Jyske Forsikring Reviews 288

TrustScore 4.5 uit 5

4,5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget behageligt møde med Emil, hvor vi gennem gik vores forsikringer, og han kom med nogle ændringer i forhold til dækning, meget kompetent, og let forståeligt, så tusind tak for det. Venlig hilse... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende og overraskende misinformation fra Jyske Forsikring. Dårlig rådgivning og mangel på viden blandt personale. Har taget dem i at modsige sig selv. Hjælper ikke en trofast kunde igennem 3,5 år... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde et glimrende og oplysende - fin information - med velorienteret repræsentant fra Jysk Forsikring. Var hurtig til at opfatte, hvad jeg var interesseret i - og hvad jeg ikke ønskede. Mødet blev o... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.

4,5

2 sterren
1 ster

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening
Blev godt informeret med dækning og godt tilbud..

27 maart 2026

Hej Pia Hanne

Jeger glad for at høre, at du oplevede hurtig og god betjening og føler dig godt informeret. Tak for din positive tilbagemelding!

Godt overblik over forsikringer

Godt overblik over forsikringer - også i forhold til nuværende forsikringer. Hurtig og effektiv fremsendelse af tilbud.

5 maart 2026

Hej Niels Erik

Mange tak for din positive feedback. Jeg er glad for at høre, at du havde en positiv oplevelse med os ifm. forsikringsgennemgang og tilbud.

😎 God rådgivning

17 maart 2026

Hej Søren

Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med os. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Super rådgivning

Super rådgivning. Meget personlig og skræddersyet. Først analyse, så sammenligning og så tilbuddet. Ingen snik snak og vi blev ikke prakket noget på. Kan 100% anbefales
Vivi Jensen

24 februari 2026

Hej Vivi

Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede vores rådgivning som personlig og skræddersyet. Tak for din anbefaling og for at fremhæve vores tilbudsproces. Vi sætter pris på din positive feedback!

Hurtig og god

11 maart 2026

Hej Ole

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med os.

Super god service

Super god service , stor tak til Asger.

10 maart 2026

Hej Kim

Mange tak for din positive tilbagemelding. Jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse med min kollega.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig samtale med Niclas og god…

Behagelig samtale med Niclas og god rådgivning.

9 maart 2026

Hej Joan

Jeg er glad for at høre, at du havde en behagelig samtale med min kollega, og at du fik god rådgivning. Tak for din positive tilbagemelding.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I forbindelse med mit skifte til Jyske…

I forbindelse med mit skifte til Jyske Bank fik jeg et møde med Forsikringsrådgiver Søren. Super god service og rådgivning kan varmt anbefale ham og selskabet !

17 maart 2026

Hej Martin

Jeg er meget glad for at høre om din positive oplevelse med min kollega i forbindelse med dit skifte til Jyske Bank. Tusind tak for din anbefaling og feedback.

Effektiv og seriøs

seriøs og effektiv gennemgang og forbedringer af vore samlede forsikringer

27 februari 2026

Hej Ellen

Det er virkelig godt at høre, at du har haft en god oplevelse med forsikringsgennemgangen hos os. Jeg er glad for, at vi kunne tilbyde dig en forbedret samlet forsikringspakke.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gert fra Jyske Forsikring gav os…

Gert fra Jyske Forsikring gav os relevant og fornuftig rådgivning, så vi er vel forsikret, når vi vender tilbage til Danmark.

3 maart 2026

Hej Maryanne

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har fået relevant og fornuftig rådgivning hos os, så du føler dig godt forsikret ved din tilbagekomst til Danmark. Tak for din positive tilbagemelding.

Kæledyrsforsikring,

Kæledyrsforsikring,

Jyske forsikring er hurtig til at først hæve prisen på forsikringen hvis loftet rammes. Sker dette igen (var vores tilfælde) opsiges forsikring fra deres side.

Vi havde virkelig følelsen af, at er der den mindste chance for at det er en dårlig forretning fra deres side, så er man ude. Personligt vil jeg gerne ha’ lidt tiltro til mit forsikringsselskab, skulle uheldet være ude (hus,personligt etc) men med chance for at blive sparket ud, når man har mest brug for forsikring, så er min tiltro til jyske, Nul.

10 december 2025

Hej Jesper

Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse hos os ifm. opsigelsen af dit kundeforhold.

Utrygt

Opdatering 17. Marts 2026. Det er direkte forkert, at du skriver telefonen ikke blev taget på grund af krig, nummeret virkede IKKE. Vi har af jer selv fået oplyst at telefonnummeret IKKE virkede. Det er upassende og uetisk at skrive sådan og bruge det, som undskyldning, stå dog ved at jeres telefon ikke virkede.

1. marts 2026 akut døgntelefon der ikke bliver taget. Sad på sygehuset/sygeklinik i Thailand og havde brug for vejledning, tog derfor kontakt til jyske forsikrings døgntelefon på nr. +45 73831760 et nummer vi havde fået oplyst inden rejsen af forsikringen og det nummer de oplyser på nettet og i netbanken. Ingen svar - lagde på efter 58 minutter, da lægen kom ind på stuen.

1 maart 2026

Kære Betina

Jeg beklager meget, at du havde en utryg oplevelse. Nummeret er til vores dygtige samarbejdspartner Falck Global Assistance (FGA). De havde desværre utrolig travlt på det tidspunkt, hvor du ringede, pga. krisesituationen i Mellemøsten. (FGA) modtog derfor rigtig mange opkald.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God samtale med rådgiver og en god pris.

26 februari 2026

Hej Thomas

Tak for din tilbagemelding. Det sætter vi stor pris på. Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning og prisen på forsikringer.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Han gider ikke engang se på mine…

Han gider ikke engang se på mine forsikringer
Dårlig medarbejder

24 februari 2026

Hej Liss

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Det tager vi naturligvis til efterretning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin gennemgang af indhold og dækningsforhold.

Fin gennemgang af indhold og forskel af dækning i bestående forsikringer samt i de nye forsikringer.

25 februari 2026

Hej Henry
Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med gennemgangen af dine forsikringer. Tak for din positive feedback. Vi sætter stor pris på det.

God service. Har den tid der skal til. Ærlig

25 februari 2026

Hej Ulla

Mange tak for din tilbagemelding. Jeg er glad for, at du oplevede god og ærlig service, og at der blev taget god tid til at give den rette hjælp. Det er vigtigt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fornuftig rådgivning

23 februari 2026

Hej Jan

Mange tak for din feedback. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse.

Du må endelig sige til, hvis vi kunne have gjort noget for at gøre din oplevelse endnu bedre, så vi forhåbentlig kan gøre os fortjent til den femte stjerne i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og informativ rådgivning af…

God og informativ rådgivning af Kristian, som guidede os igennem skiftet fra andet selskab. Hjalp os også igennem alle dækninger, så vi sikrede at få alle med.

5 maart 2026

Hej Ole

Jeg er rigtig glad for at høre om din positive oplevelse med min kollega. Tak for din feedback, det betyder meget for os.

Elisabeth

Lees meer over geverifieerde reviews.