Maden smagte godt derfor 2 stjerner. Men leveringstidspunktet var ca 1 time fra bestillingen, hvilket er ok. Maden er 10 min forsinket og fordi jeg har børn ringer jeg for at sikre mig det er på... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Skuffende oplevelse denne gang. Pizzaen havde fået alt for meget i ovnen. Skinkestrimlerne knaste, og kanten var uspiselig øv!
Jeg bestilte en stor familie pizza, den ankom efter 40 stadig varm og lækker Det bedste sted i Vejle
Bestiller pizza til arbejdsplads til kl. 17.50 der først bliver leveret 18.12 22 minutter for sent leveret til en betalt pause er sku for ringe
Fuldstændig sindssyg pizzamand
Fuldstændig sindssyg pizzamand.
Har bestilt pizza hos kaans i flere år. Da jeg bestiller pizza denne gang, står der at pizza kommer 18.22 tidligst, måske senere ved travle tidspunkter- jeg har valgt tidligst muligt. Jeg vælger derfor at køre i Rema, og lader mit barn blive hjemme. Så sker der selvfølgelig det, at pizzaerne kommer imens jeg er væk, 10 min efter jeg har bestilt vel at mærke og klokken er 17.15- så lang tid til at pizzaerne skal komme.
Mit barn lider meget af angst og tør derfor ikke åbne. Men hun snakker med ham igennem døren og fortæller at hun ikke kan åbne. Pizzabud fortæller at han vil gå, men herefter begynder han at hamre på
Døren, og hiver i håndtaget i flere minutter- altså what the actual f ?!?
Da jeg bliver ringet op af pizzamanden, er det i en helt vildt ophidset tone, hvor jeg ikke engang når at forklare situationen, da jeg egentlig har tænkt mig at køre op og hente pizzaerne og betale direkte. Men jeg får en sviner og får at vide at jeg aldrig skal bestille der igen.
Under betingelser ved køb står der at de TIDLIGST kan aflevere pizzaer 90 min efter bestilling, så kære pizzamand, få styr på din måde at håndtere kundeservice på, og køb dig et ordentligt bestillingssystem, så dine kunder ved hvornår du rent faktisk kommer !
Igen- fuldstændig utilregnelig person der arbejder i kaans pizza, og jeg vil gerne stærkt mod at købe noget der.
Jeg bestilte en stor familie pizza
Jeg bestilte en stor familie pizza, den ankom efter 40 stadig varm og lækker
Det bedste sted i Vejle
Kanon god oplevelse og service
Jeg bestilte 2 x pizza og de kom inden for 30 min. De var stadig varme da de ankom. Pizzaerne smagte fantastisk og kan garantere det ikke er sidste gang jeg skal have min mad derfra! Kæmpe anbefaling ✌🏼
Maden var super god, og venligt personale
Bestilte 1 pizza og 1 rulle, ankom indenfor 30 minutter - virkelig en klasse oplevelse 🤩
Bedste kebab i Vejle
Skuffende oplevelse denne gang
Skuffende oplevelse denne gang. Pizzaen havde fået alt for meget i ovnen.
Skinkestrimlerne knaste, og kanten var uspiselig øv!
Aldrig igen!
Det er desværre sidste gang, jeg bestiller fra Kaan’s.
Vi havde virkelig glædet os til maden, men da den endelig ankom, blev vi mødt af en stor skuffelse. Det, der skulle forestille en pizza, lignede slet ikke en – der var nærmest ingen pizzabund, og det hele var gennemblødt og faldt fra hinanden. Det virkede som om, dejen slet ikke var færdigbagt, og fyldet lå bare slasket ovenpå. Det var et vådt og uappetitligt rod – bestemt ikke noget, man har lyst til at spise.
👎🏻
Det var nok sidste gang vi bestilte fra…
Det var nok sidste gang vi bestilte fra dem og det er trist for vi har altid være glade for dem og faktisk har vi også stemt på dem som en af de bedste pizzaer, men det var så også under den tidligere ejer. Bundne er alt for brændte og vi skrev til dem ved bestilling at de ikke måtte være brændte men det lykkedes desværre ikke. De var så gode engang øv øv
Kunde i mange år.
Håber de får det løst men indtil da er vi ude.
Vi bestilte mad fra Kaans Pizzeria til…
Vi bestilte mad fra Kaans Pizzeria til et arrangement, men oplevelsen var desværre langt under forventningerne. Kvaliteten af maden var meget ringe og levede slet ikke op til den pris, vi betalte, som i forvejen er højere end hos mange andre pizzeriaer.
Jeg kontaktede dem efterfølgende for at give min feedback og håbede på en løsning, f.eks. en kompensation i form af mad på et andet tidspunkt. Desværre var deres svar, at jeg skulle have ringet med det samme under arrangementet, så de kunne hente maden – hvilket ikke løser problemet, når skaden allerede er sket.
