Leuke site, alles staat goed beschreven maar je moet het wel lezen. Bij bestelling van dezelfde afzender kun je bij betalen kiezen voor gezamelijke verzending. Net de slechte reviews gelezen, lachen.... Toon meer
Ik heb bij JouwVeilingen.nl een paar earpods gekocht die op YouTube goede reviews krijgt. De prijs die ik heb betaald is een vierde deel van de prijs waarvoor dezelfde earpods op andere webshops worde... Toon meer
Op de site vind ik af en toe goede aanbiedingen, zoals deze lamp. Het bieden is een beetje enerverend, omdat er bij elk bod en tegenbod een mail binnenkomt. Je moet dus telkens bijhouden of je nog bov... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Dagelijks veilen wij honderden consumenten producten en verkopen wij in onze Flashsales o.a voor iBOOD de restvoorraden uit hun magazijnen. Bekijk onze reviews eens voor meer informatie over ons bedrijf.
Ondernemingsweg 2b, 2404HN, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0172-749029
- backoffice@jouwveilingen.nl
- jouwveilingen.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Pas op, geld weg
Ze houden geld van me achter in een wallet ipv dit terug te betalen, al maanden niets op de veiling en op mail reageren ze niet en telefoonnummers zijn buiten gebruik, u bent gewaarschuwd!!!!
Al enkele maanden geen veilingprodukten…
Al enkele maanden geen veilingprodukten op de site gezien. Omdat er nog een bedrag in de wallet staat heb ik gevraagd om dit uit te betalen. Er komt geen reactie. Meerdere malen verzocht
Aantal prima aankopen gedaan maar als…
Aantal prima aankopen gedaan maar als er iets mis is of je hebt een vraag dan is het bijna onmogelijk om de klantenservice te bereiken. Ze reageren gewoon niet. Niet klantvriendelijk.
Klantenservice is heel slecht jij krijgt helemaal geen antwoord van je vraag
Hele slechte klantenservice je krijgt geen antwoord van je vraag ze betalen mijn geld al maanden niet terug geven ze ook geen antwoord
Veel keuze, geen hoge extra kosten.
Er is in doorsnee veel keuze uit kavels van diverse pluimage. Het is een stabiele en overzichtelijke veilingsite waar ik heel wat jaren met plezier terug kom. Er zijn veel lagere extra kosten bovenop het biedbedrag in tegenstelling tot andere veilingsites.
Meestal een snelle verzending en een uitstekende after sales bij problemen na koop.
Niet compleet ontvangen.
Helaas kan ik deze bestelling niet gebruiken! De europese stekker is niet bijgesloten,alleen het blok zit bij de verpakking.
Dus de omschrijving klopt niet en op deze mannier is het product te duur.en doet de geloofwaardigheid van deze veilingsite naar beneden kelderen.
Koop hier vaker erg leuk om te doen…
Koop hier vaker erg leuk om te doen leuke aanbiedingen
Ben gewoon tevreden
Ben gewoon tevreden, items worden op tijd geleverd en afhandeling is ook prima
Ik vindt het leuk om te kijken wat er…
Ik vindt het leuk om te kijken wat er geveild wordt , ben al jaren klant , af en toe vindt ik wat van pas komt en spaar daardoor toch wat euro uit
Tevreden over het bestelproces
Tevreden over het bestelproces
Nu maar wachten tot het product aankomt!
Ik heb een verkeerd artikel ontvangen
Ik heb een verkeerd artikel ontvangen! Ik heb een heel duur horloge gekocht en ontvang een goedkoop flut horloge. Ik zou graag een telefoonnummer willen bellen om dit op te lossen, maar die kan ik nergens vinden. Het is nu wachten of ik een antwoord krijg op de chat. Voelt heel machteloos.
Top site
Goede site, heb zelf al bijna 400 uitgegeven aan veloren pakketjes (mijn favorietjes) en heb er nog geen enkel spijt van! altijd aangenaam verrast omdat dit in mijn ogen een gezondere manier van gokken is!
Prima oplossen van mij probleem
Echt een top webshop veel verschillende…
Echt een top webshop veel verschillende producten te vinden. Ook word je super snel geholpen. Super blij met mijn aankopen.
leuke aanbiedingen
makkelijk site, steeds leuke aanbiedingen en snel verzendingen.
Superleuke veilingen!
Superleuke veilingen, ruime keus en goed contact. De pallet veilingen zijn altijd spannend wat erin zit!