Recentelijk gezocht naar eierdozen en kwam, met als hobby eigenaar van 4 kippen, terecht op kippehuis.nl. Hier kon(den) ik/wij een beperkt aantal dozen bestellen. Wij kochten de dubbele 6 st. eierdoz... Toon meer

Heb voerbakken,watertorens en vitamine en mineralen mix besteld voor mijn kippetjes kreeg t netjes optijd binnen en de artikelen waren perfect in orde. Het was de eerste keer dat ik hier bestelde... Toon meer

1. Dierenwinkel
  2. ook in
  3. Dierenverzorgingswinkel
  4. Veevoerhandel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kippenhuis.nl is de grootste online speciaalzaak voor al uw pluimveetoebehoren. Alles vanuit voorraad leverbaar, snelle levertijden en veilig betalen. Bestel direct in de webshop!

2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wel betaald en besteld maar niets…

Wel betaald en besteld maar niets ontvangen. Men verschuilt zich achter een verhaal dat ik een formulier voor DPD ,niet leveren, moet invullen echter volgens AI is de verkoper verantwoordelijk. Morgen maar even bellen met de rechtsbijstandverzekering .

24 augustus 2026

Bestel hier niet!

Vitamine besteld voor mijn zieke kip. Reden om hier te bestellen was, omdat het de volgende dag geleverd zou worden. Dus niet. Contact opgenomen. Ik zou bij de 2% horen bij wie het niet gelukt was om op tijd te bezorgen. Zou de volgende dag wel komen. Geen bericht van dpd, ik zag dat het retour naar afzender is, dus weer gebeld. Opvallend was dat nu het telefoonnummer niet meer op hun website stond, maar ik had het nummer nog. Meneer vertelde dat er problemen waren bij de vermelding van dpd en vond het raar dat zijn collega mij dat niet verteld had. Hij zou het uit gaan zoeken en dan mailen, maar niet dus. Weer gebeld, maar nu waren ze opeens gesloten.
Zeer teleurstellend, omdat ik beide keren aan de telefoon had aangegeven dat ik het snel nodig heb voor mijn zieke kip, maar blijkbaar geven ze niet veel om dieren en hun klanten.

27 augustus 2026

Roofmijt besteld en dan gaan er een…

Roofmijt besteld en dan gaan er een paar dagen overheen voordat je geleverd krijgt. Er was geen leven te bespeuren en heb dit ook gemeld. Er zou een nieuwe zending komen die op vrijdag werd verstuurd. Kreeg het pas op dinsdag middag binnen. Met de temperaturen van nu kan dat helemaal niet. Weer geen leven te bespeuren dus weer gemaild. Moest ik een filmpje maken van het materiaal zodat ze zelf konden kijken of ze beestjes zagen lopen. Met moeite lukte het mij om dit te versturen. Was natuurlijk weer niet goed dus werd ik verzocht om nog een filmpje te sturen. Volgens mij heet dit aan het lijntje houden. Gebakken lucht is wat ze verkopen. Heel erg jammer

5 augustus 2026

Wel betaald, niet(s) geleverd

Wel betaald, maar niets geleverd. Geen ontvangstbevestiging, niets. Klantenservice bellen: één of ander bandje en er wordt niet opgenomen. Dit begint op oplichting te lijken...

13 juli 2026

Klant draait deels op voor hun fouten.

Ik ontving een verkeerd pakket en moest daardoor vier dagen langer wachten op mijn bestelling. Het pakket zou op vrijdag geleverd worden, maar door hun fout kreeg ik het juiste pakket pas op dinsdag.

Hoewel ze het juiste pakket kosteloos hebben nagestuurd, moest ik het verkeerde pakket zelf terugbrengen. Dat betekende dat ik alsnog moest rondrijden, terwijl ik voor thuislevering had betaald. Daarnaast moest ik zelf materiaal gebruiken (papier, inkt, tape) en tijd investeren om het pakket opnieuw te verpakken en weg te brengen.

Ik heb gevraagd om de verzendkosten van het eerste pakket te crediteren als passende compensatie, maar hier wilden ze niet op ingaan. Als “compensatie” kreeg ik ongewild spaarpunten, maar hiermee kan ik mijn gemaakte kosten natuurlijk niet betalen.

Service was correct in het naleveren, maar de klantvriendelijkheid en compensatie bij hun eigen fout kon beter.

10 juli 2026

Zijn er niet echt als de kippen bij.

Meermaals gebeld. Krijg je een bandje. Ze nemen niet op. Je kunt je telefoonnummer inspreken om teruggebeld te worden. Niet teruggebeld en de volgende dag ook niet. Fijne klantenservice terwijl het dringend is. Ik ga wel ergens anders heen waar ik wel geholpen word en waar ze er WEL als de kippen bij zjjn.

20 mei 2026

Automatische trapvoerbak

Een automatische trapvoerbak voor de kippen besteld. Kwam netjes op tijd binnen en kreeg zelfs vooraf een tijdslot van 1 uur. Heel fijn. De trapvoerbak van 12 kg ziet er netjes uit. Mijn kippen moeten er wel aan wennen. De hoogte van de voerbak is aan de kleine kant voor mijn kippen. Verder heb ik de onderkant afgeplakt met tape omdat deze scherp aanvoelt.

