Kinderkraft Reviews 1.711

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Krzesełko do karmienia Enock. Samo krzesełko bardzo fajne, stolik łatwo odpinany, drewniana konstrukcja, prosta regulacja- super! Jedynie raz na każde dziecko zdarza się, że zaczepy stolika pękają.... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Wózek taki jaki marzyłam , śliczny . Niestety na materiale do gondoli - są zaciągnięcie . Zgłoszone mailowo, lecz brak kontaktu od strony producenta . Myślę że wózek nowy nie powinien mieć ukrytych wa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo szybka realizacja zamowienia. Sam produkt zgodny z opisem. Zamawiałam z personalizacją i pomimo mojego błędu przy zamówieniu, nie było problemu z odszukaniem własciwego zamówienia. Polecem prod... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel

Info over Kinderkraft

Geschreven door het bedrijf

Rodzicielstwo to sztuka, a Ty jesteś jej twórcą.

Kinderkraft to marka z misją, bliska rodzicom. Wspieramy i inspirujemy rodziców w codziennych wyzwaniach, towarzysząc im jak najlepszy przyjaciel w tej niezwykłej sztuce, jaką jest rodzicielstwo.

Tworzymy bezpieczne i stylowe produkty dziecięce, które towarzyszą Ci na każdym etapie tej niezwykłej podróży. Od pierwszego spaceru z wózkiem, przez jazdę na rowerku biegowym, aż po bezpieczne podróże w foteliku samochodowym – jesteśmy tu dla Was.

The art of Parenthood

2 sterren
1 ster

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Produkte Gut - Service Schlecht

Also die Produkte liebe ich von Kinderkraft aber der Kundenservice ist super schlecht. Ich forderte ein Ersatzgestell an und anstatt mir direkt was Neues zu senden, da es noch innerhalb der Garantie Zeit ist… bekomme ich 3x die gleiche Mail ich solle das Kontaktformular ausfüllen. 3 Wochen später ist immer noch nichts passiert. Echt richtig schade dass der Service so schlecht ist

2 februari 2026

Wózek taki jaki marzyłam

Wózek taki jaki marzyłam , śliczny . Niestety na materiale do gondoli - są zaciągnięcie . Zgłoszone mailowo, lecz brak kontaktu od strony producenta . Myślę że wózek nowy nie powinien mieć ukrytych wad .

6 april 2026

Krzesełko do karmienia Enock

Krzesełko do karmienia Enock.
Samo krzesełko bardzo fajne, stolik łatwo odpinany, drewniana konstrukcja, prosta regulacja- super! Jedynie raz na każde dziecko zdarza się, że zaczepy stolika pękają. Serwis natomiast bez problemu, w dwa dni wysyła nowe zaczepy i krzesełko dalej cieszy. Polecamy!

15 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Szybka i sprawna wysyłka.

Szybka i sprawna wysyłka.
Krzesełko idealne 😍
Spełnia wszystkie oczekiwania.
Super materiały.
Ciche żelowe kółeczka co jest bardzo ważne.
Bardzo łatwy montaż.
Polecam.

11 april 2026

Nosidło idealne

Bardzo dobrze wykonane nosidło, kolory bez zmian, szybka regulacja, łatwe w użytkowaniu, fajny panel wentylacyjny co jest dodatkowym plusem. Idealne nosidło za tą cene

1 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Firma sprzedaje foteliki samochodowe które nie przeszły testów!!!! Brak kontaktu!!!!

Firma sprzedaje foteliki samochodowe, które nie przeszły testów zderzeniowych!!!Foteliki z tej serii mają wadę fabryczną!!! Zero odpowiedzi na maile, o połączeniu telefonicznym można zapomnieć. Odpowiadają jedynie boty, a "rozmowa" z nimi nic nie daje!!! Z wiadomości od bota dowiedzialem się, że firma Kinderkraft jest świadoma i wie o tym, że sprzedawane foteliki z tej serii są wadliwe. Jednak nie informuje o tym fakcie
klientów ,którzy zakupili te produkty!!! To jest skandal!!! Nie polecam!!! Na wiadomość zapewne odpowie bot, pięknie napisaną formułką, która i tak nic nie da!!!! Nie sprzedajecie butów, które jak sa uszkodzone to nic sie nie stanie, tylko m.in foteliki bezpieczeństwa dla dzieci. A ich wady i problemy z tym związane powinny być rozwiązywane jak najszybciej!!!! Gdybym nie natrafił przypadkiem na testy nie wiedziałbym o całej sytuacji!!! Aż strach pomyśleć co wydarzyloby się przy ewentualnej kolizji!!!!

14 april 2026
Logo Kinderkraft

Antwoord van Kinderkraft

Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Bezpieczeństwo dzieci jest naszym najwyższym priorytetem. Chcemy podkreślić, że sytuacja dotyczy wyłącznie bazy ISOFIX w określonych warunkach, a samo nosidełko spełnia obowiązujące normy bezpieczeństwa i może być nadal używane zgodnie z instrukcją.
W związku z wynikami testów wdrożyliśmy dobrowolny program, który umożliwia wybór rozwiązania najlepiej dopasowanego do potrzeb, w tym zwrot środków za bazę lub jej wymianę.
Szczegółowe informacje oraz wsparcie w procesie dostępne są poprzez nasz dedykowany zespół pod adresem: safety@kinderkraft.com.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zakup tego rowerka to jedna z…

Zakup tego rowerka to jedna z najgorszych decyzji. Kinderkraft Spinstep jest kompletnie nieprzemyślany pod względem użytkowania. Największy problem to brak realnej kontroli nad kierunkiem jazdy – dziecko może swobodnie skręcać kierownicą, przez co podczas spaceru cały czas „walczy się” z rowerkiem. Nie da się go normalnie prowadzić jak wózka, co całkowicie mija się z jego przeznaczeniem.

Za tę cenę jest to absolutnie niedopuszczalne. Producent sugeruje funkcję sterowania przez rodzica, ale w praktyce działa to bardzo słabo albo wcale. Rower jest przez to nie tylko niewygodny, ale też potencjalnie niebezpieczny – dziecko może nagle skręcić i doprowadzić do niekontrolowanej sytuacji.

Jakość wykonania i funkcjonalność nie są warte swojej ceny. Żałuję zakupu i zdecydowanie nie polecam – lepiej poszukać modelu z prawdziwą blokadą kierownicy, bo ten kompletnie się do tego nie nadaje.

1 april 2026

Pół życia w Afryce

Pół życia w Afryce – tak można określić czas oczekiwania na ten rower. Zamiast obiecanych trzech dni, wszystko przeciągnęło się prawie do tygodnia, włączając w to zwrot środków i ponowny zakup.

28 maart 2026

Opinia wózka Nebo

Z recenzją wózka nebo czekaliśmy do końca urlopu aby upewnić się, czy opis na stronie jest zgodny z rzeczywistością. Nasza niunia jest już właścicielką wózka Nea 2, ale ten wózek jest niestety za duży na wyjazdy autem bądź samolotem dlatego zdecydowaliśmy się na wózek który zajmuje mało miejsca, łatwo się go składa, jest kompaktowy i lekki. Ma wszystko to czego potrzeba dla maluszka w czasie wyjazdu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu i możemy polecić go innym rodzicom.

12 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.