Waardeloos! Binnen een maand waren mijn beide armbandjes kapot: de foto's in het middenstuk vielen er zomaar uit. Omdat het ontvangen van de bestelling langer dan 14 dagen geleden geleden was, konden... Toon meer
Paar maanden geleden een memory armband besteld. Duurde paar weken (4-5!!) voordat we het binnen hadden. Na 2 dagen miste het fotootje al! En hadden we alleen een armband met een leeg ringetje. Gemail... Toon meer
Al maanden bezig en ze doen het af u staat niet in ons bestand, verkeerde hanger toegezonden dus ons adres is wel bekend, betalingsbewijs komt opeens niet meer in hun systeem voor terwijl ik deze heb... Toon meer
13-12-2022 een item besteld. Heb geen track & trace code gekregen, om gevraagd maar mijn vraag werd totaal genegeerd. Ondertussen bijna een maand later en nog altijd niks ontvangen. "Binnen 24u antwoo... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Stom en dom
Stom dat ik niet eerst de reviews heb gelezen. Op de gepersonaliseerde armband kan ik niets zien van de foto die ik zou moeten zien….Volgens de website. Oplichting dus…
Verkeerde ketting met onbekende foto…
Verkeerde ketting met onbekende foto ontvangen. Twee keer een mail gestuurd hierover. Geen antwoord daarop. Dit zijn oplichters! Bestel er niets!
Ik moet eerlijk zeggen mijn armbandje…
Ik moet eerlijk zeggen mijn armbandje is wel later geleverd zit 16 dagen tussen. Dat het uit China komt is zeker waar. Maar het bandje en de foto zagen er netjes uit. Voor het geld zeker meer verwacht maar ben er toch blij mee. Nu afwachten hoelang het heel blijft.
Jammer dat je nog 1ster moet geven pure…
Jammer dat je nog 1ster moet geven pure oplichting dat dit op instagram blijft staan erg
Waardeloos gewoon opgelicht
De ketting zat in een verpakking uit china. Bij het uitpakken zat hij helemaal in de knoop. Het materiaal is zo dun en waardeloos dat het is gebroken tijdens het uit de knoop halen. Een mail gestuurd, moest ik een filmpje maken , kreeg ik een nieuwe. Aangeven dat ik dit niet wilde omdat het super slecht materiaal is.
Daarna niets meer gehoord. Onvoorstelbaar dat zulke oplichters maar door kunnen gaan op deze manier. Mensen worden gewoon voor de gek gehouden . Koop hier niets !!!!
Oplichterij
Oplichterij
Armbandje besteld voor €39, maar het komt rechtstreeks uit een chinese fabriek. Daarnaast stond er op de site dat de levertijd 10 werkdagen was, maar heb uiteindelijk een maand moeten wachten erop. Het armbandje kwam binnen in een AliExpress-achtige verpakking met chinese letters erop. En ook de kwaliteit van het armbandje zelf was niet meer waard dan een paar euro. Helaas kwam ik er pas later achter dat je een gepersonaliseerd item niet meer kan retouren, dus heb met pijn in mijn hart het armbandje moeten betalen.. Kortom, bestel hier niks!!!
Ik heb een armbandje besteld met foto…
Ik heb een armbandje besteld met foto gezien op Instagram, maar wat een oplichterij, er is niets te zien.Heb een touwtje met een plastic steentje voor €39,=
Helaas geen reactie op de mail verder niet te bereiken.
Stom dat ik niets eerst de reviews gelezen hebt😡
Jammer dat Instagram met dit soort bedrijven samenwerkt dus net zo slecht!,,,
Heeeeeel slecht
Heeeeeel slecht.
Gewoon nooit aangekomen. Wordt geleverd door een bezorg service waar onmogelijk contact mee te krijgen is. Juvela benaderd via fb helemaal geen respons. Ze hebben mij zelfs geblokkeerd op fb omdat ik antwoord gaf op iemand die vroeg of het betrouwbaar was.
Volgens de ring deurbel is er ook nooit een bezorger aan de deur geweest. Dus geld kwijt, geen contact met bedrijf en geen armband. Al moet ik met dat laatste misschien blij zijn gezien de recensies. Shit bedrijf
LET op positieve reacties zijn nep.
LET op. Alle positieve reacties met 5 sterren die in juni zijn geschreven zijn nep.
