Fra bukser der revnede til en buksestørrelse mindre 🥳 Jeg har haft fornøjelsen af at have Rasmus som coach i et forløb med fokus på en sundere livsstil, bedre træning og et varigt vægttab.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har været i et super fedt forløb med Rasmus 😎 der har virkelig været god sparring og forståelse hele vejen igennem! Kan varmt anbefale et forløb!
Min varmeste anbefaling til Kenneth! Kenneth har virkelig gjort en forskel for mig. Det har ikke bare handlet om træning og kost, men om at ændre mine vaner og min livsstil på en måde, der fa... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale Kenneth som coach. Han har hjulpet mig hele vejen gennem mit forløb, og takket være hans støtte, motivation og store engagement har jeg opnået et fantastisk vægttab. Kennet... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Et online coaching forløb er for dig som står med et ønske om at indfri et mål - “Min passion er, som træner, at kunne inspirere, motivere og skabe resultater!" Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Contactgegevens
København, Denemarken
- kontakt@kennethrobert.dk
- kennethrobert.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
En coach der er nærværende …
En coach der er nærværende og tilpasser programmet så det passer ind i en hektisk hverdag med job og tre børn! Hjemmetræning ud fra det udstyr jeg havde- og på eget ønske éen ude-session hver uge! Tak til Kenneth for rygklap, pep og at lægge øre til alle mine undskyldninger i 2021 - men også for al hans støtte professionelt! Et forløb på 6 md med kostplan og løbende tilpasset program - og målet om at stå skarpt til ferien blev nået! Men så sagde jeg mit job op - og trods vilje, gode vaner med program og kost - var mit hoved ved at eksplodere - og jeg var nødsaget at slippe lige der hvor lean gain skulle sættes i værk! Kenneth, som altid, ingen bearbejdelser kun forståelse🙏🏻! Så sammen med Kenneth holder jeg kadencen i 2022!
Jeg giver Kenneth min 100% ærlige anbefaling - han er en guttermand og pisse dygtig - med en energi der kamp-smitter!
Den ultimative træner!
Jeg har haft den store fornøjelse af at være under Kenneths vinger, i snart et halvt år, og det har været den bedste investering i mig selv og mit velvære, fysisk og psykisk!
Kenneth er den ultimativ træner/coach, vejleder og rollemodel, og det kommer til udtryk i hans ærlighed, kommunikation, vejledning og venlighed.
Til trods for at han selv har travlt, har han altid haft tid til at svare, og komme med et par råd, støttende ord, eller tilføjelser/ændringer i enten/eller kostplanen eller træningsprogrammet.
I løbet af min tid med Kenneth som coach, har min fysik og forandret sig som aldrig før, og min tilgang til både træning, kost, og balancen mellem træning, det sociale liv og karrieren, har uden tvivl forbedret sig.
Gør dig selv den kæmpe tjeneste at tage kontakt til Kenneth, og give dig selv en velfortjent investering i dig selv og din velvære.
Jeg vil aldrig kunne takke dig nok coach!❤️
Kenneth er en af de mest inspirerende…
Kenneth er en af de mest inspirerende og forstående mennesker jeg har mødt! Jeg har haft et forløb på 8 måneder og fra start til slut har han været motiverende og opmærksom. Kan varmt anbefale ham!
Dedikeret og sympatisk coach!
Kenneth er den vildeste coach! Fra dag 1 sætter han sig 100% ind i dig, din status og mindset og uanset hvor mange udfordringer man stiller, hvor presset eller frustrerede klienter han har, bliver han ved med at få alle igennem og ovenpå igen! Jeg har været i forløb i 7 måneder, og det er den bedste investering jeg nogensinde har lavet i mig selv ⭐️⭐️⭐️
Den bedste beslutning jeg har taget!
