Joy of Balance Reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Warm, deskundig en ontzettend betrokken

Ik was totaal niet thuis in de wereld van etherische oliën en diffusers, dus ik had echt iemand nodig die me eerlijk, deskundig en rustig kon adviseren. Verder dan de simpele producten van de Action op het toilet kwam ik niet. Ik wist dat ik het anders wilde, maar had geen idee hoe en wat. Joyce heeft mij daarin zó geweldig geholpen.

Vanaf het eerste moment voelde ik dat ik met een warm en oprecht mens te maken had. Ze neemt de tijd, luistert echt naar wat je nodig hebt en denkt op een heel betrokken manier met je mee. Haar passie voor haar bedrijf en voor aromatherapie is overduidelijk. Je voelt dat ze dit werk met haar hart doet.

Wat me misschien nog wel het meest heeft verrast is haar enorme vakkennis. Joyce is overduidelijk een zeer kundig aromatherapeut. Ze legt alles helder uit en helpt je precies begrijpen welke producten en combinaties aansluiten bij jouw situatie. Dankzij haar adviezen voel ik me zelfverzekerd in een wereld waar ik daarvoor helemaal niets van wist.

Ik ben ontzettend blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Als je op zoek bent naar iemand die warm, betrokken en écht deskundig is dan kan ik Joy of Balance van harte aanbevelen. Wat mij betreft een dikke vijf sterren!

4 december 2025

Geweldige ervaring!

Geweldige ervaring!

Ik heb een enorm boeddha beeld van 2m besteld voor 1 van mijn bedrijven. Een beeld van 1500 euro en 130 kilo! Dit vroeg een hoop logistiek geregel en om speciaal vervoer. Ik kan niet anders zeggen dan dat de eigenaresse dit perfect heeft geregeld! Ik werd continue op de hoogte gehouden over de levertijden, de vervoerder en hoe laat ik aanwezig moest zijn om het beeld te laten plaatsen!

Echt een toppertje! En het beeld is fantastisch! Ik raad het iedereen aan om bij Joy of Balance te bestellen. Ik kom hier in de toekomst zeker terug!

4 december 2025

Antwoord van Joy of Balance

Ahhh dankjewel voor deze mooie reactie!! We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw aankoop!

Top!

Bestelling snel geleverd, mooi product ontvangen.

29 november 2025

Wat een teleurstelling, bestelling op…

Wat een teleurstelling, bestelling op Bol.com gedaan en zou binnen 11 dagen geleverd worden. Kan niet misgaan zou je denken. Na een week traceercode ontvangen maar pakket werd nooit bij Postnl overhandigd. Telefonisch was geen contact te krijgen. Mail gestuurd dat bestelling helaas te laat zou binnenkomen, het was namelijk een cadeau voor iemand. In plaats van excuses een mail terug ontvangen vol uitroeptekens wat op mij nogal geïrriteerd of boos overkomt.
Bij andere reviews lees ik hun reactie dat ze hard werken en dat hun bedrijf niet omlaag gehaald mag worden. Sorry hoor, maar ik bestel voor 160 euro, een bedrag waar ik ook hard voor moet werken, en geef hun het vertrouwen om het netjes en op tijd te leveren.
Geen bestelling ontvangen en daarbij ook nog zeer ongepast reageren.
-- Goedemorgen, fijn dat u reageert. Voor de duidelijkheid, een lange levertijd was niet het probleem want 11 dagen om een pakket bij de klant te leveren is lang. Als dat mijn probleem was had ik niet bij u besteld. De teleurstelling is het niet leveren en de klant daar niet over informeren. Natuurlijk heb ik gemeld toen duidelijk werd dat het te laat zou binnenkomen dat u het niet meer hoefde op te sturen. Best aardig van mezelf, daarmee bespaarde u de verzendkosten.
De jarige, waar deze bestelling voor bedoeld was, heeft gisteren een ander cadeau ontvangen. Helaas ben ik dan ook niet geïnteresseerd in uw aanbod.
Fijn dat de bestelling, na het plaatsen van deze review, bij Bol.com is gecrediteerd. Goed weekend en ik zou zeggen, blijf in balans.

27 november 2025

Beste,

Wat vervelend dat u zo'n nare ervaring heeft. Eerlijk gezegd dacht ik u een nette reactie te hebben gegeven toen u zelf de order annuleerde. Helaas blijkt deze reactie op u anders te zijn overgekomen mijn excuses! De order was inderdaad al aangemaakt bij Postnl en lag hier op de grote stapel van Bol.com om verstuurd te worden. Het is momenteel heel druk. De levertijd staat daarom inderdaad ook langere lever dagen. De order is voor u retour geboekt bij Bol.com zodat u uw geld terug krijgt. Ik kan u met alle liefde vandaag de klankschaal zelfs nog opsturen misschien met een mooie korting zodat u hem maandag of dinsdag nog in huis heeft. We werken inderdaad hard aan ons bedrijf maar we begrijpen ook dat u teleurgesteld ben in de lange levertijd. Wij zullen zeker iets met uw feedback doen en voortaan de orders open laten staan op bol.com voordat de track & trace code bij Postnl wordt aangemaakt. Ik snap dat dit voor verwarring zorgt.

Goedemorgen,
De bestelling via Bol.com is op uw verzoek geannuleerd voordat deze verzonden kon worden. Het bedrag is correct gecrediteerd. Jammer dat het cadeau daardoor niet op tijd kon aankomen, dat was zeker niet onze bedoeling. We hopen dat uw volgende aankoop weer meer in balans zal verlopen.

