Keukenstunter - Eindhoven Reviews 123

4,5

Ekkersrijt 4032, 5692 DA Son en Breugel, Noord-Brabant, NL

Met een bepaald, beperkt budget op zoek naar een nieuwe degelijke keuken, terecht gekomen bij Keukenstunter Son. Wij zijn daar zeer goed geadviseerd door een enthousiaste, gedreven Gwenn. Bij h... Toon meer

Wij zijn enorm goed geholpen door Kamiel en Edgar. Ze laten je rustig rondkijken zonder opdringerig gedrag, wat we eerder ervaarde in andere zaken. Ze denken met je mee over hoe je dingen misschi... Toon meer

Zaterdag binnenwandelen,, en aangesproken door een lieve dame,, daarna door naar een superhandige jongeman aron, en die heeft geheel (zonder poespas) ons geholpen met het maken en samenstellen van een... Toon meer

1. Kookwinkel
  2. Keukenvernieuwer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

• Ekkersrijt 4032, 5692 DA, Son en Breugel, Noord-Brabant, Nederland

• 0499 744 063

4,5

Uitstekend

Slechte klantenservice defecte apparaten zelf met siemens oplossen... kan niet waar zijn he?!?!

Sinds december en nog steeds geen complete keuken en het is inmiddels april. Mail worden ook niet meer beantwoord. Slechte klantenservice.
Ontbreken nog steeds enkele artikelen die niet geleverd worden en laten ook niks meer van zich horen!

Blijf ver weg van Keukenstunter Eindhoven/Son!

Niet zo lang geleden werd Keukenstunter in Eindhoven/Son overgenomen door een nieuwe eigenaar, en sindsdien is de service en communicatie volledig achteruitgegaan. Toen wij onze keuken kochten, was er nog een andere eigenaar, maar helaas waren de problemen na de overname niet te overzien.

Begin van het Drama: het Afroepgesprek

Onze problemen begonnen al bij het afroepgesprek. We hadden de kleur van accessoires zoals de spoelbak, kraan en spotjes aangepast van gunmetal naar geborsteld koper, maar wat we niet wisten, was dat de capaciteit van de boiler werd aangepast van 7 liter naar 3 liter, zonder onze goedkeuring. Dit werd pas na veel navragen duidelijk. Toen we het afroepdocument uiteindelijk drie weken later per e-mail ontvingen (na herhaaldelijk aandringen), bleek de wijziging niet te kloppen. De medewerker in de winkel had zelf aangegeven dat dit een fout was en dat er een oplossing zou komen, maar via e-mail werd dit simpelweg afgewimpeld.

Communicatie is een Ramp

De communicatie met Keukenstunter is ronduit slecht. We kregen te horen dat de levering op maandag 8 december zou plaatsvinden, en dat de monteur op donderdag 11 en vrijdag 12 december zou komen. Maar het kwam pas op woensdagavond naar voren, en alleen omdat wij zelf navraag deden. Hierdoor moesten wij op het laatste moment vrij nemen om de monteurs te kunnen ontvangen, wat absoluut niet professioneel is. Dit was de eerste grote teleurstelling, maar helaas niet de laatste.
Dit was ook het geval voor de openstaande punten die nog afgerond moesten worden..Vanuit Keukenstunter was er totaal geen begrip om samen tot een geschikte datum te komen. Uiteindelijk hebben wij zelf met de monteur een afspraak gemaakt, en dat bleek geen enkel probleem. Het is dan ook vreemd dat Keukenstunter dit zelf niet kon regelen.

De Levering: Fouten en Vertragingen

De levering van de keuken was een complete chaos. We ontdekten dat er een bovenkast en een deurkast verkeerd waren geleverd. Ook de apparaten – koelkast, vriezer, oven, kookplaat, vaatwasser en boiler – werden allemaal te laat geleverd. Als klap op de vuurpijl was de verlichting in de grepen niet naar wens. In de showroom in Eindhoven was er een keuken met verlichting in zowel de boven- als ondergrepen van een eiland. Dit idee vonden wij geweldig en vroegen expliciet om dezelfde verlichting in de verticale grepen van de hoge kasten voor de koelkast en vriezer. Echter, ondanks dat we dit duidelijk aangegeven hadden, werd er slechts verlichting in één greep besteld – en niet in de andere zoals afgesproken.

