Cykel i 2 år, og har lige købt denne fri. da jeg skifter job. altid været en fornøjelse at have kontakt med Jool. altid hurtigt svar og service på cyklen. super service hver gang og aldrig problemer. en super oplevelse og have været en del af en Jool cykel.

Antwoord van JOOLL
Dette er første gang, jeg har følt mig decideret snydt af et dansk firma.
Jeg forstår oprigtigt ikke, hvordan min tidligere arbejdsplads har kunnet godkende et samarbejde med en virksomhed som JOOLL.
Min oplevelse har været præget af manglende kundeservice, løfter der ikke bliver holdt, og betaling for ydelser jeg aldrig har modtaget.
Jeg ville virkelig råde folk imod at binde sig selv til en virksomhed som JOOLL i 3 år.

Antwoord van JOOLL
Mit Joolls abonnement har både været dyrt og en frustrerende oplevelse i forhold til service. Jeg er afhængig af min cykel, så det har påvirket mig meget. Jeg har glædet mig til at blive fri for aftalen. Det har været 3 lange år. Tænk godt over det, før du laver en tilsvarende aftale.

Super god service.
Hurtige og gode til at svarer på spørgsmål omkring cykler, valg af cykel, leveringstidspunkter m.m.
Man føler virkelig at de værdsætter en som kunde.
Kan varmt anbefales.