Joy of Balance

Goede communicatie

Had wat vragen over enkele producten en daar is op een goede en duidelijk manier over gecommuniceerd. Ook de levering ging snel en goed.

4 november 2024

Glazen bol besteld via Bol.com

Glazen bol besteld via Bol.com.
Niet ontvangen en er was geen contact te krijgen met de winkel. Ze maken een track en trace aan, maar post nl ontvangt niets.
Reactie op onderstaand bericht van de winkel. Post nl heeft niets ontvangen! En Bol kreeg geen contact. Telefoon werd nooit opgenomen. Ook wanneer ik belde Ik heb het geld via Bol terug gekregen.
Spijtig dat het zo gegaan is.

30 oktober 2024

Antwoord van Joy of Balance

Beste, aller eerst snappen wij dat u het vervelend vindt dat u geen goederen heeft ontvangen. Maar wij hebben Bol.com wel degelijk gesproken. De goederen voor postnl worden op een grote kar geplaats bij een Postnl business Point en later pas ingescand. Wij hebben hier nul invloed op. Bij bol.com is dit probleem bekend en hebben dit bij post.nl neergelegd. Wilt u dus alstublieft ophouden om ons voor nepwinkel uit te maken? Wij werken met veel liefde. Wij hebben een score van 8.9 op bol.com met allemaal tevreden klanten. Dat het bij u is mis gegaan vinden wij oprecht heel vervelend maar dat geeft u niet het recht om ons mooie gewaardeerde bedrijf zo naar beneden te halen.

Uitstekende ervaring rondom aanschaf buiktasje

Prachtig Hemp Buiktasje besteld bij Joy Of Balance.

In eerste instantie kreeg ik per ongeluk het verkeerde artikel binnen, maar dit werd moeiteloos rechtgezet en binnen twee dagen had ik het juiste buiktasje binnen.

Fijn, vriendelijk contact ervaren met de -ik denk- eigenaresse.

Ik kom hier zeker terug voor het kopen van mooie spulletjes!

27 augustus 2024

Top kwaliteit!

Ik heb twee prachtige handgemaakte wandpanelen gekocht, een groot handgemaakt Boeddha beeld en prachtige pluimen. Echt een top kwaliteit! De details van de wandpanelen en het Boeddha beeld zijn verbluffend! Dankjewel!

16 augustus 2024

Ik ben super blij met de Essential olie…

Ik ben super blij met de Essential olie Rose/Geranium. Dit is de eerste keer dat ik een leverancier heb gevonden die echt top kwaliteit gebruikt , deze olie heb ik maar 2 druppels op een steen gedaan en nu dag 2 ruikt het nog steeds super en heeft het effect waarvoor het gemaakt is. Ik wist niet zeker hoe ik deze olie het best kon gebruiken heb contact opgenomen met Joyce, mijn situatie uitgelegd en ze gaf meteen helder en duidelijke uitleg. Ze heeft echt kennis en ik voel me enorm geholpen. Ik heb deze shop ook echt aangeraden aan vrienden. Normaal schrijf ik nooit reviews maar deze persoon is zo vriendelijk, behulpzaam heeft echt kennis en top kwaliteit producten dat ik dacht, ik schrijf gewoon wat ik ervan vind. I am a happy CLIENT!

11 augustus 2024

Antwoord van Joy of Balance

Heel erg bedankt voor je mooie review Sara! Ik ben blij dat je zo tevreden bent!!

Teleurstellende ervaring.

Helaas een teleurstellende ervaring.
Artikel besteld via de webshop en vooraf betaald. Artikel is nooit geleverd. Geen reactie meer gehad bij navraag per mail, blijkt daarnaast telefonisch niet bereikbaar. Volgens de gegevens via Google zou de winkel in Alphen a/d Rijn gewoon geopend zijn volgens de openingstijden die de website aangeeft.
Eigenaresse blijkt wel een LinkedIn profiel en een KvK nummer te hebben voor haar winkel en bijbehorende diensten. Heel opmerkelijk dat je als klant dan alsnog via deze wijze wordt opgelicht?!
N.B. Als antwoord op reactie van eigenaresse:
Ik heb sinds de orderbevestiging op 29 juli nimmer een verzendbevestiging van de webshop gehad dat het pakket is verzonden, noch het genoemde pakket ontvangen en überhaupt geen enkele reactie op mijn mail hierover gehad (opmerkelijk dat men dan beweert dat het pakket op wonderbaarlijke wijze dan toch is verzonden en daarover meerdere mails zijn gestuurd; anders was er wat mij betreft zeker geen reden geweest om een dergelijke review te plaatsen, lijkt me?). Wel heel fijn dat de eigenaresse 2 dagen na het plaatsen van bovenstaande review uiteindelijk alsnog via e mail contact met mij heeft opgenomen om mijn bankgegevens te achterhalen zodat ze het geld kon terug storten. Inmiddels het geld netjes terug gestort gekregen (waarvoor mijn dank), dus prettig dat het alsnog is opgepakt en opgelost.

14 augustus 2024

Antwoord van Joy of Balance

Beste, Wij hebben u een aantal keren een e-mail gestuurd. Dat het pakket gewoon is verzonden en daarna om te vragen wat u bankgegevens zijn om uw geld terug te storten. Tot vandaag hebben wij geen reactie van u mogen ontvangen? Ons oplichters noemen vinden wij dan heel erg naar en vervelend. Wij werken hard met passie en liefde.