Een paar weken voor de levering werd er gebeld door een medewerker over de verlichting. Hij raadde aan om geen verlichting in alle grepen te nemen, omdat dit anders te veel zou zijn, wat we volkomen begrepen. Wij gaven echter aan dat we het mooi vonden en we zouden het altijd kunnen dimmen of uitzetten als het te veel werd. Het resultaat? Ze bestelden alleen verlichting in één greep en gaven ons een einddocument om te controleren, waar geen specifieke informatie over de verlichting op stond, behalve dat het om een "L-greep met verlichting" zou gaan. Echt belachelijk!

Kastconcept en Afwerking: Flutwerk

Wat betreft het schiereiland in de keuken, we hadden een verborgen kast met push-to-open mechanisme in gedachten, maar helaas werd het concept van de verborgen kast niet meegenomen in de ontwerptekeningen. Hierdoor was er een lelijke plint en sloot de kastdeur niet tot de grond, wat totaal niet het gewenste effect opleverde. Daarnaast waren de panelen achter het eiland niet één geheel, maar bestonden ze uit twee panelen, wat een naad veroorzaakte en de afwerking onvolmaakt maakte.

Defecte Kookplaat en Slechte Garantie

Toen we eindelijk wilden beginnen met koken, werkte de kookplaat niet naar behoren en schoot continu uit. Toen we contact opnamen met Keukenstunter, werd ons simpelweg verteld dat we voor garantie bij Siemens moesten zijn, aangezien de apparaten daar vandaan komen. Dit is absurd! We hebben de volledige keuken en de apparaten samen bij Keukenstunter gekocht, dus het zou hun verantwoordelijkheid moeten zijn om dit probleem op te lossen.

2 april 2026

Heb bij hun 2 jaar geleden een keuken…

Heb bij hun 2 jaar geleden een keuken gekocht. Toen ik laatst per ongeluk mijn keukenplint door midden had gebroken ben ik met hun in contact geweest over een offerte voor een nieuwe. Toen kwamen met het voorstel om hem kosteloos te leveren wat ik niet om had gevraagd of verwacht bedankt voor de goede service

28 februari 2026

Beste klant,

Wat leuk om te horen dat jullie ook na aankoop zo goed geholpen zijn door Keukenstunter Eindhoven. Mooi dat dit zo netjes en kosteloos is opgelost. Bedankt voor de mooie woorden!

Goede service, nieuwe eigenaar

Na een onafgehandelde zaak met de vorige eigenaar hebben wij kortgeleden contact opgenomen met Gwenn over een openstaande aanbetaling, die nooit in behandeling is genomen.
Rob en collega's hebben ons op uiterst correcte, snelle en coulante wijze geholpen met deze kwestie. We zijn met een aantal mooie apparaten gecompenseerd.
Bedankt voor de fijne service!

18 maart 2026

Beste Nick,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen bij Keukenstunter Son en dat dit netjes en snel is opgelost. Mooi dat er een passende oplossing is gevonden. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Vriendelijk en meedenkend

De manier waarop we zijn geholpen door de heer Van Gerwen is buitengewoon. We vroegen hulp en meteen ging hij zitten en alles op papier zetten. Hij dacht mee, was heel beleefd en vriendelijk.
het gesprek na de offerte was ook heel prettig. Ben heel tevreden over keukenstunter
Eindhoven.

26 februari 2026

Beste Marijke,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Keukenstunter Eindhoven en de begeleiding door Gerwen. Mooi dat er direct is meegedacht en dat zowel het adviesgesprek als het offertetraject prettig zijn verlopen.

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met de nieuwe keuken!

