Mette fra Kelds pølser var forbi vores firma i dag med pølsevogn, hvor hun serverede både burgere og pølser. Det smagte helt fantastisk, og bliv serveret med et smil og godt humør.
Lees wat reviewers zeggen
Vi havde bestilt pølsevogn fra Kelds Pølser, til vores datters 18 års fødselsdag i går. Både maden og personalet (Mette og Johnny) levede fuldt ud op til vores forventninger. Det var lækre pølser og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Første gang jeg brugte Kelds Pølser var til første spadestik, anden gang til rejsegilde. Begge gange var der god kommunikation, villighed til at tilpasse bestillingen, selv ved sene ændringer. venlig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg var til studentergilde d 27 juni. Pølsevognen kom men ingen forlænger ledning drikkevarerne var ikke afkølet så en god start 😡Damen der stod i vognen var bestemt ikke serviceminded hun lavede en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi har et stort udvalg af pølsevogne, slushice-maskiner, popcorn-maskiner, festtelte, stole, borde, service osv.
Contactgegevens
Denemarken
- kelds-polser.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Stor ros til Kelds Pølser
Hold nu op i skal have stor ros.
Vi er ovenud tilfredse med den service Morten yde, og jeres pølser / burger havde så meget smag at vi var overrasket.
Og alle mand syntes det samme, så I skal vide at i har gjort et stort indtryk på en håndfuld bilentusiaster.
Og at i helt sikker vil blive brugt igen i disse kredse.
Og vi vil anbefale jer til alle da vi helt sikker kan stå ind for at i levere det i lover,
så vi takker og sender stor ros til jer for at gøre vores fest helt perfekt.

Antwoord van Kelds Polser
Vi har haft besøg af Kelds pølser til 2…
Vi har haft besøg af Kelds pølser til 2 firma arrangementer. God mad og god service. Vi kan klart anbefale dem.

Super fantastisk oplevelse
Super fantastisk oplevelse.
Maden var virkelig lækker og mine gæster roste både maden men også betjeningen.
Mette og Johnny var bare super søde og rare.

Toilet og badvogn
Super høflig betjening og meget kompetent + konkurrence præget pris på vogn. Vil altid anbefalde kjelds pølser til leje af toilet og bad vogn. Har også haft pølsevogn ude til et arrangement. Der var heller ikke en finger at sætte på noget, super mad, super service.

Antwoord van Kelds Polser
Totalt god service fra den…
Totalt god service fra den servicemindede Bettina! Det var som en fin symbiose måden hun blev en del af selskabet og inkluderede os i madboden

Antwoord van Kelds Polser
Virkelig en lækker oplevelse til en god…
Virkelig en lækker oplevelse til en god pris. Bettina gjorde et fantastisk arbejde med god service

Bare i orden
Bare i orden! De kom i god tid så alt var klar til det aftalte tidspunkt. Monster god mad og godt humør! Kæmpe anbefaling!

Virkelig god service
Virkelig god service, super fleksibel selvom det var meget sent vi bestilte vognen. Rigtig dejlig mad

Pølsevognen
Vi havde bestilt Keld pølsevogn til vores drengs studentergilde, pølsevognen kom som aftalt. Personen som stod i vognen, vidste hvad der skulle til, for vi og vores gæster fik en god oplevelse. Lækker mad. Mange Tak

Havde bestilt pølsevogn
Havde bestilt pølsevogn, 30. Pers. (Vi var 22) og omkring 25°
Der står der er ad libitum drikkelse i de 2 timer vognen er der.
1) alt drikkelse var VARMT
2) Jolly sodavand, 3 slags. - Cola, appelsin og noget der vist skulle forestille at være Sprite?
3) Cocioer skal man spørger efter. Herren virkede nærmest irriteret over at udlevere dem til gæsterne og flere var usikre på om ikke det var “ad libitum”.
Da jeg efterspurgte en Cocio fik jeg svaret “jooooo, altså.. der er kun et par stykker tilbage, - men nu du er én af værterne, så pyt”… øh, undskyld mig!?
Og efter små 45minutter var der ikke flere, åbenbart?
4) møg hamrende langsom betjening.
5) vi havde bestilt flæskestegssandwich, men det var gummi sværd 🥴
Vi finder på noget andet, en anden gang.
Rigtig hurtig service
Rigtig hurtig service, sød dame bag disken

Antwoord van Kelds Polser
Vi havde bestilt Keld pølsevogn til…
Vi havde bestilt Keld pølsevogn til vores drenges studentergilde, og de var super gode. Vognen kom som aftalt. Personen som skulle stå i vognen, vidste hvad der skulle til, for vi og vores gæster fik en god oplevelse. Lækker mad💪💪

Antwoord van Kelds Polser
Leje af toiletvogn til studentergilde
Vi lejede en vogn til vores søns studenterfest og var nødt til at ændre datoen (pga regn). Keld var super-imødekommende og lavede datoen om med det samme - og endda med et nedslag i prisen. Det er da service!
Hermed den varmeste anbefaling!

Forfærdelig oplevelse!
Bestilte en toiletvogn til vores søns studenterfest. Var dog ikke opmærksom på, at den skulle afleveres senest kl. 09:00 dagen efter festen og ringede derfor til Keld for at drøfte dilemmaet. Vi skulle på arbejde og havde derfor vanskeligt ved at nå at aflevere om morgenen. Blev mødt af den mest uvenlige og anklagende tone. På intet tidspunkt blev fik jeg andet end voksenskældud. Jeg nægtede absolut ikke at det var min fejl, men fik alligevel en ordentlig bredside. Endte med af afbestille vognen. Det er simpelthen noget af det mindst servicemindede jeg har oplevet!! Find en anden virksomhed!

Den bedste oplevelse 🙏🏼
Vi havde fornøjelsen af Kelds Pølser til vores søns nonfirmation. Det var et kæmpe hit iblandt alle gæsterne, super fantastisk mad (især deres flæskestegssandwich), drikkevarer og ikke mindst stor ros til den søde dame som stod i vognen med godt humør hele vejen igennem. Der var mere end rigelig mad, og super hurtig betjening. Ikke sidste gang vi lejer dem 🫶

Antwoord van Kelds Polser
Jeg har været til 70 års fødselsdag i…
Jeg har været til 70 års fødselsdag i Vejlede i dag hvor der var pølsevogn.God mad og betjening
Hilsen Allan

Mega lækker mad
Vi havde bestilt Kelds pølser til vores havefest i lørdags. De kom i god tid og gjorde det sidste klar. Jeg var lidt nervøs for at der kun stod en i vognen, men hun fik hurtigt vist at det skulle jeg ikke være. Wow hun var effektiv, og alle fik meget hurtig mad, uden kø😊 Der var bøfsandwich, flæskestegsburger, fransk og hotdog, og maden var virkelig lækker. Kæmpe anbefaling herfra🎉🎉

KLASSE OPLEVELSE
KLASSE OPLEVELSE!
Keld var venlig og meget behjælpelig op til vores arrangement.
Hans personale kom med pølsevognen til tiden, lavede fremragende mad og serverede med et smil! Det er uden tvivl ikke sidste gang vi benytter os det.

Antwoord van Kelds Polser
1000 tak for god service og dejligt…
1000 tak for god service og dejligt mad. Skønt personale du havde på vognen. STORE anbefalinger herfra ☺️
Alle vores gæster synes det var så godt.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.