Valt wel op, dat er geen een reactie bij zit met 2, 3 of 4 sterren.
Gelet op de zinsopbouw en de aard van de reactie is zeer sterk het vermoeden dat deze geplaatst zijn in samenwerking met de malafide webshop. En toevallig ook allemaal in Juni. Hoe dan ook wij gaan de betaling via KLARNA niet betalen. Omdat de foto is absoluut niet te herkennen. En dat is tegen de bescherming van de consument die hier wordt bedrogen. Dan gaan wij graag naar de rechter om ons gelijk te halen.
Sluit me aan bij heel veel schrijvers…
Sluit me aan bij heel veel schrijvers hier. Waardeloos bedrijf. Gekozen voor betalingsmethode Klarna. Order geannuleerd en dit ook doorgekregen per mail na heel lang wachten. Moest het zelf bij Klarna melden volgens hun, zodat ik niet hoefde te betalen. Nou mooi niet! Dat moeten zij als betalingspartner doen. Nu zit ik met aanmaningen voor een order, die is geannuleerd. Zal hier nooit meer iets bestellen!
Sterrenaantal 0
Sterrenaantal 0. Deze site speelt heel erg met de gevoelens van mensen. Je bestelt iets waar je veel emotionele waarde aan hecht om dan niets te ontvangen. Dat staat dan nog los van het geld dat je neertelt voor de armband.
Erg triest…
Nooit iets bestellen hier
Nooit iets bestellen hier! Heb meer dan een maand gewacht op bestelling gewacht en toen het armbandje er eindelijk was schrok ik me dood. Een of ander prutstouwtje uit China. En dat voor 38,90. Werkelijk te schandalig voor woorden.
Ik zou ze zelfs geen ster geven
Ik zou ze zelfs geen ster geven. Besteld, betaald en nooit een armbandje gezien. Ook op mails geen reactie. Puur afzetterij
"Als het te mooi om waar blijkt te…
"Als het te mooi om waar blijkt te zijn, is dat vaak ook zo!"
Dit bedrijf maakt bovenstaande erg waar. Een leuk, persoonlijk armbandje besteld maar helaas (net als alle andere hier) is het pakketje nooit binnen gekomen. Daarnaast reageren ze inderdaad niet op de mail, wat heel grappig is want ze hebben er namelijk DRIE op hun site staan.
Het armbandje heb ik besteld op juvela.nl, bestel hier dus niet op want je krijgt het gewoon niet.
oplichting. Ik heb mijn armbandje besteld bij…
Ik heb mijn armbandje besteld bij (wearfelcity). Volgens mij zijn dit de zelfde oplichters. Ik heb me gewend tot niet bezorgd.nl Die helpen mij nu verder en hoop zo mijn geld nog terug te krijgen.
Zeer onbetrouwbare website
Zeer onbetrouwbare website. Voor meer dan 100 euro besteld en betaald en niets geleverd gekregen. Deze website speelt in op emoties (foto’s van dierbaren) om geld los te peuteren bij mensen die te goeder trouw zijn. Hoe laag kun je gaan.
Niets ontvangen
Niets ontvangen, geen enkele reactie op mail. Hier nooit iets bestellen!
oplichters
Op 26 mei een armbandje besteld met foto in steen. Op 27 mei zou deze verzonden zijn. Volgens de track en tracé informatie zou deze 15 juni geleverd zijn, maar wij hebben nooit iets ontvangen. Het zijn oplichters.
Reageren niet!!!
Op 6 juli een armbandje besteld welke volgens de track en trace al op 8 juli is verzonden maar nog steeds niks binnen. Na het lezen van al deze reviews ben ik bang dat ik er naar kan fluiten.
Jammer dat ik van te voren mijn huiswerk niet heb gedaan.... Jasmijn zoals ze zich noemt reageert niet op mails en verder is ze nergens te vinden op socials e.d. Haar adres is wel te vinden, misschien is ze druk met het schoonmaken van deze gigantische villa....
Dom van mij, weer van geleerd :-(
KKR DROPSHIPPERS
Het is dat ik een ster moet geven
Maar wat een gore K*NKER lijers in dit bedrijf zeg niet te doen. Hun website staat vol met bull**** meerdere keren gevraagd om terug gave van het bedrijf, maar die krijg ik maar niet 1 of andere ter*** dropship.
BESTEL HIER NOOOOOOIT.