Jyskbeslag Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har beställt en spanjolett från sverige men jag fick inte återkoppling om är varan skickat eller ska skicka. Ringer och ingen svarar skickat mail fick inte svar eller.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god service. Jeg skulle bruge en lås til min havedør og var virkelig i tvivl om jeg havde fundet den rette model på firmaets hjemmeside. Skrev til Jyskbeslag en lørdag og medsendte et par f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topservice. Jeg manglede en reservedel til et vindue og blev kyndigt guidet til det rigtige produkt. Venlig betjening og hurtig levering 👍👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En Kolvepaskvil på et ældre vindue havde givet op. Anede ikke om et nyt kunne skaffes. Kontaktede Jysk Beslag og efter at have fremsendt billeder og mål, stod jeg allerede dagen efter med et nyt, som... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Useriøs firma!

Vi har bestilt tætningslister på hjemmesiden men vi har desværre fået nogle som ikke matcher beskrivelsen eller billedet på hjemmesiden. Vi har efterfølgende skrevet en mail og forklaret situationen. Vi var stadig interesserede i de korrekte.
Eftersom vi ikke havde hørt noget fra firmaet, forsøgte vi at ringe flere gange uden held. Da det endelig lykkes, kørte han i bil og vi kunne ikke høre ham. Vi blev derfor enige om at han vil ringe tilbage til os dagen efter. Dagen var ovre og vi havde ikke hørt fra ham. Vi ringer op igen på tredje dagen, der var han igen ude at køre og kunne ikke snakke. Han lovede igen at ringe tilbage når han var tilbage på kontoret.
Dagene gik og vi hørte aldrig fra ham. Vi ringer igen en aften efter arbejde. Han tager telefonen og siger at han ikke kunne snakke nu og igen vil ringe tilbage.
Som forventet har vi ikke hørt fra ham.

Vi har ALDRIG oplevet noget lignedende! Det må være verdens dårligste kundeservice. Jeg forstår ikke hvordan han kan køre en webshop på den måde. Man kan jo ikke komme i kontakt med ham.

15 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke til at komme i kontakt med hverken pr tlf eller sms

Jens virker ved første kontakt rigtig imødekommende og ber mig sende nogle billeder af mine vindu ventiler (er nemlig kommet til at købe en for lille model et andet sted) Så jeg sender billeder og ringer ham op igen..
1 opkald står han og ekspedere en anden kunde og han vil ringe mig op.
(Det sker ikke, dagen efter ringer jeg)
2 opkald er han ude og køre og beklager han har glemt mig. (Men det gør han osse resten af dagen der)
3-4-5-6-7 opkald dagen derpå, 2 opkald tar han tlf og siger “jeg ringer om 5 min jeg er ved at pakke til gls” de efterfølgende 3 opkald besvare han slet ikk.

Synes det er SÅ dårlig service eller mangel på samme. 🙁

Jeg har bestilt 12 vindusbeslag (hvor str burde passe, men vil gerne være sikker især når fragten er helt oppe på 95kr) så jeg sender en sms til ham med det samme med mit ordre nr 6122 og spørg om han ikke vil kontrollere at det er korrekt? Heller ikke den sms har han besvaret.
(Samme nr som han bad mig sende billeder på)

Spændt på om jeg nogenside høre fra ham som han flere gange har lovet ?!
Ellers må jeg jo returnere ventilerne hvis de ikke passer, bare en dårlig måde at opføre sig på, en service der havde taget 2 min at tjekke op på.

12 augustus 2021

Hurtig levering, dårlig returnering

God og hurtig levering, men der stopper det også.
Købte spalte ventiler som desværre ikke passede i mine vinduer, har taget kontakt flere gange om hvordan de kan returneres. Der kommer aldrig svar, så vær sikker på at få noget der passer første gang

26 december 2020

Jeg kontaktede Jysk Beslag

Jeg kontaktede Jysk Beslag, fordi vores vindues indmad var gået i stykker. Vi havde lige færdig en stor gennemrenovering af badeværelse og alt stod top tunet.......og så gik vinduet i stykker. Vi frygtede at vi skulle skifte vinduet og ødelægge muren i vores nye badeværelse.
Takket været Jens hurtige og uvurderlige hjælp, fandt vi hurtigt den rigtige indmad til vinduet, så det kunne reddes.
Jeg blev oven i købet guidet igennem deres online shops, så jeg fik alle de rigtige reservedele. Og ca. 20 min efter sluttet køb, modtog jeg mail om at ordren vil blive sendt i dag. Faglig dygtig, venlig, servicemindet og hurtig betjening.

28 september 2020