Kenneth er ikke bare en coach. Han sætter sig virkelig ind i ens liv. Jeg var igennem et stort vægttab hvor det er utroligt svært og til tider angstprovokerende at skulle se vægten stige igen dog denne gang pga muskelopbygning. Kenneth er der, ikke kun små beskeder retur med at det nok skal gå. Han ringer snakker og sætter sig ind i hvordan man har det og hvordan man kommer videre. Jeg har været hos Kenneth i 2 år som klient og har ikke fortrudt en dag!! Kæmpe skud ud til Kenneth som arbejder 24/7/365 for at man kan få sit ønske opfyldt om en sundere og bedre udgave af sig selv🙏🏻❤️
5 store stjerner
Jeg havde svoret på, at jeg aldrig skulle starte op hos en coach igen, da mine tidligere oplevelser ikke var særlig positive, men efter at min kæreste havde været hos Kenneth i noget tid med rigtig god fremgang, blev jeg alligevel fristet til at se, hvor min egen form kunne ende, hvis jeg fik hjælp til at finjustere det jeg allerede selv havde startet op.
Aldrig har jeg været så glad for at jeg tog den beslutning. Det har bestemt været en helt anden oplevelse end sidst.
Kenneth har været rigtig dygtig til at spotte mine udfordringer, og støtte op i det omfang jeg har haft brug for.
Når man er i et forløb hos Kenneth, så er man der ikke for hans skyld, man er der for sin egen, og alt efter hvad ens behov er, så er han der i det omfang man har brug for.
Jeg har kørt mit meget selvstændigt, men de gange jeg har været i tvivl om nogle ting, eller haft svært ved at finde balancen har han været der med det samme for at vi sammen kunne løse min problematikker.
Kenneth har en fantastisk god tilgang til mennesker, han møder dig i øjenhøjde og arbejder sammen med dig ud fra dit udgangspunkt.
For første gang har jeg oplevet ægte balance, og fundet ud af at man kan opnå sit livs bedste fysik uden det på nogenmåde har været fanatisk. Det har rent faktisk været sjovt og jeg har spist noget lækker alsidig mad som jeg virkelig har nydt, og samtidig har der været plads til hygge dage hvor man har spist og drukket som man havde lyst til.
5 store stjerner her fra ❤️🙏🏽
1,5 års forløb med den bedste coach
Jeg startede hos Kenneth februar måned 2020, da jeg ønskede at stå til ansvar overfor en person med min træning. Jeg har før kørt 6 måneder hos en anden coach, som jeg også havde været utrolig glad for. Jeg følte egentlig bare, at jeg skulle prøve noget nyt. Jeg havde fulgt Kenneth på Instagram igennem en længere periode, og jeg blev betaget af hans tilgang til styrketræning, hans humor og ikke mindst hans tilgang til livet.
Jeg kontaktede derfor Kenneth, og vi blev enige om at lave et 6 måneders samarbejde sammen. Da jeg startede hos Kenneth vejede jeg 103,20 kg, og havde egentlig en plan om at bulke et par måneder mere. Kenneth havde heldigvis en anden plan, og han synes egentlig, at vi nok skulle cutte lidt først 🤓 Jeg havde fuld tiltro til Kenneth og lyttede derfor til ham. De næste 1,5 måned gik super godt og jeg tabte mig en del. Så skete det der bare ikke måtte ske.. CORONA, nedlukninger mm. Det var et kæmpe tab af motivation og en tro om, at nu ville det blive ekstra svært at skabe gode resultater.
Jeg havde en længere samtale med Kenneth om, hvad pokker vi nu skulle stille op. Kenneth strikkede nogle træningsprogrammer sammen, der var tilpasset mine behov og mit udstyr (som var nærmest ikke eksisterende).
Det var nogle lange måneder med utrolige mange op og nedture, MEN der blev sku alligevel skabt nogle resultater. Efter mange måneder med hjemmetræning og motivationstaler fra Kenneths side - blev fitness åbnet op igen i midten af juni måned. På dette tidspunkt havde jeg tabt mig 12,6 kg med primært hjemmetræning.
