Kitchen&More Reviews 85

3,3

Ik heb 3 BK pannen besteld hier. Ten eerste waren ze niet meer leverbaar vanwege...(whatever reason)? Ten tweede kreeg ik ze uiteindelijk los gestort in een kapotte dunne kartonnen doos geleverd. Dat... Toon meer

We hebben een koffiezetapparaat gekocht en zeer tevreden. Goed verpakt en netjes binnen drie dagen bezorgd en staat super leuk bij onze waterkoker. Kon nooit een matchende vinden maar nu eindelijk wel... Toon meer

Maandag avond de sola juvia pannenset besteld, 5 delig. Vandaag woensdag al bezorgd. Mijn man en ik waren in Zeist bij de sola fabriek waar we deze pannenset hadden gezien en graag wilde hebben, maar... Toon meer

Goed verzorgde website maakt het kiezen eenvoudig. En dan de service......! Niet alleen komt men de belofte om de volgende dag te leveren (mits vóór 20 uur besteld) keurig na, ook de klantenservice is... Toon meer

1. Keukenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

www.kitchenandmore.nl is dé Online kookwinkel voor al uw keukenbenodigdheden.

3,3

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Topservice!

Gisteren mijn bestelling, 12 diepe en 12 ontbijtborden, ontvangen. Helaas bij drie diepe borden een productiefout aangetroffen. Vandaag al de reactie dat er drie diepe borden worden nagezonden. Wat een topservice!!

5 februari 2022

Last minute

Voor mijn kleine oudjaar proeverij uiteraard last minute tasting and nosing glazen besteld….
Kitchen&More leverde op tijd met goede kwaliteit.
Slainte!

31 december 2021

Snelle en goede service!

Ik had servies besteld, dat volgens PostNL aan mij is afgegeven. Maar ik had niets ontvangen en waarschijnlijk had de bezorger het gewoon onbeheerd voor mijn voordeur gezet, zoals ze al veel vaker hebben gedaan en waarvoor ik al 7 keer een klacht heb ingediend. Helaas heb ik dit pakket dus nooit gekregen.
De vriendelijke medewerkers van Kitchen&More hebben meteen gereageerd op mijn mailtje en contact opgenomen met PostNL om te onderzoeken waar mijn servies is gebleven. Ondanks dat dit pakket nog steeds zoek is en PostNL, ondanks de vele klachten, achter hun bezorger blijft staan, heb ik na een paar dagen van Kitchen&More een nieuw pakket met servies ontvangen, terwijl zij zelf nu geld mislopen.
Ik ben zeer tevreden over de snelheid waarop er gereageerd werd op mijn mail en de manier waarop ze het probleem hebben opgelost!

18 december 2021

Top bedrijf

Er fijne mensen om mee te werken. Plus duidelijke communicatie en tenniste niet iemand die zich achter “piekdrukte” verschuild maar gewoon de schouders eronder zetten.

Ga zo door!

28 november 2021

Geweldige service

Heel blij verrast met de persoonlijke en vriendelijke service van Kitchen&More. Door een tijdelijk tekort in de voorraad kon een product niet in de aangegeven hoeveelheid gelijk worden geleverd, maar wel met een langere levertijd. Ik kreeg een persoonlijke mail waarin werd mee gedacht en mij de keuze werd gegeven in de gewenste levering.
Zou hierom al nogmaals bestellen bij dit bedrijf.

25 november 2021

Prima service

Pannenset besteld in avond uren maar kregen binnen 5 minuten bericht dat deze set niet op voorraad was.
Petra gaf wel een andere optie alleen was deze € 30,- duurder.
Wij besloten om het toch te doen en meteen besteld.
Weer binnen 5 minuten bericht terug van Petra dat we het verschil konden delen. Hun €15,- en wij €15,-
Volgende dag al geleverd, kortom wij zijn zeer tevreden.
Dikke prima.

23 oktober 2021

We missen nogsteeds de helft van onze levering en krijgen geen gehoor.