Keukenstunter Son/Eindhoven

Wij zijn daar zeer goed geadviseerd door een enthousiaste, gedreven Gwenn.
Bij het uitzoeken en plannen van onze Nolte keuken nam hij alle tijd, en gaf deskundige adviezen.
Al snel waren wij het eens. Dit is zoals onze keuken er uit moet komen zien😊
En belangrijk...
Kwalitatief heel goed en binnen ons budget.
Bedankt Gwenn!

16 februari 2026

Beste Julietta,

Wat fijn om te lezen dat de ervaring bij Keukenstunter Eindhoven zo goed is bevallen en dat alles binnen budget is gerealiseerd. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Top keukenzaak

Top keukenzaak , met vooral hele fijne en goede service staan altijd klaar voor vragen en komen met een goede oplossing, al ruim een jaar ontzettend te vreden over de keuken!
met dank aan Gwenn van Gerven die ons erg goed geholpen heeft!

23 januari 2026

Beste Lars,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat jullie al zo lang tevreden zijn en dat de service zo goed bevalt. Dank voor het vertrouwen!

Aanrader

Ze denken met je mee over hoe je dingen misschien praktischer kunt indelen.
Wij zijn enorm blij met onze keuken en raden de keukenstunter zeker aan!
Ga zo door mannen!!

12 september 2025

Beste Wendy,

Wat leuk om te lezen, dank voor deze mooie review! Fijn dat jullie de rustige aanpak en het meedenken zo hebben gewaardeerd. Veel plezier met de keuken en dank voor de aanbeveling!

Passievol

Jonge ondernemer maar met veel passie en kennis. Geen druk maar prettig geholpen. Echte aanrader.

1 november 2025

Beste Rob,

Wat een mooie complimenten, dankjewel! Fijn om te horen dat je de persoonlijke en ontspannen aanpak waardeert — dat is precies wat we belangrijk vinden.

Groet, Team Keukenstunter.com

Vanaf de eerste binnenkomst tot nu toe…

Vanaf de eerste binnenkomst tot nu toe super gaaf ontvangen en begeleid om tot onze keuzes te komen voor de keuken en badkamer. Niets is te veel gevraagd en het enthousiasme van alle medewerkers is top. Mensen die weten wat ze doen en heel kundig zijn met het ontwerpen en advies. Je vielt je echt belangrijk en bent geen nummer. Denken mee en houden je goed op de hoogte betreft levering . In het bijzonder Edgar die echt alles er aan doet om je droomkeuken waar te maken

16 juli 2025

Beste Kemmer,

Wat een prachtige recensie, dank je wel! Wat fijn om te horen dat jullie je zo welkom en goed begeleid hebben gevoeld vanaf het eerste moment. We geven het compliment met plezier door aan Edgar en het hele team. Veel plezier straks met jullie droomkeuken én badkamer! 😊

Blijf ver weg van ze!

Het bedrijf weigert te voldoen aan hun wettelijke verplichtingen rondom garantie. Heb nu al meerdere keren rechtsbijstand moeten inschakelen...

Ze verschuilen zich achter een maximale garantie van 2 jaar, maar volgens de wet (7:17 burgerlijk wetboek) moet een product aan de verwachtingen voldoen. Een Bosch oven heeft een levensduur van 10-15 jaar, dus als hij na 4 jaar kapot gaat is deze non-conform en moet kosteloos hersteld worden (7:21 burgelijk wetboek).

Keukenstunter Son blijft bij hun standpunt en weigert zich te conformeren aan de geldende wetgeving, zelfs na uitgebreide toelichting van de geldende artikelen en ondersteunende toelichtingen van o.a. Consuwijzer en ACM.

11 juli 2025

Beste Roland,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We begrijpen dat het vervelend is als een apparaat defect raakt. Zoals bij aankoop aangegeven, geldt op inbouwapparatuur standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar. In jouw geval valt de situatie helaas buiten deze garantieperiode.