Deres manglende vilje til at rette op på en dårlig oplevelse og den lave kvalitet af maden gør, at jeg ikke vil anbefale Kaans Pizzeria til nogen. Kundeservice og kvalitet bør være i fokus, men det var bestemt ikke tilfældet her.
Maden er ikke kvalitet
Maden er kold og når man bestiller med ekstra får man intet af det
Har været rigti godt tilfreds
Har været rigti godt tilfreds. Men nu syntes jeg at det er blevet noget tør og ringe pizzabunde og lidt fuld .håber i finder ud af det igen .ellers finder jeg et andet sted mvh allan
Ringe levering på forudbestilte pizzaer
Bestiller pizza til arbejdsplads til kl. 17.50 der først bliver leveret 18.12
22 minutter for sent leveret til en betalt pause er sku for ringe
Bestilte en kebabrulle stor og en gang…
Bestilte en kebabrulle stor og en gang pomfritter, rullen blev lavet og på¨bordet foran ovnen, i ca et kvarter, da spurgte om det var min rulle, ja det var det, bad jeg om at få den uden pomfritter i håbet om at komme hjem med den stadig var lidt varm, men nej pomfritterne kom om 2 min.Da jeg kom hjem var rullen kold, prøvede at spise den, med smed den ud, det er sidste gang jeg har handlet her FØJ Mr. Kaan
Deres bud kører fuldstændig sindsygt.
Deres bud kører fuldstændig sindsygt.
Oplevede i dag klokken 17.45 et bud komme drønende med hvad der svarer til over 60km/t på Finlandsvej hvor der må køres 40km/t.
Det er ikke første gang jeg oplever at buddet ikke overholder færdselsreglerne. Det er også pisse træls hvis de kører bag ved mig, for de presser sig helt op bag ved med kort afstand.
Det kan jeg ikke støtte og køber derfor ikke min pizza hos kaans, også selv om de smager godt nok og det ligger tæt på min bopæl.
Håber buddet bliver fyret.
dårlig service
jeg bestilte vores mad 16:51. får en SMS og mail om at det vil blive leveret ca. 17:55. kl 18:19 ringer jeg så for at hører hvor meget forsinket de tænker det bliver. for så afvide der er 5 foran mig før min bestilling er klar. de var ikke engang gået i gang med vores mad? og han kunne ikke svare på hvornår vores var færdig så måtte jo så fortælle at jeg slet ikke ønskede noget derfra, da jeg blwv nødtil finde noget andet, da jeg havde nogle børn der faktisk ventede på noget mad. magen til dårlig service skal man lede længe efter! engang var det godt med god service. men hold nu det blevet dårligt. jeg er med på man kan have travlt, men hvorfor så sende en besked til kunden om levering på det tidspunkt, vi er hvertfalder færdig med få vores pizza derfra .!
Levering og service i bund, men maden god.
Maden smagte godt derfor 2 stjerner.
Men leveringstidspunktet var ca 1 time fra bestillingen, hvilket er ok. Maden er 10 min forsinket og fordi jeg har børn ringer jeg for at sikre mig det er på vej og at jeg ikke skal lave noget andet til mine børn. De forsikre mig om at de lige har sat maden i ovnen. Fair vi bor ikke langt der fra så nok maks 15 min tænker jeg. Nope 40 min skulle der gå. Hvis bare de var ærlige om at maden ikke lige var på trapperne ville de have fået 1 stjerne mere.
Havde de haft en undskyldning eller noget der anderkendte at maden kom 1 time for sent (2 timer fra bestillingen) havde de også fået en stjerne mere.
Og det er ikke første gang. Jeg tror desværre vi må finde et andet sted når dagen er presset i hjemmet.
Very poor service!
they are never satisfied with what I order… always telling me that I have to order something else in order to make their job easier…
Look… if I come to your place to take something… I expect to take that thing and nothing else… if you feel that you cannot provide it… you should take it off the menu card!
This last time they did not even close properly the roll and everything felt away half on the road and half when trying to eat…
Lots of times there are things missing that you ordered and paid for!
Very poor services! And not to talk about the hygiene…
Hold kæft hvor er det dårlig service
Hold kæft hvor er det dårlig service, jeg betaler for ekstra dressing men det får jeg ikke. Min pita kebab var kold da jeg fik den og salaten var tør
Oplevede for 2. gang
Oplevede for 2. Gang at de BETALTE menuer ikke var med! Og da den sidste del så ankom, en kebab rulle, så lignede det noget der var taget op afskraldespanden. Og 3 hele pomfritter i rullen.... Kaans pizza som ellers har været vores foretrukne pizza place, får ikke flere bestillinger fra os. Nul point
Det dårligste pizza
Det dårligste pizza, har bestilt salat pizza, men der var 0 gram salat i det, lidt kylling og kun brød
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.