Da det blev september måned vejede jeg 86,4 kg - altså et tab på næsten 17 kg på 7-8 måneder. Undervejs blev der udfærdiget flere forskellige træningsprogrammer og kostplaner. Det var meget sjældent at der var noget på kostplanen, som ikke behagede mig. De få gange der var noget som jeg ikke brød mig om, så skrev jeg det bare til Kenneth og ganske kort tid efter, så var det erstattet med noget nyt! 🥳
Herfra begyndte vi et lean gain forløb med målet om, at tage så meget muskelmasse på som muligt, men uden at tage alt for meget fedt på. Dette forsatte indtil august 2021, hvor jeg efter at have kørt i 1,5 år hos Kenneth besluttede mig for at køre det selv fremover. På dette tidspunkt havde jeg taget flotte 6,6 kg på! 💪 Jeg har igennem mit lange forløb hos Kenneth tilegnet mig mere end rigeligt viden til at kunne køre det på egen hånd - dog på ingen måde skabe ligeså gode resultater, som hvis Kenneth var ved min side hele vejen 😅
Jeg kan på det klareste anbefale Kenneth som coach. Jeg kunne slet, slet, slet ikke have ønsket mig en bedre en. Kenneth er der hele vejen, og man kan virkelig mærke, at han vil en det bedste. Derfor er det også en meget ambivalent følelse, da jeg egentlig føler, at Kenneth er gået hen og blevet mere en god ven end coach.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at mit forløb med Kenneth har gjort mig til en meget bedre version af mig selv. Kenneth er en kæmpe inspiration for mig som menneske.
Du finder ikke et mere motiverende, glad, behageligt, humoristisk og kompetent coach som ham!
Så MANGE TAK for et helt igennem fantastisk forløb min ven! ❤️❤️
Har før haft et dårligt forløb med en…
Har før haft et dårligt forløb med en coach, mange penge og dårlig urealistisk vejledning, der var lidt skudt ved siden af mit liv. Jeg fik anbefalet Kenneth og havde fulgt ham på Instagram lidt tid inden, men skrev til ham og fik startet et forløb op. Det er jeg 100% glad for den dag idag. D. 1 januar havde jeg målet om 90 kg fra 107 inden mit bryllup. Vejede 93 på bryllupsdagen og var meget en glad og tilfreds. Undervejs har jeg skrevet til Kenneth hvis jeg har følt der var noget der ikke passede, han svarer med det samme og kom med gode og overskuelige rettelser. Jeg ville have ændret lidt i maden og han ændrede det med det samme. Jeg har kæmpe respekt for ham og hans måde at være på. Er man lidt i tvivl om man skal hoppe ud i det, så skal man bare gøre det. Den bedste investering i mit liv hvertfald.
Kenneth kan klart anbefales!
Jeg startede hos Kenneth for 10 måneder siden, og det er bestemt ikke noget jeg har fortrudt. Kenneth og jeg aftale vi skulle smide noget fedt inden vi begyndte at opbygge, vi endte med at smide 9 kg på 3-4 måneder. Jeg kom ned på en vægt jeg slet ikke troede var muligt, samtidig med jeg beholdte min muskelmasse og faktisk også blev stærkere undervejs!
Kenneth har også vist mig at med tålmodighed kommer man længst. Før jeg startede hos Kenneth var jeg meget tilbøjelig for at prøve nye ting. Jeg gjorde ting mere kompliceret end det burde være, og Kenneth viste mig og gav redskaberne til at gøre tingene mere simpel. Og efter det har fremskridten aldrig gået hurtigere.
Kan klart anbefale Kenneth til andre. Han formår at forstår klientens behov og ønsker. Han er god til at tjekke ind om alt fungerer, og man kan altid få er hurtig svar hvis man har nogle spørgsmål. Klart anbefaling!
Farvel til 14 kg..
Kenneth har hjulpet mig med at smide 14 overflødige kilo, uden at “mangle noget” i hverdagen og ved at have en større bevidsthed omkring til- og fravalg. Altid positiv og støttende med en kæmpe ja-hat så der er fin plads til drinks og “hygge” med en plan og bevidsthed. De varmeste anbefalinger herfra!
Coachen man ikke troede, man manglede.
Nu er det efterhånden et godt stykke tid siden jeg kontaktede Kenneth for opstart af mit forløb, hvilket har resulteret i et helt nyt mindset og tilgang til hvordan man kan få balance i sin hverdag med mad og træning.
Jeg har lige afsluttet mit forløb og er 200% overrasket over den måde Kenneth er coach på. Kenneth har den fantastiske fordel af at selv have været igennem stortset alt inden for sporten, så han ved hvad det kræver af en og han er der til at støtte en i det ønske man har. Kenneth guider dig igennem de udfordringer du får, ikke kun med træning og kost, men også som en mentor som kan vise vejen til det man ønsker i sin hverdag.