4 april 2026

Er ontbraken 2 pennetjes van een…

Er ontbraken 2 pennetjes van een automatische voedermachine. Ik heb het kippenhuis.nl een mail gestuurd en kreeg direct reactie.
Binnen 24 uur heb ik het ontbrekende onderdeel toegestuurd gekregen. Dat vind ik goede service!

16 januari 2026

Heb voerbakken,watertorens en vitamine…

Het was de eerste keer dat ik hier bestelde en ben meer dan tevreden.
Zal hier zeker weer bestellen.
Met vriendelijke groeten Cristel Hoogendoorn

9 januari 2026

Verkopen AliExpress kwaliteit

Verkopen AliExpress kwaliteit, geen kwaliteitsmerk, geen handleiding niets, waarschijnlijk ongezond voor ons en de kippen. Voederbak heeft scherpe randen, vieze geur. Hier ga ik aangifte van doen.

26 november 2025

Afwijkende kleur

Snelle levering, maar helaas een totaal andere kleur waterbak als ik besteld had. Kreeg als antwoord, helaas kan ik u niet verder helpen. Heeft met gerecycleerde materiaal te maken. Ik bestelde een zwarte met gouden rand. Kreeg een gras groene bak. Helaas.. was me laatste bestelling daar!

23 september 2025

kapotte zak, slechte klantenservice

Ik kocht opfokvoer voor watervogels. Deze kwam echter al geopend en terug dichtgekleefd met tape bij me aan. Ik stuurde dus een mail met de nodige foto’s als bewijs terug. Hierop kreeg ik het antwoord dat ik blij moest zijn dat hij het had dichtgekleefd, want anders had mijn hele doos vol voer gelegen🤦🏼‍♀️ Echt?
Ik vind dit alvast zeer ongepast. Aangezien dit mijn eerste bestelling was, zal dit ook meteen mijn laatste zijn!

22 augustus 2025

Top service

De bestelde producten waren snel in huis. Kwaliteit is top. Alleen was er iets kapot gegaan tijdens het bezorgen waarschijnlijk. Dit aangegeven en zelfde dag nog een nieuwe ontvangen. Top service en vriendelijke mensen. En die kippen ook blij 🐔

23 juli 2025

Goede service, hadden een nieuwe controlunit voor broedmachine gehaald, maar het display ging na een paar uur raar doen. Per direct een ander opgestuurd gekregen, met retouretiket voor degene die ik al had. Super geregeld, vriendelijk te woord gestaan en snelle reactie met terugbellen van hun.

27 maart 2025

Super service, super tevreden

ik bestel hier al enkele jaren en altijd goede producten en goede service. Kippenhok opener besteld, dit pakje is verloren gegaan (waar zij niets aan kunnen doen) ik heb hen op de hoogte gesteld, zelfde dag een nieuwe verstuurd en de dag erna stak deze al in mijn bus, helaas functioneerde deze niet, een mailtje gedaan en weer dezelfde dag een nieuwe hokopener verzonden, deze werkte perfect. dank u wel voor de goede, snelle opvolging en service zodat mijn kippetjes snel veilig waren voor de marter die toch goed had huisgehouden bij onze kippetjes.
Zeer tevreden, ze zijn een echte aanrader.

27 januari 2025

Fijne producten

Fijn dat ik alle producten kan toedienen en de eieren kan blijven eten. M'n kippen doen het er goed op.

7 februari 2025

Super service

We bestellen vaker bij Kippenhuis. Prijzen goed, snelle levering en prima producten. Laatst iets gebroken tijdens verzending (kapot aangekomen). Gemeld en een nieuwe binnen 14 uur in huis geregen! Wat een top service!

3 januari 2025

Teleurstellende ervaring met de Feedomatic en klantenservice

Vorig jaar een Feedomatic Automatische Voerbak 20kg en een Sifondrinker 30Ltr besteld. Helaas kwam de Feedomatic beschadigd aan: een gebogen en kromme poot en krassen. Dit is natuurlijk niet de kwaliteit die je verwacht van een nieuw product. Toen ik contact opnam met de eigenaar, kreeg ik een onprofessionele reactie: "Je kan het toch gewoon terugbuigen?"

Het is onacceptabel om van een klant te verwachten dat zij een beschadigd product zelf repareren, vooral als dit mogelijk gevolgen heeft voor de garantie. Na overleg met mijn vriend hebben we het product uiteindelijk teruggestuurd, met tegenzin van de verkoper, en kregen we een nieuwe in perfecte staat.
Ondanks de vervanging was de ervaring met de klantenservice zo slecht dat we besloten hebben hier nooit meer te bestellen.

Met 7 hectare grond en meerdere dieren kunnen we ons beter wenden tot een bedrijf met respect voor hun klanten, in plaats van deze af te schepen met "Je kan het toch terugbuigen?"

11 oktober 2023

Is dit jouw bedrijf?