Onze ervaring met keukenstunter in Gorinchem was zeer positief.. Na in meting van een nieuwe keuken, bleek die niet bij ons geplaatst kon worden, wegens technische problemen waar wij tegenaan liepen..... Toon meer
Hele fijne adviesgesprekken, goede communicatie, mooie prijzen. Aflevering perfect, alles alles tot in de puntjes geregeld. Ik had een zeer beperkt budget maar dankzij oa Tahsin heb ik nu een prachtig... Toon meer
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken en een badmeubel aangeschaft via Keukenstunter Gorinchem. Het verkoopgesprek was hartstikke fijn verlopen. De montage is door Theo uit Asperen keurig uitgevoerd.... Toon meer
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Spijksedijk 22c, 4207 GN, Gorinchem, Zuid-Holland, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bij binnenkomst, het tekenen van de keuken en meedenken waren we erg enthousiast. Ook kwamen we met de prijs snel uit en werd er meegedacht om deze zo laag mogelijk te krijgen zonder de keuken er veel aan te passen.
Maar na de plaatsing veranderde heel ons enthousiasme. Helaas was er 1 kastje beschadigd geraakt met de bezorging. (Wat kan gebeuren natuurlijk) maar dan nu…
Onze wijnkoeler was op nalevering, deze zou dan tegelijk met de beschadigde kasten geleverd worden. Maar nu valt de communicatie gewoon helemaal stil, geen wijnkoeler, geen kast. Oftewel een kapotte kast en een gat in onze keuken. Elke keer smoesjes dat het zogenaamd verkeerd geleverd is en dat ze binnen 48 uur wat laten horen maar niks ervan klopt. En nu gewoon totaal geen reactie meer.
We zullen dus verdere stappen moeten gaan zetten. En dat na een aankoop van 25k.
Dus 1 tip. Laat je niet verleiden in de winkel. De na service is bagger.
We hebben heel lang getwijfeld of we een nieuwe keuken wilden kopen. Dankzij het enorme geduld, inlevingsvermogen en het snel kunnen vertalen van onze wensen naar een tekening hebben we nu een tijdloze warme keuken. Snelle levertijd en professionele montage!

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Keukenblad toplaag zeer slecht.

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Bedrijf is niet CBW aangesloten maar beweren dit wel te zijn.
Tevens vragen zij 100% aanbetaling: 15% bij opdracht en 85% enkele dagen voor levering.
Wettelijk is dat niet toegestaan en bij faillissement en als ze om een andere reden niet leveren ben je alles kwijt.

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Begin dit jaar heb ik voor mijn nieuwbouw appartement een keuken gekocht bij de Keukenstunter in Gorinchem. Tijdens mijn oriëntatie van wat er allemaal te koop is, viel mijn keuze al gauw op de kwaliteit van de Nolte keukens die ik zag in de showroom van de Keukenstunter in Gorinchem.
De ontvangst, uitleg en het prettige deskundige gesprek wat volgde met Michael deed mij al snel besluiten hier de keuken te bestellen. Er werd fijn meegedacht met mijn wensen en al snel stond een voorstel op papier. Met tussenkomst van Tashin werd een definitief plan opgesteld en besteld. De keuken werd keurig afgeleverd met gebruikmaking van een verhuislift. Daarna volgde de montage. Gezien de grootte van de keuken was hier 2 ½ dag voor nodig. Er was een kast verkeerd geleverd en een lichte beschadiging op een onderkast. Dit werd probleemloos opgelost en later vervangen op professionele wijze. Resultaat is een prachtige keuken waarin het heerlijk is om te koken en het bargedeelte aan het einde van het kookeiland een genot is om een glaasje wijn te drinken.
Door het fijne gesprek en de deskundigheid, heb ik ook de Therdex PVC vloer (een top merk) bij de Keukenstunter in Gorinchem besteld. Het was heel fijn om de kleuren van de keuken en het keukenblad te kunnen combineren met de motieven en kleuren van de PVC vloer. De open keuken is een onderdeel van de huiskamer. Heel fijn om het totaal resultaat in de showroom al deels te kunnen bekijken. Ook de Therdex PVC vloer werd keurig (bewust eerder dan de levering van de keuken) afgeleverd en gezien de hoeveelheid voor het hele appartement ook met gebruikmaking van een verhuislift.
Al met al een goede ervaring met dit bedrijf van zowel het opstellen van een keukenplan, aflevering, installatie en service.
Ger.

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Begin juli binnengelopen bij Keukenstunter waar wij ons wilden oriënteren voor een nieuwe keuken in onze seniorenwoning ,waar wij hartelijk werden ontvangen door Kazim..na een paar uurtjes een prachtige keuken uitgezocht met deze fijne meedenkende verkoper...niets was hem teveel...gisteren onze prachtige keuken geplaatst door 2 hele fijne hardwerkende monteurs...en vandaag nam Kazim contact met ons op om te vragen of alles naar onze zin was...wij kunnen niet anders zeggen dat wij een Super geweldige ervaring hebben met deze Keukenstunter en hun medewerkers...met speciale dank aan Kazim.

