Lees wat reviewers zeggen
Købte Senseo puder på hjemmesiden - nem bestilling og stort udvalg, så man kan prøve en masse forskellige og finde sine favoritter. Købte også prøvepakninger med 2 af hver slags fra en producent. R... Toon meer
Super fint sted at handle. Jeg købte tre produkter til min kaffemaskine, levering var hurtig og priserne gode. Dog havde min pakke haft en hård tur med postnord, hvilket jeg fortæller firmaet, som h... Toon meer
Hvis jeg kunne, ville jeg give 10 stjerner. Er fast kunde og er enormt tilfreds. De har rigtig mange forskellige kaffemærker at vælge imellem og man kan få en prøvepakke inden man bestemmer sig for hv... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over kaffekompagniet.com
Geschreven door het bedrijf
Kaffekompagniet.com er en E-mærket certificeret webshop der specialiserer sig i kaffe-produkter. Vi har et af Danmarks største udvalg i både Senseo og kaffebønner . Vi sælger også Dolce Gusto og Nespresso® kompatible kapsler samt maskiner og tilbehør.
Hos Kaffekompagniet.com er den gode kundeservice i højsædet og vi kan træffes alle hverdage på telefon 70 20 99 95 eller på mail info@kaffekompagniet.com - vi hjælper dig gerne med at finde dit nye kaffesystem eller en fremtidig favoritkaffe!
Alle bestillinger modtaget inden kl. 15.00 på hverdage vil blive sendt ud samme dag og er som oftest hos modtageren allerede næste dag. Når du køber for min. 499,00DKK er der oven i købet GRATIS levering.
Contactgegevens
Viborggade 47A, 2100, København Ø, Denemarken
- +45 70 20 99 95
- info@kaffekompagniet.com
- kaffekompagniet.com
Super god vejledning fra deres side.
Super god vejledning fra deres side.
Klar anbefaling herfra. Dejligt at god kundeservice stadig eksisterer.
Bra service och snabb leverans!
Bra service och snabb leverans!
Svarar snabbt och professionellt på mail.
Rekommenderar
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering. Næsten lige meget hvornår på dagen du bestiller varer, har du dem næste dag. Så fedt
Fin pris og hurtig levering
Fin pris, godt produkt, hurtig levering. Anbefales.
God kundeservice
Hurtig, venlig og imødekommende kundeservice på email.
Varen blev leveret efter 2 dage og ikke dagen efter, fordi DAO ikke evner at levere dag-til-dag.
Men det skal kaffekompagniet.com ikke klandres for. De overholdte deres del af aftalen til punkt og prikke.
De varmeste anbefalinger til dem.
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering, virkelig godt udvalg, dette firma kommer til at levere vores kaffe fremover.
Utrolig god service
Utrolig god service. Vi fik ved en fejl tilsendt et andet produkt. Men servicen og behandlingen man får både over tlf og mail er helt i top.
De får mine varmeste anbefaling.
Hurtig, billig og god service
Fik leveret en beskadiget pakke, hvilket kaffekompagniet jo ikke rigtig kan gøre for, og nægtede at modtage da jeg ikke kendte indholdets tilstand.
INGEN bøvl overhovedet, firmaet sendte en ny med det samme og en skiftlig undskyldning (selvom det ikke var deres skyld). Vil helt bestemt handle her igen
Hurtig levering og god kunde service.
Hurtig levering og problemer med to af kaffeposerne. Problemet blev hurtigt og professionelt løst af kunde service, og alt i alt er jeg tilfreds med forløbet.
Hurtigt og effektivt
Bestilte torsdag og kaffen var fremme lørdag. Hurtigt og effektivt - og lækkert med gratis fragt.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, flot pakket ind og lige de ting til kaffen jeg skulle bruge.
altid hurtig levering og de har de…
altid hurtig levering og de har de mærker jeg ønsker
Advarsel: Gammel kaffe
Købte et dusin dåser Illy-bønner til en god pris. For god, viste det sig. Bønnerne var fra fuldstændigt samme produktion, som dem jeg købte for et års tid siden. Produceret i 2022 og med udløbsdato her i 2024. Angiveligt kan man læse på hjemmesiden, hvornår bønnerne er produceret. Men det har de skjult godt, for jeg så det ikke. Måske har Kaffekompagniet købt for mange bønner, eller måske sælger de bare ikke ret godt. Uanset hvad, vil jeg selvfølgelig hellere betale lidt mere og så få bønner med længere holdbarhed.

Antwoord van kaffekompagniet.com
Bestilte varer den 24/12 og penge blev…
Bestilte varer den 24/12 og penge blev trukket 27/12. Det er i dag den 30/12 og der er ikke noget info på tracking andet end at Bring endnu ikke har modtaget varen.
Kan ikke forstå at i trække penge før varen er sendt.

Super hurtig kundeservice
Super hurtig kundeservice, svarede på få timer da jeg skulle returnere en vare. Jeg leverede den tilbage til deres lokation i Nørresundby, og havde pengene retur i banken samme dag.
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Havde bestilt nyt filter til min kaffemaskine men pakken kunne ikke findes i pakkeshoppen og jeg fik besked om at jeg skulle vente på at pakken eventuelt blev sendt retur og så kontakte firmaet. Kaffekompagniet mener dog ikke at det er deres ansvar og vil hverken gensende pakken eller refundere beløbet. Fed service.

Super god oplevelse
Dejlig overskuelig hjemmeside og super hurtig levering.
Alt i alt en god oplevelse.
Super service
Super service. Har købt en Senseo Switch 3-in-1, hvor pakken var beskadiget under transporten med Dao, og vandbeholderen derfor var skadet. Har fået en ny vandbeholder leveret ved min hoveddør, og er meget glad for maskinen og de mange kaffepuder, som fulgte med startpakken. Så både maskine, kaffe og service får fem stjerner fra mig
Meget let at give kunden skylden
3 dage efter min bestilling, får jeg en anmodning om at give en anmeldelse på Trust Pilot.
Jeg skriver at det kræver at jeg først får mine varer :-(
2 dage efter rykker jeg for min bestilling.
Den er omdirigeret fordi man påstår at jeg har skrevet forkert adresse - By navnet står 2 gange :-(
Men jeg havde jo allerede fortalt jeg manglede mine varer, der kunne man jo tjekke op????
Fakta er at jeg stadig ikke har fået mine varer.
Jeg skal forøvrigt selv hente dem, selvom jeg har betalt for lev. ved døren.
Men selvfølgelig har kaffekompagniet slet ingen skyld, lidt sjovt at jeg har fået varer før, korrekt lev.
Nå men heldigvis er der masser hvor servicen er i orden.

Super hurtig levering 💪
Super hurtig levering 💪
Det er god kundeservice - 5 stjerner.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.