Banner for Kave Home

Kave Home  Reviews

41.665

4,3

Ik koop al enkele jaren bij Kave Home. Zeer goede service. Ook als er onverhoopt iets niet goed gaat lossen ze dit zeer netjes op. Communicatie ook erg goed. Je wordt gedurende alle stappen van best... Toon meer

Wij werden ontvangen door Femke en wat een vriendelijke dame! Zij gaf ons direct een goed gevoel, was volledig mee met ons verhaal. Er was ook totaal geen haast bij, gaf raad en helemaal niet opdri... Toon meer

Het online bestellen kostte geen enkele moeite, behalve dat het moeilijk kiezen is met zoveel moois 😉. Duidelijke informatie met betrekking tot levertijden. Als de bestelling naar tevredenheid is gel... Toon meer

Mooie webshop, al herhaaldelijk zaken gekocht. Alleen jammer dat je rechtstreeks bij Kave Home verzendkosten moet betalen die behoorlijk hoog zijn, terwijl je dezelfde produkten kan kopen bij andere... Toon meer

1. Meubelwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Lampenwinkel
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Zitbankenwinkel

Over Kave Home

En un mundo donde el cambio constante y la rapidez se imponen, en Kave creemos que el verdadero hogar se crea a base de vínculos y vivencias que se construyen poco a poco. Por eso, creamos objetos y muebles pensados para acompañarte toda la vida y que, con el tiempo, sean parte de ti.

In a world where constant change and speed prevail, at Kave we believe that a true home is built through connections and experiences that take shape little by little. That’s why we create objects and furniture designed to stay with you for life and, over time, become part of who you are.

Dans un monde où le changement constant et la rapidité s’imposent, chez Kave, nous croyons qu’un véritable foyer se construit à travers des liens et des expériences qui prennent forme peu à peu. C’est pourquoi nous créons des objets et des meubles pensés pour vous accompagner toute la vie et, avec le temps, devenir une partie de vous.

Nuestro punto de vista

A través de los objetos, construimos vínculos entre las personas y los espacios.

Nuestra garantía para ti

Compromiso con las prácticas responsables

En Kave Home diseñamos muebles y decoración pensados para acompañarte y durar contigo en tu hogar. Cada pedido lo gestionamos con el máximo cuidado para que llegue en perfecto estado y en los plazos acordados. Nos esforzamos por ofrecerte un servicio de envío rápido y transparente, y si surge cualquier incidencia, nuestro equipo de atención está aquí para ayudarte y resolverla lo antes posible.

Promotion box for Kave Home

Inspiring design, timeless pieces

Home is not just where we live - it's where we truly belong.

Uitstekend

42K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(41.665)

6.308 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte kwaliteit en service | NORLEN tv-kast

We hebben bij kave home twee items besteld de addaia betonnen tafel (waar we heel erg tevreden van zijn) en de tv kast van hun NORLEN lijn.

Toen we de tv kast binnen kregen stelde ik de kwaliteit in eerste instantie al wat in twijfel. Je betaalt 1120€ voor een tv kast dat niet van massief hout is gemaakt, maar door de prijs ga je er naar mijn mening logischer wijs vanuit dat het alsnog goede kwaliteit is. Wat al snel niet het geval bleek te zijn. Het hout chipt redelijk snel bij minimaal gebruik.
Qua constructie was het een hele hoop werk, het was dus niet zo dat je gewoon de deurtjes en poten erop moest schroeven en klaar.
De handleiding was dan ook niet super duidelijk.
Uiteindelijk stond het kastje er, maar niet zoals gehoopt.
Het probleem waar wij dus tegen op botste was dat de gaatjes waar je een van de deuren in moest schroeven te hoog en te veel naar voren waren geboord (deze gaten zaten uiteraard al in de kast bij levering.)
Hierdoor puilde deze uit en viel het veel hoger dan de andere drie.

Hier heb ik dan verschillende mails heen en weer over gestuurd, waarbij kave home steeds met dezelfde oplossing kwam en dat was dat wij de schroeven beter moesten afstellen, wat bij de drie andere deurtjes al prima was verlopen.

Na een maand hebben ze nog altijd geen oplossing voor ons en afgeleid uit de afgelopen 6 mails die ik van hun heb gekregen gaat die oplossing er ook niet komen.

Los van de constructieproblemen is het materiaal van de kast ook gewoon heel fragile en krast het super snel.

Ik denk niet dat al hun producten van deze slechte kwaliteit zijn, maar ik zou gewoon voorzichtig zijn met alles wat niet massief hout is en van de gehele NORLEN lijn.

We vinden het heel erg jammer aangezien we van plan waren om meer meubels bij kave home te bestellen, maar het enige wat we nu helaas te bieden hebben is een negatieve review.

De enige ster is eigenlijk enkel gegeven omdat we wel tevreden zijn van de tafel.

25 november 2025

mooie en stijlvol

Kave heeft heel mooie en stijlvolle meubels en andere interieur producten.
Het online aankoopproces loopt heel vlot en gemakkelijk.
We moeten jammer genoeg wel erg lang (2 maanden) wachten op een deel van onze bestelling. Maar we kijken ernaar uit.

23 november 2025

Website werkt goed en spullen zijn prachtig

Website werkt goed, fijn hoe je items gemakkelijk in winkelwagen kan zetten en dan nog steeds erop kan klikken. Fijn ook hoe toevoegen aan verlanglijst ze uit de wagen haalt maar je ze niet kwijt bent. Betaling verliep ook gemakkelijk. Maar bovenal, zoveel mooie spullen!