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Wij werden vriendelijk ontvangen. Er werd goed geluisterd wat onze wensen waren. Een 3D ontwerp laten maken, een mooi ontwerp van onze droomkeuken. Communicatie is goed in de winkel of per mail, alles werd prima opgepakt door Michael en dhr. Erdal. Wij zijn zeer tevreden, dank jullie wel.

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Met een kotsend gevoel de deur uitlopen omdat er geprobeerd wordt een keuken door je strot te duwen. Nu tekenen dan wordt de prijs alleen maar lager. We begonnen op €26.000,- , speciale korting omdat er 2 bedrijven in 1 pand zitten, €10.000,- eraf, blijft er €16.000,- over. Als je nog wat bezuinigd op apparaten uit bijv de showroom wordt het altijd minder... maar wel nu tekenen voor €16.000,-. Met een naar en seats en sofa gevoel naar huis gegaan. Worden we later op de middag gebeld dat als we voor 18.00uur tekenen er nog eens €1500,- af kan. Verkoper was ondertussen ook met honderdduizend andere dingen bezig. Even kopietje hier, mailtje en telefoontje daar. Nee, het was een hele nare en onprettige ervaring bij de keukenstunter in Gorinchem

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
22 april is onze keuken geplaatst. Het is inmiddels 15 juli en we missen nog steeds 2 lades, dus we zitten tegen een groot gat aan te kijken. Het lukt ze maar niet om de juiste geleiders te bestellen. Net weer telefonisch contact gehad, waar je niet veel wijzer van wordt. Blijkbaar worden de geleiders gemaakt op het moment dat ze nodig zijn??????? Lijkt me sterk, maar er zit niks anders op dan nog langer te wachten.
Het is vandaag 19 september 2025 en na 5 maanden zijn zojuist de ontbrekende lades geplaatst.
Nu hebben we nog een issue over een smetplint, maar daar gaan we de rechtsbijstand verzekering voor inschakelen.
2 maart 2026 De rechtsbijstand is al maanden "in discussie" met de Keukenstunter. Ze doen net of ze van niets weten, terwijl het zwart op wit staat. Het wordt nu door een ander Keukenbedrijf opgelost, want zij komen er niet meer in.
DUS POTENTIELE KLANTEN BEZINT EER GE BEGINT.
We zijn bijna 1 jaar verder na het plaatsen van onze keuken. Onze conclusie SUPER SLECHTE SERVICE
Een keuken kopen is niet iets wat je dagelijks doet, dus ga je je oriënteren. Na op diverse locaties te hebben rondgekeken, nu toch ook in Gorinchem gaan kijken bij Keukenstunter. Eigenlijk was het hier voor de eerste keer dat iemand (voor ons was dat Michael ) de goede vragen stelde en na een goed gesprek lag er een mooi voorstel op tafel. Uiteindelijk is er na wat aanpassingen,een mooie en fijne keuken geplaatst. Functioneel, maar ook strak. Ben er erg blij mee

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
We hebben een super mooie keuken!!
De mannen van de keukenstunter hebben goed meegedacht en kwamen met ideeën waar we zelf niet op waren gekomen..
Theo (de installateur) een super aardige man heeft m heel netjes geplaatst.. en we zijn heel tevreden met het resultaat..