We doen uiteraard altijd ons best om binnen die termijn passende service te bieden. Mocht je toch nog ontevreden zijn over bepaalde zaken, dan nodigen we je uit om alsnog contact met ons op te nemen of langs te komen in onze showroom, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Perfecte service

Onze nieuwe keuken laten ontwerpen en gekocht bij Keukenstunter Son. Enorm tof en vriendelijk geholpen door Kamiel. Wie goed met ons meedacht en onze droomkeuken heeft gerealiseerd voor een scherpe prijs!

3 juni 2025

Beste Dennis,

Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen! Geniet van jullie prachtige keuken en bedankt voor het vertrouwen in Keukenstunter Son!

Keukenstunter Eindhoven

Na keuken uitgezocht te hebben bij Keukenstunter Eindhoven. Waardoor wij daar door Kamiel super goed zijn geholpen. Voorbeeld van de 3D tekening was precies hoe wij onze keuken wilde hebben. Alles keurig ingemeten en op papier gezet. Na volledige betaling en levering van de keuken, begon onze ellende. 2 dagen na de volledige betaling gedaan te hebben, belde ze op dat bedrag nog niet op hun rekening stond. Heen en weer gemaild met screenshots, blijkt de betaling wel optijd op rekening stond. Maar deze konden ze niet zien. Na levering keuken miste we gelijk al 2 apparaten, gebeld en gemaild met Mark van de serviceafdeling en kregen te horen dat we nog eens 3 weken moesten wachten omdat ze niet op voorraad waren. Niemand van Keukenstunter liet ons weten dat 2 apparaten niet meegeleverd waren. Pas na controle zei de chauffeur en monteur Mike dat deze er niet bij zaten. Communicatie vanuit Keukenstunter was ver benedenpeil. Na meting tussendoor is keukenblad ook verkeerd, maar bij plaatsing van de keuken viel het in ons voordeel uit. Na meerdere telefoontjes en mailtjes met Mark kwam er voor de vrieskoelcombinatie2 weken een vervanging onze kant op. Deze werd geleverd en was nog beschadigd ook. Foto's naar Mark gemaild en gebeld voor een oplossing. Hierop gaf Mark nig niet eens een fatsoenlijk antwoord terug alleen dat ze een nieuw zouden leveren. Wij hadden gevraagd om 2 extra plinten gratis te laten leveren qua compensatie van de wachttijd. Deze wimpelde Mark vrij snel af door te zeggen hier mag ik niet over beslissen, maar gaf ook aan dit niet te kunnen regelen. Opnieuw contact telefonisch contact gehad met Mark en flink uit de slof geschoten dat ze alleen maar keukens verkopen maar niks oplossen belde Mark terug om alsnog door tegeven dat we de plinten gratis zouden krijgen. Daarna kregen we een bevestiging van Mark. Waarin stond dat hij toch blij was dat hij het allemaal netjes opgelost had. Wat in onze ogen helemaal niet zo is. In onze ogen is Mark niet klantgericht maar schuift alles af naar 3de partij en naar zijn collega's. Keukenstunter is echt een Stunt. Zelfs van onze monteur zei dat het probleem al maanden aanwezig is qua levering van apparaten. Als we een aparte ster konden geven dan is dat aan de monteur Mike ZZP-er, want die lost een probleem op en denkt mee. Hij verdient 5+ster.

17 maart 2025

Voelt goed en vertrouwd aan

Na eerst een telefonisch contact een afspraak gemaakt. Kamiel kwam aan huis, heeft goed naar ons geluisterd, en kwam dezelfde middag terug met een mooi voorstel. Hij heeft alle tijd voor je en laat alle opties zien die mogelijk zijn.
Later bij hun in de winkel nogmaals alles met Kamiel bekeken en besproken.
Nu keuken besteld, hopelijk loopt de installatie net zo vlot en netjes.
Maar dat is nog paar weken afwachten nu!

2 mei 2025

Beste Anne,

Bedankt voor jullie fijne review! Wat goed om te horen dat Kamiel zo betrokken en zorgvuldig met jullie heeft meegedacht, zowel thuis als in de winkel. Alvast heel veel plezier van jullie nieuwe keuken!