21 november 2025

Fijne website

Fijne website, veel opties en correcte prijzen voor levering. Goede klantendienst: reageren snel en stellen zich flexibel op.

18 november 2025

Betalen geen evidentie…

Poogde drie keer te betalen en dat lukte niet !!!
moest dan wachtwoord aanmaken, maar dan lukte de betaling ook nog niet.
Uiteindelijk via een vriend de bestelling overgedaan, ook dat ging niet direct probleemloos. Na een half uur uiteindelijk gelukt.
Bestellen liep wel vlot.

16 november 2025

Prijs/kwaliteit verhouding klopt niet. Soort dure Ikea.

Prijs/kwaliteit verhouding klopt niet. Soort dure Ikea. Tv-meubel besteld...er zaten nog meer schroeven bij dan je ooit bij een Ikea meubel hebt gezien. Duur in elkaar zetten: 30 minuten...dit bleek 3 uur te zijn. Alleen al met het uitpakken van de onderdelen ben je heel wat minuten verder. Uiteindelijk is het meubel ook schots en scheef. Prima om een bouwpakket te leveren, maar dan moet het geld er ook naar zijn. Ik koop hier nooit meer. OH ja...retour sturen? Mag je alles weer uit elkaar halen en ben je ook weer uren verder. Kortom: klantonvriendelijk bedrijf.

27 oktober 2025

Niet te bereiken en slechte…

Niet te bereiken en slechte communicatie via de mail. Komen gemaakte afspraken niet na. Ik zit al weken met een schilderij in huis die ik wil retourneren (kan alleen met de ophaalservice) Maar de ophaaldienst komt niet opdagen op afgesproken tijd. Kave Home blijft hetzelfde mailen, er wordt zsm mogelijk contact met je opgenomen. Waarna het wederom stil blijft.

3 oktober 2025

Buitenbank met mankementen

Helaas kregen wij een bank met een gebroken poot geleverd. Deze werd netjes omgeruild. De nieuwe bank heeft lijmvlekjes. Daar hebben we korting voor gekregen. De klantenservice verdient dus echt een pluim. Maar op een bank waaraan wat mankeert zit niemand te wachten, dus dat is wat minder. Wij bestellen er daarom niet meer.

21 augustus 2025

Zeer slechte klantenservice

Half juli een eettafel besteld, moest inderdaad wat langer wachten tot de tafel geleverd werd. De tafel is prachtig, maar er zijn verkeerde bouten bij de tafel geleverd, waardoor het blad niet aan de poot bevestigd kan worden. Na gevraagde foto's van doos, etiket en tafel en video van het inelkaar zetten van de tafel , telefoontjes, meerdere mails blijft het stil. Het is inmiddels 21 augustus en nog niets gehoord! Geen aanrader, koop als het kan ergens anders.

15 juli 2025

Na een maand nog niet geleverd! Was beloofd in een week

We hadden een tafel en 4 stoelen besteld. Na 4 weken en vele contacten met Kave klantenservice nog steeds niet bekend wanneer het aankomt. Was een week na bestelling beloofd. Echt waardeloos!!! Niet bij bestellen want ze leveren niet op tijd. We hadden spullen ruim op tijd voor een feest besteld. Helaas dus. 😢

18 augustus 2025

Blok Bank - slechte montage optie verpest bank

De Blok Bank heeft op zich mooie stof, en ok zit maar in elkaar zetten was een DRAMA en praktisch onmogelijk. Er zitten geen voorgeproduceerde gaten in de bank om de schroeven door heen te doen, die moet je zelf maken. De plekken zijn aangegeven met stickers, die 'ongeveer' op de goede plek zitten, maar dit is niet exact genoeg. De gaten zijn tevens moeilijk om te maken met de bijgeleverde tools. Duurde 3+ uur om hem te monteren (6 losse delen) omdat de gaten niet op elkaar aansloten, en doordat de stickers niet recht zaten is de bank nu ook beetje scheef.

Ik denk dat de bank veel potentie heeft, maar verwacht voor deze prijs toch wel betere montage opties.

31 juli 2025

Product nooit aangekomen

Beter niet bestellen, product nooit aangekomen en klantenservice niet bereikbaar.

Het telefoonnummer bestaat niet of werkt niet, dat is natuurlijk al 🚩🚩🚩. Onze lamp staat nu al 3 maanden op 'verzonden vanuit Spanje' en dat is alles. Klantenservice niet te bereiken en geen lamp in huis of ooit nog in het zicht.

29 juli 2025

Stoelen met scheve rugleuning (fabricagefout)

Stoelen ontvangen met een productiefout. Zijn niet recht in elkaar te zetten. Een mail gestuurd: dat kan blijkbaar niet, je moet een case aanmaken via hun website. Daarna een case aangemaakt, met foto's en uitleg. 4 dagen geen reactie. Na zelf opgevolgd te hebben krijg ik toch een reactie: de foto's zijn niet duidelijk genoeg. Dit terwijl de foto's precies het probleem laten zien wat zich voor doet: een productiefout.

Dan maar telefonisch contact. Meerdere keren gebeld: "There are no available agents".

Wat een ontzettend slechte en onbereikbare klantenservice. Ik hoop dat ze dit rechtzetten, dan ben ik bereid mijn review te veranderen.

25 juli 2025