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
10 juni 2025, week 24: We hebben een hele mooie keuken uitgezocht en geleverd gekregen. Van tevoren werd aangegeven dat die niet in twee dagen geïnstalleerd kon worden. Helaas werd de installateur maar voor twee dagen ingeroosterd en had daarna de eerste twee weken geen tijd meer om het af te maken.
Nu zitten we met een prachtige keuken, zonder wateraansluiting, een spoelbak met een deuk, geen plinten boven en onder, geen hoekstopcontacten, een bovenkastje dat beschadigd is, een vaatwasser die niet aangesloten is, spotjes die niet allemaal geleverd zijn, passtukken die te smal zijn.
Maar het allerergste is dat er geen communicatie mogelijk is over hoe het opgelost gaat worden. Niet via de telefoon, niet via de mail, niet via bezoek aan de winkel. Er is altijd een andere collega die verantwoordelijk is voor de planning en die kan alleen per mail benaderd worden. En daar reageert hij niet op. We hebben ons zelden zo teleurgesteld en machteloos gevoeld.
We werden van tevoren door verschillende mensen in Gorinchem gewaarschuwd: kijk uit, want Keukenstunter levert niet goed af. WIJ hebben er helaas niet naar geluisterd.
Op 13 juni kregen we bericht dat de verkeerd geleverde en ontbrekende onderdelen besteld zijn. Er zou een levertijd van 8 tot 10 weken zijn, maar er was een spoedbestelling gedaan en de wasbak zou eerder geleverd kunnen worden.
Op 8 juli (een maand later!) is de afvoer voor de spoelbak aangesloten en de vaatwasser, maar nu past het afvalemmertje er niet meer onder. Gelukkig kunnen we nu wel gebruik maken van de mooie keuken! Nu afwachten tot de rest geleverd/ afgemaakt wordt. Communicatie blijft moeizaam.
Het is eind augustus: 11 wachtweken verder. Er geen communicatie meer over (snelle) levering geweest, alleen een tamelijk agressieve benadering over de slechte review. Er komt geen reactie op emailberichten.
Op 19 september (week 38, dus 14 weken na de levering – ruim 3 maanden later) is de keuken afgemaakt. Maar natuurlijk nog niet helemaal: er was geen vervanging voor de vereerd geleverde afvalbak voor het aanrechtkastje.
Gelukkig is het goed afgelopen.
Let er wel op dat Keukenstunter géén CBW keurmerk heeft.
Winkels met het CBW-keurmerk hebben samen met de Consumentenbond algemene voorwaarden opgesteld waardoor de klant extra goed wordt beschermd.
Eind 2024 zijn we ons bij verschillende keukenbedrijven gaan oriënteren. Daarbij viel het ons op dat veel aanbieders tijdens het eerste gesprek hoge prijzen hanteren. Bij Keukenstunter verliep dit anders: vanaf het eerste gesprek voelden we direct een klik. We hadden echt het gevoel dat er naar ons werd geluisterd, dat er werd meegedacht en dat we eerlijk en deskundig advies kregen, tegen een transparante prijs. Tahsin heeft ons hierin bijzonder goed begeleid. Onze keuken is medio mei volledig naar wens opgeleverd.Groetjes Yamina

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Bij het beoordelen van een bedrijf is het uiteraard prettig als er wordt meegedacht bij bijvoorbeeld de benodigde materialen en de inrichting van de keuken. Het personeel van deze keukenstunter is zoals in eerdere reviews te lezen valt erg deskundig. Maar een bedrijf laat pas echt haar kwaliteit zien als er onverhoopt toch iets misgaat. En daarvan kan ik niet anders zeggen dat deze keukenstunter er alles aan doet om zaken goed op te lossen. En eigenlijk waren ze niet verplicht om het op te lossen omdat het mijn eigen fout was. Desondanks hebben ze mij geweldig geholpen.

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Wij werden geholpen door een zeer geduldige verkoper, Kazim Korkmas, die ons alle tijd gaf om de showroom rond te kijken en heeft ons daarna zeer professioneel geholpen met het opstellen van onze keuken. Er werden verschillende opstellingen en apparatuur met ons besproken.
Er werd praktisch en financieel met ons meegedacht.
Wij kregen een interactieve 360° panorama view om onze keuken te bekijken. Erg leuk.
Wij hebben onze keuken in November 2023 aangeschaft en in de week van 1 Augustus 2024 pas uitgepakt.
De keuken werd goed verpakt aangeleverd en alle bijbehorende accessoires en onderdelen waren aanwezig. Dit is voor ons heel belangrijk omdat wij hem zelf willen installeren.
Voor vragen kunnen wij nog steeds terecht en worden wij goed geholpen.
Wij zijn erg blij met onze keuken en de aankoop via Keukenstunter. Ik zou dit bedrijf zeker adviseren bij vrienden en familie.

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Na 12 jaar waren we toe aan een gedeeltelijke nieuwe keuken. Michael van Keukenstunter Gorinchem heeft ons prima geholpen en geadviseerd. Alles werd op tijd afgebroken, geleverd en geïnstalleerd. Iedereen was super aardig en werkte netjes en maakte alles schoon. We zijn zeer content met het eindresultaat.

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Hierbij de gevraagde review.
Keukenstunter neemt de tijd om samen met je te komen tot een keukenontwerp dat echt bij je past. Wij hebben een lastige vorm in de kamer (U-vorm) en wilde graag een keuken op 1 meter hoog. Dit hebben we uiteindelijk kunnen realiseren. Verder is de keuken prima geplaatst.

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Onwijs blij met onze keuken. Niks was teveel, altijd welkom! Keuken plaatsen verliep vlotjes, echte aanrader!👍

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Michael van Keunstunter adviseerde oprecht, betrokken en hielp ons op een sympathieke manier aan een binnen het budget passende keuken. Zijn collega's Tahsin en Kasim namen alle tijd voor onze vervolgvragen. De keuken is exact geworden dankzij het digitale ontwerp van Michael en perfect geplaatst door monteur Theo. Bedankt Keukenstunter

Antwoord van Keukenstunter - Gorinchem
Er word uitgebreid tijd voor je genomen. En sympathieke verkoper.