Leuke site, alles staat goed beschreven maar je moet het wel lezen. Bij bestelling van dezelfde afzender kun je bij betalen kiezen voor gezamelijke verzending. Net de slechte reviews gelezen, lachen.... Toon meer
Er is in doorsnee veel keuze uit kavels van diverse pluimage. Het is een stabiele en overzichtelijke veilingsite waar ik heel wat jaren met plezier terug kom. Er zijn veel lagere extra kosten bovenop... Toon meer
Ik heb bij JouwVeilingen.nl een paar earpods gekocht die op YouTube goede reviews krijgt. De prijs die ik heb betaald is een vierde deel van de prijs waarvoor dezelfde earpods op andere webshops worde... Toon meer
Op de site vind ik af en toe goede aanbiedingen, zoals deze lamp. Het bieden is een beetje enerverend, omdat er bij elk bod en tegenbod een mail binnenkomt. Je moet dus telkens bijhouden of je nog bov... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Dagelijks veilen wij honderden consumenten producten en verkopen wij in onze Flashsales o.a voor iBOOD de restvoorraden uit hun magazijnen. Bekijk onze reviews eens voor meer informatie over ons bedrijf.
Ondernemingsweg 2b, 2404HN, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0172-749029
- backoffice@jouwveilingen.nl
- jouwveilingen.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Op 22 februari betaald en wordt geleverd op 5 maart.
Op 22 februari betaald. En bericht ontvangen dat item wordt ingepakt om verzonden te worden . Op 26 februari weer update dat pakketje wordt ingepakt ?. . Inmiddels is het 4 maart en heb nog niets ontvangen Gebeld met verkoper die vertelde dat hij dinsdag (vandaag ) pakketje inpakt en zal versturen. Pas na 16:00 bericht ontvangen dat t onderweg is. !! Op eerdere mails geen reactie.
Update: zie net op post.nl dat pakketje in aantocht is. Komt t dan toch goed ? Heeft toch behoorlijk wat tijd gekost !
Ik krijg nog wel een mailtje met dringende verzoek mijn review te verwijderen. Zal ik dat doen ? Ik zal een ster toevoegen. Vooruit, volgende keer beter.
Altijd een goede ervarin
Top veilingsite!
Ik zit op nog 2 andere veiling sites, en doe jouwveilingen nu sinds 2 weken maar moet zeggen dat dit tot nu toe echt de leukste veilingen site is van allemaal! Super leuke producten cosmetica en noem maar op😃 net ook weer heerlijke producten van rituals gewonnen. 👌😍
pakket beschadigd
we hadden een probleem met een groot pakket en dit werd netjes opgelost
netjes te woord gestaan en nette service
Tondeuze was goede prijs en niet…t
Tondeuze was goede prijs en niet gebruikt. Dus topproduct en snel afgeleverd
top veiling met top service
goeie koopje
Snel en gemakkelijk
super veilingen
De veilingen liepen goed en er waren geen problemen of dergelijk, ook bij het betalen liep alles spoedig en zonder problemen.
super bedrijf jouwveilingen.nl
super bedrijf jouwveilingen.nl, staan altijd leuke dingen op. Zijn betrouwbaar en leveren snel na betalen. Daarom vind ik het zeker 5 sterren waard
onbetrouwbaar jouw veiling en Ibood
als je commentaar geeft hoe dit bedrijf werk is de eigenaar beledigt een blokeerd jouw toegang . Artikelen die je gewonnen heb en betaald heb worden ontvangen maar niet compleet zoals de beschrijving aangeeft. Dus mensen pas op, dit bedrijf riekt naar criminaliteit de eigenaar heeft een tweede bedrijf "I bood "kijk naar de trustpilot hoe andere mensen naar dit bedrijf kijken.
Oplichters
Oplichters! Een geveild product gekocht, kreeg hierna een mailtje dat het adres niet goed was door gekomen (stond wel goed bij de bestelling). Heb een mail terug gestuurd met nogmaals het adres. Hierna nooit meer iets binnen gekregen enkele mailtjes verstuurd maar geen reactie.
Super
Dat was een makkelijke veiling. Hoefde weinig te doen. Dankjewel. Groetjes van Duuren.
Meest belachelijke veilingsite.
Meest belachelijke veilingsite.
Een veiling is een veiling.
Dwz. Als de tijd verstreken is, dan is ie ook verstreken.
Nederlandse site die zogezegd ook voor belgen geschikt is.
Maar belgen betalen wel een enorme som aan verzending.
Ga toch weg met jullie gelul !
Oplichters eerste klas!
Soms goeie deals te scoren met beetje…
Soms goeie deals te scoren met beetje mazzel. Vergeet alleen niet dat er nog veilingkosten bijkomen en in veel gevallen de verzendkosten. Dan verkijk je je niet door enkel naar je bod voor een item te bieden.
Geen reactie op mijn probleem
Ik heb een mail gestuurd en er zou iemand binnen een bepaalde tijd terug reageren.
Helaas is mijn vraag/ probleem nog steeds niet opgelost omdat er nog niemand heeft gereageerd. Jammer