Banner for Kave Home

Kave Home  Reviews 40.975

4,3

Wij werden ontvangen door Femke en wat een vriendelijke dame! Zij gaf ons direct een goed gevoel, was volledig mee met ons verhaal. Er was ook totaal geen haast bij, gaf raad en helemaal niet opdri... Toon meer

Wij kochten een tuintafel uit acaciahout bij Kave Home. In de omschrijving staat specifiek omschreven dat deze tafel weersbestendig is, uit onze ervaring bleek dat niet zo te zijn. De tafel wordt... Toon meer

Mijn bestelling werd in delen geleverd, maar dat had ik niet verwacht. Toen ik klaagde dat ik niet alles had ontvangen, reageerden ze heel attent, hielden ze me op de hoogte van de voortgang en contro... Toon meer

Kave is voor mijn huis een merk. Ik vind het heel verschillende stijlvolle lijnen die jullie aanbieden en ze zijn makkelijk te combineren. Maar voor mij straalt Kave esthetiek en verfijning uit.

1. Meubelwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Lampenwinkel
  5. Tuinmeubelwinkel
  6. Zitbankenwinkel

Over Kave Home

En un mundo donde el cambio constante y la rapidez se imponen, en Kave creemos que el verdadero hogar se crea a base de vínculos y vivencias que se construyen poco a poco. Por eso, creamos objetos y muebles pensados para acompañarte toda la vida y que, con el tiempo, sean parte de ti.

In a world where constant change and speed prevail, at Kave we believe that a true home is built through connections and experiences that take shape little by little. That’s why we create objects and furniture designed to stay with you for life and, over time, become part of who you are.

Dans un monde où le changement constant et la rapidité s’imposent, chez Kave, nous croyons qu’un véritable foyer se construit à travers des liens et des expériences qui prennent forme peu à peu. C’est pourquoi nous créons des objets et des meubles pensés pour vous accompagner toute la vie et, avec le temps, devenir une partie de vous.

Nuestro punto de vista

A través de los objetos, construimos vínculos entre las personas y los espacios.

Nuestra garantía para ti

Compromiso con las prácticas responsables

En Kave Home diseñamos muebles y decoración pensados para acompañarte y durar contigo en tu hogar. Cada pedido lo gestionamos con el máximo cuidado para que llegue en perfecto estado y en los plazos acordados. Nos esforzamos por ofrecerte un servicio de envío rápido y transparente, y si surge cualquier incidencia, nuestro equipo de atención está aquí para ayudarte y resolverla lo antes posible.

Promotion box for Kave Home

Inspiring design, timeless pieces

Home is not just where we live - it's where we truly belong.

4,3

Uitstekend

41K reviews

Vraagt klanten om een review

Zeer slechte zetel kwaliteit

Zeer slechte zetel kwaliteit, na een maand al serieuze indeuking. Bij levering was er ook een vlek op de zetel en bij het vermelden van deze vlek werd ik gewoon genegeerd omdat het een paar dagen na levering was en niet opgemerkt bij ontvangst van de levering. Nu heb ik een ingedeukte dure zetel die ik al terug moet vervangen..

19 februari 2024

Vlot verlopen

Na de verschillende negatieve reviews te lezen op Trustpilot, hield ik mijn hart vast voor de afhandeling van onze bestelling. Het inplannen van de levering liet even op zich wachten, waarop ik contact nam met de klantendienst. Na enkele dagen gaven ze antwoord, en de levering was in die tijd net ook al ingepland. Alles dus vlot verlopen

1 februari 2025

Geen service en geen communicatie!!

Via Fonq.be stuur ik een artikel terug aan kave home. Eerst duurt het weken eer ze het komen ophalen. Nu duurt het weken eer ze de retour verwerken en blijft er een rekening bij fonq open staan. Ik heb al 5 mails gestuurd naar fonq en kave home en er gebeurt niets! Het wordt maar altijd doorgestuurd..

28 januari 2025

0 op 10 voor service

Via Fonq besteld, maar ging blijkbaar over KAVE HOME : 2 maanden geleden 8 eetkamerstoelen besteld, maar slechts 4 geleverd gekregen.
Na talloze mails en pogingen nog steeds geen oplossing of geld terug gekregen.
Eigenlijk ben ik niets met 4 stoelen, maar durf ze niet terug te sturen want dan heb ik niets..
RONDUIT een 0 op 10 dus : ongelofelijk SLECHTE SERVICE !

27 januari 2025

Ik heb een bestelling geplaatst

Ik heb een bestelling geplaatst, betaald maar door twijfel direct geannuleerd. Dit is op 4-1 geweest. We zijn inmiddels 23 dagen verder en ik heb nog steeds m’n geld niet terug. Ik heb gebeld, gemaild, via de website een bericht achtergelaten maar het schijnt bij jullie niet als belangrijk te worden beschouwd. Vervelend en onprofessioneel.

4 januari 2025

Half bed afgeleverd begin januari en nog geen reactie van Kave Home

Een bed en matras besteld, eerst kon maar een deel geleverd worden, na een paar extra weken kwamen de zelfbouw-pakketen via een Nederlandse transportbedrijf. Het bleek maar de helft van de bed te zijn. Transportbedrijf wist van niets en zei dat alles compleet is afgeleverd. Kave Home is nergens te bereiken. Klacht ingediend via de bestelling op website, een mail gestuurd naar klantenservice, het Spaanse telnr werkt niet. We zijn radeloos.

25 januari 2025

Leuke spullen en stijl

Leuke spullen en stijl. Bij ons ging alles goed, even wachten tot de bestelling in Nederland is en daarna goeie en duidelijke afspraken kunnen maken met Dutchned

15 januari 2025

Ik bestelde en betaalde een tafel en 2…

Ik bestelde en betaalde een tafel en 2 maal 2 stoelen op 22/11/24. Tot op heden nog niets ontvangen. Bij Agediss zijn ze de paketten ‘kwijt’, bij Kave antwoorden ze niet op het contactformulier dat ik al 100 keer invulde…
Iemand tips? 🤨

23 januari 2025

Opgelicht !!!!!

Op 29 november bestelde ik een rieten krantenrekje twv 33 euro.
Ik heb dit onmiddelijk betaald.
Doch heb onmiddelijk deze bestelling geannuleerd omdat hetme niet 100% beviel.

Tot op heden krijg ik geen antwoord wanneer ik mijn 33 euro terugkrijg
Het is niet veel, maar het is mijn geld.
Nooit koop ik nog iets bij dit bedrijf.
Ik kan ze trouwens niet bereiken want al hun vragen zijn op voorhand ingevuld . Telefonisch of mail ook niet mogelijk.
Een schande
1 ster is nog te veel, maar je kan niet minder
Conny (belgie,)

29 november 2024

Wij waren altijd al zeer tevreden over…

Wij waren altijd al zeer tevreden over KAVE, tot onze bestelling die dateert van begin december. Alles betaald maar nog niets ontvangen. Pakket is onderweg van 11 december en sindsdien geen updates. Geen communicatie via de klantenservice. 0 reactie via welke weg we ook maar proberen. Teleurgesteld in de customer service!

11 december 2024

BESTELLING BETAALD EN NOOIT GELEVERD

BESTELLING BETAALD EN NOOIT GELEVERD.
tafeltje besteld, betaald. nooit geleverd. meermaals via hun 'contactformulier' navraag gedaan naar levering. altijd een standaardantwoord. nooit een oplossing. bestel hier NIET en NOOIT.

15 januari 2025