Jotex Norge Reviews

4.514
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rask levering, fikk tilsendt feil pakke og da måtte eg selv returnere dette så det er det eneste minus. Fikk raskt svar da eg ringte kundeservice som skulle ordne at eg fikk tilsendt putetrekket mitt.... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Veldig rask levering og noen av produktene var veldig bra. Kjøpte dobbelt sengetøy der det I beskrivelsen står at den kun er en størrelse som har hull i hjørnene. Det jeg fikk hadde også det, som var... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er veldig fornøyd med disse håndklærne. De er myke og gode, føles behagelige mot huden. Håndklærne har god sugeevne og tørker effektivt etter bruk.Fargen stemmer godt overens med bildene. Alt i a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super rask levering og trappeteppene var akkurat som forventet. Limen som er på er ikke brukende i hele tatt, men det visste jeg og hadde kjøpt inn ekstra dobbelsidig tape

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. ook in
  3. Bouwwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Jotex finner du det aller siste innen innredning. Vi ligger alltid noen steg føre, slik at du kan finne dine favoritter her og nå. Uansett om du følger trender eller skaper dine egne er Jotex destinasjonen for å finne hjem. Handle din personlige innredning for hele hjemmet på jotex.no

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(4.514)

819 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Misvisende bilder

Misvisende bilder, ingen svar fra kundeservice

24 augustus 2026

Hei!

Det var leit å høre at du opplevde bildene som misvisende, og at du ikke fikk svar fra kundeservice. Vi beklager både opplevelsen og mangelen på oppfølging. Dette er ikke slik vi ønsker at kundene våre skal bli møtt. Takk for at du deler tilbakemeldingen – den tar vi på alvor og følger opp internt. 🙏

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Maren
Jotex kundeservice

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hylla passet ikke

Hylla passet ikke, på tross av at den skulle ha passet mtp. målene som var oppgitt på nettsiden. Jeg måtte kutte den til selv så jeg faktisk kunne bruke den :(

13 augustus 2026

Hei!

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det var leit å høre at hyllen ikke passet, selv om målene på nettsiden skulle tilsi at den ville gjøre det. Vi forstår godt at det er frustrerende å måtte tilpasse produktet selv for å kunne bruke det.

Vi beklager ulempene dette har medført. Tilbakemeldingen din er viktig for oss, og vi tar den med videre slik at produktmål og informasjon på nettsiden blir så tydelige og korrekte som mulig.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette. 💙

Med vennlig hilsen
Maren
Jotex-teamet

Varen kommer fort

Varen kommer fort. Og har bestilt hos dere flr og alltid like fornøyd,veldig mye fint hos dere og en fantastisk god kvalitet 🤩🤩Just love it 💕

20 augustus 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg kjøpte sengetøyet og vasket det før…

Jeg kjøpte sengetøyet og vasket det før bruk. Dessverre oppleves stoffet som veldig hardt og ubehagelig. Stoffkvaliteten er ikke slik jeg er vant til å kjøpe. Sengetøy er fin i farge da.

11 augustus 2026

Antwoord van Jotex Norge

Hei, takk for tilbakemeldingen!

Det er leit å høre at sengetøyet oppleves hardt og ubehagelig etter vask. Bomull kan oppleves noe stivere etter vask, spesielt når tekstilet er nytt, men vil normalt bli mykere etter flere vask.
Vi anbefaler å følge vaskeanvisningen nøye og bruke riktig mengde vaskemiddel.

/Lars, Jotex team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er veldig fornøyd med gardinene

Jeg er veldig fornøyd med gardinene! 😍 Fargen er utrolig fin og akkurat slik jeg håpet på. Gardinene ser flotte ut og kvaliteten virker veldig god. Leveringen var også rask, og alt kom fint pakket. Hele kjøpsopplevelsen har vært veldig positiv. Jeg kan absolutt anbefale denne butikken! ❤️

17 augustus 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produktet var ikke som på bildet

Produktet var ikke som på bildet, men selskapet leverer bestillingen raskt og retur gikk helt fint bår jeg ønsket det.

27 juli 2026

Hei.
Takk for tilbakemeldingen! Det er leit å høre at produktet ikke svarte helt til forventningene ut fra bildene. Samtidig er vi glade for at du opplevde både levering og retur som raskt og problemfritt. Takk for at du deler erfaringen din med oss!
/Lars, Jotex team

Dit is Trustpilot