3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1 review

Hier nooit iets bestellen

Hier nooit iets bestellen! Hun hele service is gewoon 1 grote grap. Dure auto besteld voor mijn 2 kinderen deze gaat na 1 dag kapot een lasnaad wat afbrak. dat kan gebeuren maar de service daarna niet. Valse beloftes zelf continu er achter aan moeten zitten niet teruggebeld worden moeilijk lopen doen dat ik hem retour wil sturen pas na een hele week een retour bon krijgen dat terwijl dit allemaal vele malen sneller had gekund en ik toen nog gewoon graag snel een nieuwe wou want ik had 2 verdrietige kindjes die een hele mooie auto thuis hadden staan waar ze na 1 dag niks meer mee konden. maar nadat mij verteld werd dat ik morgen de retour bon zou krijgen om de hele auto terug te sturen en ik hem uiteindelijk pas 4 dagen later kreeg de hele week weer geen gehoor en dan na 4 dagen ook weer gaan veranderen van afspraak en opeens gaan willen dat ik de auto uit elkaar gaat schroeven en het kapotte onderdeel eerst opstuur zodat het nagekeken kan worden alsof ze mij niet geloven of gewoon niet hun kapotte auto terugwillen terwijl dit iets is wat ik niet eens zelf gemonteerd had en dat na 4 dagen mij weer laten zitten de kinderen weer 4 dagen naar hun auto moeten kijken zonder er mee te mogen spelen. na EINDELIJK weer eens iemand telelonisch te kunnen spreken door anoniem te bellen uiteraard want met mijn eigen nummer werd niet meer opgenomen of teruggebeld en een hele discussie de hele auto toch retour kunnen sturen. geld zou binnen een paar dagen teruggestort worden nadat hij bij hun binnen was gekomen maar we zijn nu 2 weken verder nadat hij binnen is gekomen bij hun met hun retour bon uiteraard bewijs van. en het geld hebben wij nog steeds niet retour mogen ontvangen en daarnaast wordt er natuurlijk ook niet meer opgenomen en teruggebeld. dus kortom hier nooit maar dan ook nooit iets kopen!! het wordt nu maar tijd voor de rechtsbijstandverzekering.

1 juli 2022

Is dit jouw bedrijf?