Lækkert udvalg og hurtig forsendelse. en af varerne jeg modtag var forkert og i løbet af et døgn var den rigtige vare afsendt som jeg modtog kort tid efter. Rigtig god service.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg bestilte en sporlinie, havde set på den længe, har endnu ikke haft den i brug. Men virker bestemt til at den lever op til mine forventninger. Noget af det jeg elskede ved min pakke fra Kingssh... Toon meer
Jeg så ved et tilfælde en reklame fra kingsshop på Facebook. Jeg skrev frem og tilbage med Maria på Messenger. Hun var sød og venlig og gav kompetent faglig rådgivning om den problemstilling jeg ha... Toon meer
Super go service, fik desværre den forkerte vare og skrev det til dem, de grab det med åbne arme og sende mig pengene retur. Vil 100 handle der igen en anden gang👏
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
KingsShop – Alt til din Hund med Personlig Kundeservice. Velkommen til KingsShop! Vi er en dansk webshop, som specialiserer sig i kvalitetsprodukter udelukkende til hunde. Vores mission er at tilbyde et bredt udvalg af nøje udvalgte produkter, der gør livet bedre og sjovere for både hunde og deres ejere. Fra legetøj og foder til plejeprodukter og udstyr – vi har alt, hvad din hund behøver. Hos KingsShop går vi op i at være tæt på vores kunder. Vi forstår, at din hund er en vigtig del af familien, og vi er her for at hjælpe med at finde de bedste produkter til netop jeres behov. Vores kundeservice er altid klar til at svare på spørgsmål, store som små, og vi sætter en ære i at tilbyde en personlig service, hvor du føler dig hørt og hjulpet hele vejen. Hvorfor vælge KingsShop? • Specialiseret Sortiment: Vi tilbyder produkter af høj kvalitet specielt tilpasset hundes behov, så du kan være sikker på, at din hund får det bedste. • Personlig Kundeservice: Vi prioriterer tæt kontakt med vores kunder og byder alle spørgsmål velkomne. Vi er her for at rådgive dig, så du træffer de bedste valg for din hund. • Hurtig og Sikker Levering: Vi ved, at du ønsker at få dine varer hurtigt, og vi arbejder hårdt for at levere til tiden – hver gang. Vi glæder os til at hjælpe dig og din hund hos KingsShop og ser frem til at skabe en tryg og god oplevelse for jer begge. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os – vi er her for dig og din firbenede ven!
Contactgegevens
Lemvigvej 35, 7500, Holstebro, Denemarken
- Kingsshop@outlook.dk
- kingsshop.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rigtig god oplevelse 😊
God og overskuelig side. Dejligt med rådgivning i forbindelse med foder til min hund der har problemer med kløe i huden.
Hurtig levering, jeg kommer helt sikkert til at handle her igen
Hurtig levering og brugervenlig…
Hurtig levering og brugervenlig webshop, der har de kvalitetsprodukter jeg søger til min hund. Her handler jeg gerne igen.
Lees meer over geverifieerde reviews.