Så hvis man går med tanken om en coach, til at få ændret sin livstil og en mentor som kan guide dig hen mod dit mål, så tøv ikke med at tage fat i Kenneth, for jeg ved med 110% at han kan hjælpe dig mod dit Ønske. Største anbefalinger herfra!
En sundere krop og et stærkere sind
Nu er det efterhånden et par uger siden jeg sluttede et 6 måneders forløb hos denne fantastiske og dygtige mand :) Et forløb der gav mig en sundere, stærkere og slankere krop, ja faktisk hele 30 kg lettere! Et forløb der gav mig det store smil tilbage, den mentale sundhed og overskuddet igen:)
Hos Kenneth får du en coach der ikke kun giver dig en livstilsændring i form af kost og træning men også en der arbejder med det mentale. Han er en mand der virkelig kan sit håndværk og er uden tvivl en jeg vil anbefale til hver en tid!
At tage et forløb hos ham har været min bedste beslutning i mange år og en beslutning der har ændret mig til det klart mere positive:)
Der er kun en ting at sige hvis du vil have en livsstilsændring og ikke et kvik-fix.
Kontakt denne mand omgående :) Du får så meget igen!
6 måneders forløb hos Kenneth
100% Den bedste Coach man kan få…Kenneth Robert!. Jeg har været i forløb hos Kenneth Robert i 6 måneder. Det er uden tvivl det bedste valg jeg har taget, jeg har været på “side linjen” i mange år og fulgt ham på diverse medier, men også til forskellige bodybuilder stævner da jeg fulgte min kammerat som var på scenen og havde Kenneth Robert som coach, allerede den gang kunne jeg mærke han var noget helt specielt. Så dedikeret og proffessionel uden at det stiger ham til hovedet, Kenneth er så jordnær og han vil sine klienter det allerbedste og han er der 120% for en når der er brug for det. Ikke kun i det trænings mæssigt forløb, men også på det personlige plan er han der 120% … han har betydet en kæmpe forskel for mig, og lært mig en sund tilgang til mad i daglig dagen, en meget bedre sammenhæng i træningen og en rigtig god kombi af det hele og blandet det med den alm. hverdag. Så det hele bare fungere.. går du og overvejer et træning og kost forløb så tøv ikke med at vælge Kenneth Robert Jensen
Fantastisk person og coach som har styr…
Fantastisk person og coach som har styr på alt hvad der omhandler træning og kost.
Hvis du sidder med tanken om at begynde at træne, eller allerede er igang og har brug for professionel hjælp til at nå dine mål, så er Kenneth manden :-)!
Han er helt sikkert den rette person til at hjælpe dig med dit behov.
Tak for 6 gode måneder! Jeg vender tilbage når der skal smides nogle kilo på!
Jeg har haft kenneth i et halvt år
Jeg har haft kenneth i et halvt år , han har simpelhen ændret mit liv .
Kenneth er med dig hele vejen hvis du får bump på vejen og lad os være ærlige
“Det gør du” kenneth kommer lige før det sker og holder dig oppe han er simpelhen fantastisk til sit arbejde .
Kenneth er meget dygtig til at se hvad hans klienter vil og i mit tilfælde var det at blive fitness markeret og det blev jeg på 6mdr jeg fik fra 97 kg til 80kg med træningsprogram og madprogram ,man skal lige huske på at man som gave får af kenneth er en ny livsstil
Han kan helt klart anbefales
En fantastisk coach 😊
Vil du have en coach som er nærværende og støttende så skal du vælge Kenneth.
Jeg er i et forløb med Kenneth, og der har været bump på vejen, jeg ligger simpelthen ud med stress og vægten kørte op og ned og jeg var frustreret,men så kommer Kenneth, og hiver mig op, havde det ikke været for ham, så havde jeg givet op. Kenneth er så fantastisk, han er nærværende, man kan altid regne med ham. Man skriver blot hvis man har spørgsmål osv, og der går ikke længe så kommer der et svar retur selv i weekenden. Han forstår også at ændre dit mindset, han har i den grad ændret mit. Han er så passioneret for det han laver. Man kan lærer så meget. Kan absolut anbefale at vælge Kenneth som coach.
