Har været forbi Kibæk Cykler, hvor jeg har fået foretaget en Bike Fit af Thomas. En utrolig god oplevelse, der var sat god tid af til selve fittingen, og hele cyklen blev gennemgået med opmåling,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik foretaget et bikefit af Thomas hos Kibæk cykler, og alting spillede bare. Virkelig behagelig og meget kompetent. Her efter de første par ture på min "nye" cykel, virker det umiddelbart til at alle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kibæk cykler får mine varmeste anbefalinger! Jeg har netop købt en ny racercykel hos dem, og deres serviceniveau er fuldstændig uden sammenligning. Det hele er helt nede på jorden med fuld respekt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk imødekommende personale. (Thomas) God tid til info om elcykler ( nyt for mig) Prøvetur på udstilling cykler. Udmåling af kroppen for korrekt indstilling. Afhentning af cyklen god oplevelse... Toon meer
Hos Kibæk Cykler sælger og reparerer vi alle former for cykler. Vi er medlem af Danske Cykelhandlere og certificeret som "Din cykelfagmand." Vi stræber efter hurtig levering og gør hvad vi kan for at holde vor aftaler. Reparationer udføres fra dag til dag eller samme dag efter aftale. Vi sælger de fleste former for cykler og indstiller alle voksen cykler med BodyScanning, så du sidder godt på din cykel allerede på første tur cykletur. Ønsker du et mere gennemgribende bikefit til din mountainbike eller racercykel klarer vi også det.
Sandfeldparken 34, 6933, Kibæk, Denemarken
I har den taske som passer perfekt til min cykel og så sende i den hurtig
Bare en god oplevelse at handle med Kibæk cykler!!
Rigtig god service og vejledning. Fik et fantastisk Bikefit af Thomas og de er både venlige og super kompetente.
Jeg bestilte kun et lille plastikheadset-cover, men de sendte det meget hurtigt. Desværre passede det ikke til min cykel, men de fandt straks den rigtige del og erstattede den med det samme. Fantastisk service!
Jeg købte et par cykelshorts online, der var desværre en mindre fejl fra fabrikantens side, efter en hurtig korrespondance med Thomas - fandt vi en løsning. Meget god behandling.
Prøvetur på udstilling cykler. Udmåling af kroppen for korrekt indstilling. Afhentning af cyklen god oplevelse med gennemgang af alt udstyr.

Antwoord van Kibæk Cykler
Jeg var tilbage i februar til et Bikefit hos Thomas. Der var super service hele vejen igennem, og fittet har hjulpet enormt meget på min oplevelsen af cyklen. Siden har jeg købt en ny landevejscykel hos Kibæk Cykler, og som den største selvfølge har Thomas sørget for, at den nye cykel passer med det fit vi allerede har lavet. Thomas har tænkt på alle detaljerne ved den nye cykel, sørget for at der er strøm på alle dele der kræver dette og givet kæden lidt let voks, da han ved jeg kører med det normalt.
Alt i alt er Kibæk Cykler en skøn butik at komme i, og Thomas sørger for at man føler sig rigtigt godt behandlet fra man træder ind af døren til man triller afsted igen.
Kibæk Cykler får mine varmeste anbefalinger!

Antwoord van Kibæk Cykler
Super service og ditto ekspeditionstid.
Handler der gerne igen.

Antwoord van Kibæk Cykler
Lees meer over geverifieerde reviews.