Antwoord van JOOLL
Jeg har haft en Jool cykel igennem tre år, og har været ok tilfreds med forløbet.
Der har været en del knas med serviceringen af cyklen, som aldrig kom til at fungere, men vi fandt en løsning alle gangene.
Der hvor jeg mister lidt for Jool som virksomhed er når det kommer til frikøb af cyklen efter de tre år.
Cirka 10 måneder inden udløb forhørte jeg mig om hvad frikøb cirka ville koste, og de vendte tilbage med en pris på cirka 6.000 - endnu billigere hvis jeg gentegnede for en ny cykel.
Da de tre år udløb, så skulle jeg pludselig op med 12.000 + moms - havde ret meget brug for cyklen, så endte med at betale, da jeg ikke kunne finde andet til prisen - har dog efterfølgende forsøgt at få svar på hvordan prisen kunne ende så meget højere - uden held.
Vil fremover holde mig fra Jool, og vil heller ikke anbefale dem til andre - der findes bedre alternativer derude.
En klar advarsel: Hold jer langt væk fra Jooll – medmindre I har advokater og revisorer i ryggen
Vi stod i en situation, hvor vi virkelig havde brug for en ladcykel, men vi kunne ikke overskue at betale prisen for en ny på én gang. Jeg havde hørt om Jooll og foreslog det for min daværende arbejdsgiver, som gik med på idéen og indgik aftalen. Det var en beslutning, som både vi og min tidligere arbejdsplads har fortrudt et utal af gange siden.
Det hele startede ellers lovende. Ejeren virkede hjælpsom og engageret og nævnte flere gange, at man efter 3 år ville kunne købe cyklen fri for, hvad der svarede til cirka tre måneders leje. Jeg har desværre ikke denne del på skrift, men jeg husker det tydeligt – det blev dengang nævnt gentagne gange og fremhævet som en stor del af konceptet. Hen mod slutningen af aftalen gled dette løfte dog mere og mere i baggrunden.
Her er nogle af de mange problemer, vi har oplevet med Jooll:
• Cyklen blev leveret uden det lovede tilbehør.
• Det har været næsten umuligt at komme i kontakt med dem telefonisk.
• Når man endelig får fat i dem, og giver udtryk for utilfredshed, får man arrogante og bedrevidende svar tilbage. Der gives aldrig indrømmelser – uanset hvor åbenlyst problemet er.
• Tidligt i forløbet forsøgte vi at afbryde samarbejdet og tilbød at sælge cyklen tilbage. Det gjorde de så økonomisk uattraktivt, at det var umuligt for begge parter.
• Ved service og reparation har vi selv skulle tage kontakt hver eneste gang. En enkelt gang fik vi en regning på over 1.000 kr., fordi det “ikke var dækket” – selvom det var almindelig vedligeholdelse.
• Mod slutningen af aftalen spurgte vi til frikøb, da vi ikke kunne undvære cyklen. Kontrakten siger, at frikøbsprisen fastsættes til 2-6 måneders leje. Jeg skrev (måske lidt flabet), at jeg baseret på tidligere oplevelser forventede, det ville være de fulde 6 måneder – og ganske rigtigt. Ingen kom og vurderede cyklen, selvom tidligere beskeder fra dem sagde, at stand havde betydning. De valgte bare den højeste pris.
• Da jeg spurgte til vurderingsgrundlaget, var svaret blot, at cyklen “jo er mere værd end det”. Det glemmer de dog bekvemt, at vi har betalt 1.200 kr. ekskl. moms i 3 år for den.
Man kan være sikker på, at hvad end der står med småt i deres kontrakt – og det gør der meget – så er det aldrig til kundens fordel. Det er, som om virksomheden konsekvent balancerer på grænsen af, hvad der er moralsk acceptabelt, men har skrevet sig ud af alt ansvar juridisk.
Min største anbefaling til andre i samme situation som os:
Hvis du – ligesom os – drømmer om at ende med at eje cyklen, men ikke har råd til at købe den kontant, så køb den rentefrit på afbetaling et andet sted, f.eks. hos Fri Bikeshop eller en lignende forhandler. Nøj, hvor ville jeg ønske, nogen havde givet os det råd i tide. Det havde sparet os for et langt, udmattende og frustrerende samarbejde.
Har du haft en anden oplevelse?
Hvis nogen, der læser dette, faktisk har fået en frikøbspris på to måneders leje (eller bare noget tæt på), vil jeg oprigtigt gerne høre fra dig. Så kan jeg i det mindste tro på, at vi bare har været uheldige – og ikke at det her er virksomhedens generelle praksis.
Jeg kender desuden andre, der har haft lignende oplevelser med Jooll. Og det siger måske det hele.
Konklusion:
Hvis du ikke har en stor organisation i ryggen – med økonomiafdeling og jurister til at læse kontrakten grundigt igennem – så hold dig væk. For almindelige kunder er samarbejdet for uigennemsigtigt, for rigidt og for risikabelt.
Jeg købte en elcykel privat gennem JOOLL efter endt leasing. Låsen var fastmonteret gennem dem, men der fulgte intet låsebevis med. Og jeg fik ikke oplyst, at det var nødvendigt.
Da cyklen efterfølgende blev stjålet, nægtede min forsikring at dække skaden. Først dér fandt jeg ud af, at låsebevis er et krav for at få erstatning. Det burde selvfølgelig have fulgt med cyklen – men JOOLL afviser ethvert ansvar.
De henviser til et afsnit fra en generel forbrugerinformation om køb af løse låse – som om jeg havde købt en separat lås i en webshop. Det har jeg ikke. Jeg har købt en komplet cykel fra en dansk erhvervssælger, og det betyder, at de har pligt til at levere varen med det nødvendige tilbehør og dokumentation, jf. købeloven §76.
De har ikke leveret en forsikringsdygtig cykel. Og det er ikke bare dårlig service. De lever ganske enkelt ikke op til de krav, som købeloven stiller til erhvervssælgere. Nu står jeg med et økonomisk tab og nul hjælp. Jeg har henvist til købeloven, men de trækker på skuldrene og sender sagen videre til deres jurist.
Handler du privat hos JOOLL, står du alene, hvis noget går galt.
Update 17/6-2025
Hej JOOLL.
Det er tankevækkende, at I bruger så meget krudt på at beskrive min kundehistorik - men stadig undgår kernen: At I som erhvervssælger har solgt mig en cykel med en fastmonteret lås uden låsebevis, hvilket har gjort forsikringsdækning umulig.
Det er ikke bare et spørgsmål om forsikringsvilkår. Det er et brud på jeres ansvar som sælger, jf. købeloven.
En vare skal kunne bruges til sit normale formål. I dette tilfælde betyder det: kunne forsikres mod tyveri.
At der ikke fulgte låsebevis med - og at jeg som køber ikke blev gjort opmærksom på det - gør det kun værre. Den slags dokumentation skal følge med ved køb, ikke kun udleveres hvis man selv beder om det.
Og nej, det fremgår ikke nogen steder, hverken af faktura eller andet, at cyklen er solgt som beset.
Og selv hvis det gjorde, så fritager det jer ikke for ansvar for ikke-synlige mangler, som f.eks. manglende låsebevis.
At der er gået et halvt år, ændrer heller ikke noget – for manglen har hele tiden været der.
Jeres henvisninger til tidligere god service under leasingperioden er irrelevante i forhold til jeres rolle som sælger i en privat handel.
Og bare for god ordens skyld: Det var politiet, der fandt min tidligere stjålne cykel. Og jeg havde ikke mulighed for selv at hente den på daværende tidspunkt. Jeg nægtede ikke.
Jeg står derfor ved min anmeldelse.
Det er ærgerligt, at sagen skulle ende sådan. Men når vi er uenige om ansvaret, må det i sidste ende være op til en uvildig instans at vurdere, hvad der er rimeligt.
Jeg håber, I fremover vil tage jeres ansvar som erhvervssælger alvorligt - og ikke efterlade privatkunder med håret i postkassen.
Vh Jesper

Antwoord van JOOLL
Lees meer over geverifieerde reviews.