Jeg troede altid at en Coach ikke kunne…
Jeg troede altid at en Coach ikke kunne en skid for dig, men jeg må æde mine ord i mig igen. Denne rejse jeg er på sammen med Kenneth her har ikke bare gjort at jeg har smidt snart 40 kg. Jeg har fået ændret mit mindset. Han er der bare for dig man kan skrive hver dag og han er super flink og hvis man lige træder ved siden af så bliver han heller ikke sur eller skuffet over dig.
Det var vigtigt for mig at få en træner som var der og havde forståelse for de ting jeg kæmpede med og Kenneth har opfyldt alle de ting for mig og gjort at jeg fra start af har stolet 110 procent for han har givet sig fuld ud for mig.
Hans trænings program er gjort så jeg kan træne hjemme fra hvilket jeg foretrækker og hans madplan. Det den fedeste jeg har oplevet intet er forbudt bare du holder dine kalorier. Jeg har fået så mange ting at vælge imellem og det smager jo mega godt. Tænk jeg skulle blive glad for at spise grønt:-D
Kenneth Kan kun på det varmeste anbefales her fra. Har du brug for en coach som er der for dig og med hele vejen så vælg Kenneth.
Et styk super glad kunde.
Kenneth Robert er alt hvad du øsnker dig i en coach
Hvis du vil have en coach, som ik bare er der 100% for dig. Men 120%. Så har jeg et forslag! Nemlig Kenneth Robert. Han levere super gode planer, som er lavet til dig og kun dig. Han er personlig, venlig og du kan altid komme til ham. Både med problemer omkring kost/ træning osv. men bestemt også personlige problemer! Han er der altid for dig!
Han svarer dig super hurtigt, giver gode uddybende svar, med en lang besked, video eller lyd fil. Der er mange muligheder.
Så hvis du vil have en coach, der får dig 100% i form og er din coach, forbillede, mentor, og meget mere. Så skal du 100% vælge Kenneth Robert!
Jeg har været ved Kenneth i 6 mdr og har nydt det hver dag!
Kan klart anbefales!🙏🏼🙏🏼
Rasmus ( Klient 6 måneder)
Jeg har haft Kenneth som coach i lige over et halvt år, og kunne ikke være gladere for resultatet. Jeg havde et ønske om at tage på men holde min fedtprocent relativt lav så jeg ikke blev sat baglæns i min sport.
Da jeg startede spiste jeg af mig selv til nøds 3200 kcal om dagen, og klart ikke sundeste mad. Her 6 måneder senere med en masse coaching og en del kig på vaner er det næste mål 5200 kcal om dagen og det går strygende. Jeg har taget seks kilo på i næsten ren muskelmasse.
Jeg har valgt Kenneth og vil absolut gøre det igen skulle muligheden byde sig, da Kenneth ikke bare kaster to tilfældige planer i hovedet på én og så er det det. Kenneth lytter, hjælper og coacher hele vejen igennem. Alt har været customized selv i de dage hvor jeg ikke selv troede det var muligt at fortsætte.
Alt i alt en fantastisk coach med hjertet på det rette sted, og foden solidt plantet i ting der virker!
Forløb hos Kenneth i fem måneder
Har været i forløb hos Kenneth i 5 måneder med fokus på muskelopbyning. Jeg kom til Kenneth med et ønske om at opbygge muskelmasse efter en periode hvor jeg ikke følte jeg rykkede mig, hvorfor jeg havde behov for at få ordentligt styr på kosten og få de rigtige redskaber til at kunne regne makroer og ramme det rigtige kalorieindtag. Dette ville jeg aldrig have lykkedes med hvis det ikke havde været for Kenneth, og jeg ved at jeg 100% ville have fortrudt det på nuværende tidspunkt hvis jeg ikke havde valgt at få en coach på til at hjælpe mig med at nærme mig mit mål.
Det vigtigste for mig da jeg valgte Kenneth som coach var at han er en yderst sympatisk og lyttende coach som ikke bare stikker dig en kostplan og træningsplan i hånden i modsætning til så mange andre i branchen. Derimod hjælper og guider Kenneth dig hele vejen igennem. Det var især vigtigt for mig efter en uheldig samtale med en anden online coach.
Så hvis du går og overvejer en coach kan jeg klart anbefale Kenneth og vil helt sikkert vælge ham igen!:)
Dit is Trustpilot