Groet, Team Keukenstunter.com

Bij Kamiel van de Keukenstunter Son …

Vandaag bij Kamiel van de Keukenstunter in Son een mooie keuken besteld. We zijn goed geholpen en er werd goed naar onze wensen geluisterd.
Het was erg prettig dat er ook vanuit Edgar meegedacht werd aan praktische oplossingen.

29 april 2025

Beste Ruud,

Dank voor de mooie woorden! We geven het compliment graag door aan Kamiel en Edgar. Alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Groet, Team Keukensale.com

2de paasdag ri

2de paasdag ri. Ekkersrijt in Son vertrokken om voor een keuken te gaan kijken.Na enkele zaken te hebben gehad bij de keuken stunter aangekomen.
Na wat rondgekeken te hebben ,en iets gevonden te hebben werden we keurig netjes door Rachid geholpen.
Hij heeft met de grootste zorg onze keuken mee samengesteld en ons ook veel tips gegeven.
Na wat over de prijs te hebben gepraat, hebben wij besloten tot aankoop van deze keuken.
Nu is het plannen voor inmeten en dan hopen we snel te kunnen genieten van onze aankoop tot nu toe alles als zeer positief ervaren!!!
Pvan den Heuvel

21 april 2025

Beste familie den Heuvel,

Bedankt voor jullie uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en met zorg zijn geholpen door Rachid, en dat het hele proces tot nu toe zo prettig verloopt. We wensen jullie alvast heel veel plezier met de verdere voorbereidingen en straks natuurlijk met jullie nieuwe keuken!

Groet, Team Keukenstunter.com

Top service, in een halve middag geslaagd!

Binnengelopen bij Keukenstunter Son en zeer vriendelijk ontvangen. We wisten al ongeveer wat we wilden en na een rondje te hebben gelopen in de showroom werd ons aangeboden om onder het genot van een kop koffie met een broodje onze wensen in kaart te brengen. De adviseur Edgar had voldoende tijd om ons te helpen en na onze wensen te hebben besproken kwam hij direct met de de kleuren die we wilden. Ook heel fijn dat onze gewenste afwerking door dezelfde monteur gedaan kan worden.

Lang verhaal kort; geholpen door een top adviseur die luisterde naar onze wensen, ook naar ons budget en daardoor zijn wij in slechts een halve middag geslaagd, bedankt Edgar!

16 maart 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Edgar en dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe droomkeuken! We wensen jullie veel plezier van de nieuwe keuken.

Groet, Team Keukenstunter

Vriendelijk en denkt mee met de klant

Op zoek naar een nieuwe keuken werden we vriendelijk ontvangen door Edgar. Een fijn gesprek waarbij hij voortvarend te werk ging om mijn wensen in beeld te brengen. Na een paar uur puzzelen samen stonden we met een mooie tekening en een offerte buiten. Ik ben erg tevreden met het resultaat en kijk uit naar mijn nieuwe keuken.

4 maart 2025

Beste Cindy,

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Edgar en dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken! We wensen jullie heel veel plezier van de keuken.

Gesproken met Kamiel.

Gesproken met Kamiel.
Had een no nonsens houding en gaf goede adviezen om ons eerste plan aan te passen.

Hebben uiteindelijk nu ook de keuken voor ons nieuwe huis besteld.

Naderhand nog enkele vragen, wordt meteen beantwoord.
Ben blij met deze ondersteuning.
Bedankt Kamiel👍🏼

25 januari 2025

Beste Roger,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Goede ervaring.

Zeer goed geholpen door Kamiel de Boer. Duidelijke uitleg en luisterde naar de wensen van ons, en denkt mee hoe de beste indeling kan worden gerealiseerd
Heel vriendelijke en aardige man die probeert het de klant naar hun zin te maken.

1 februari 2025

Beste,

Groet, Team Keukenstunter

Goed en uitgebreid geholpen door Kamiel…

Goed en uitgebreid geholpen door Kamiel bij keukenstunter Son.
Duidelijke uitleg hoe de gang van zaken is. Wij kijken uit naar de keuken !

26 januari 2025

Beste Joyce,