1. Online casino/bookmaker

Some casinos get one (or no) awards in their lifetime. King Billy gets one every year! 2017 brought us the Best New Casino Award in the prestigious AskGamblers Awards. In 2018, we won the Best Casino 3rd place AND the Player’s Choice Casino 2nd place. And in 2019 we brought home the big one: Best Casino in the AskGamblers Awards! We thank you, our players, who made all these awards possible and we want you to know that we are not done yet. There are many more awards to come!

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Great casino great play

Great casino great play

Always working fine and super bonus system ❤️

3 april 2023

Your Grace Appie,
thank you for staying in our kingdom!

Long Live Appie!
Long Live King Billy!
Play long and prosper!

Ik kan mij de recensies van sommige…

Ik kan mij de recensies van sommige voorstellen maar je moet even goed beseffen dat je niet met een Nederlands bedrijf speelt. Je moet je wel degelijk identificeren en je moet alles zo registreren zoals in je paspoort staat anders worden er dingen afgewezen. Als je alles eenmaal goed hebt staan kan je geld storten alleen Hou er rekening mee dat je gestortte bedrag drie keer moet rond spelen voordat je winst kan uitkeren. Ik heb uiteindelijk 2700 gewonnen en na acceptatie binnen 20 minuten uitgekeerd gekregen. Uiteindelijke conclusie een leuk Casino met veel spelaanbod het registreren om alles op orde te krijgen kost even wat moeite maar met de klantenservice En alles eromheen en als het eenmaal loopt een prima Casino om in te spelen

29 januari 2023

Uw gratie Deniz,
hartelijk dank voor uw koninklijke feedback! Namens King Billy wenst ons team u oprecht veel speelplezier!
Lang leve Deniz!
Lang leve koning Billy!
Speel lang en voorspoedig!

Deposit probleem

Ongelooflijk!! Ik stort 's ochtends en nu 12 uur verder nog niets op mijn account. Ik verlies mijn geld liever dan dat ik zooooolang moet wachten.Hierna voor mij klaar! Ik zal nooit meer spelen op king billy casino en raad het ook af voor ieder ander.

15 januari 2023

Uw gratie,
bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen met je feedback. Op basis van de verstrekte informatie kunnen we bevestigen dat op dit moment alle zaken met betrekking tot aanbetalingen met succes zijn opgelost. We willen hieraan toevoegen dat de aankomsttijd van de storting soms afhangt van de betalingsmethode of de werktijd van de bank, die niet kan worden beïnvloed door het casino.
Wij wensen je in ieder geval veel speelplezier van King Billy en hopelijk tot ziens!
Dank je,
Het King Billy-team

Love this casino

Love this casino , they have a big variety games. And also nice Vip managers :)

18 november 2021

Your Grace Sabrina,

We thank you for your 5-star review! Even a little praise brings us a great joy!

Long Live Sabrina!
Long Live King Billy!
Play long and prosper!

Reviews in alle talen tonen. (124 reviews)