Op 29 juli hebben wij een bestelling gedaan van een serviesset, om als kado te geven. Op 2 augustus kregen we te horen dat het niet volledig voorradig is. Wij besloten na contact met Kitchen&More, op het resterende deel te wachten. Ondertussen is het 27 september, krijgen wij helaas geen reacties op de e-mails en de telefoon wordt nooit opgenomen.
De verjaardag is anderhalf maand geleden al gevierd en ik kan nogsteeds geen volledig serviesset aan ze aanbieden. Ik vind dit best kwalijk, zeker omdat er wel voor een hele servies set besteld is.
De ontvanger van het kado heeft aangegeven het servies nog verder te willen uitbreiden, maar ik durf het niet aan met deze verkoper.

27 september 2021

Antwoord van Kitchen&More

Goedendag, indien een items niet op voorraad is mailen we altijd dezelfde dag. Ik kan nergens een order van u vinden dus kan ook niet inhoudelijk reageren op dit moment. We hebben u al om meer informatie gevraagd maar krijgen nergens reactie op. Wat u meldt dat wij niet op mail en telefoon reageren is absoluut niet waar, wij reageren op alle mails zelfs gemiddeld binnen 30 minuten (tijdens openingsuren). Wellicht zijn ze in uw SPAM gekomen. Alsnog ontvangen we graag informatie van u want er is nergens een order te vinden op deze naam.

TOP!

Een heel vervelende situatie gehad mbt gebroken servies (aantoonbaar veroorzaakt door post-nl; maar zij namen hier geen verantwoording voor) en niet door slechte verpakking. Er is heel creatief meegedacht hoe dit het beste opgelost kon worden, waarbij het mailverkeer snel, uitgebreid, accuraat en super aardig verliep. Daarnaast is de financiële afwikkeling zeer snel en met meer dan volle tevredenheid verlopen.
Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden vanuit mijn ervaring: TOP!

8 augustus 2021

Zeer klantvriendelijk

Hebben een het Cosy & Trendy quintana servies besteld. Helaas was het niet in een keer leverbaar. Altijd snel en zeer vriendelijk te woord gestaan en de optie gehad om geld terug te krijgen of de bestelling gedeeltelijk te verzenden. Toen we uiteindelijk de gehele bestelling binnen hadden bleek er een bord kapot te zijn. Ondanks dat we niet de volledige foto’s konden aanleveren voor een schadeprocedure hebben we toch een nieuw bord gekregen.

31 juli 2021

Trendy servies

Wij hebben een prachtig servies besteld. Mooie kwaliteit borden ( diner-, diep en ontbijtbord) en mooie kommen. Om het af te maken hebben we er ook prachtige schalen bij besteld.
Alles is heel overgekomen en ziet er in het echt ook heel mooi uit. 1 bord ( van de 48....) had een barstje. Wij hebben dit gemeld en kregen direct antwoord, terwijl het weekend was! Gelijk een nieuw bord toe gestuurd gekregen. Vandaag al heerlijk van het servies gebruik kunnen maken.
Eén tip: op de doos vermelden dat het breekbaar is. Wij weten dat wel maar de mannen die het komen brengen niet altijd. Het is gelukkig heel heel goed ingepakt maar toch...
We gaan hier zeker weer bestellen!

27 juli 2021

Ik ben super tevreden met de pasta…

Ik ben super tevreden met de pasta borden die ik heb ontvangen, ze zijn echt prachtig. Bij levering waren 2 borden licht beschadigd, maar deze zijn direct vervangen voor 2 nieuwe exemplaren. Super vriendelijke en snelle service!

23 juli 2021

Hier bestel ik NIET meer!

Voor €240 aan servies besteld. Een groot deel van het geleverde servies is aan diggelen, omdat dit bedrijf te incompetent is om de producten goed te verpakken en te laten vervoeren met een label "breekbaar".  Vervolgens verstuur je direct na uitlevering een foto van het gebroken servies en dan zijn ze nog te beroerd om dit servies opnieuw uit te leveren met een servicegerichte benadering. Mijn advies is: NIET BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!

Reactie op onderstaande reactie: ik heb bij een ander bedrijf het servies besteld, dat kapot geleverd is. Hierbij zat ook servies, dat kapot geleverd is. Dit gemeld en de volgende dag is het servies uitgeleverd. Het kan dus vele malen beter! De reden dat jullie kansloos zijn is omdat jullie naar mijn mening oplichters zijn!

14 juli 2021

Antwoord van Kitchen&More

Goedendag, u heeft een schade gemeld van 3 borden en hierop hebben wij direct gereageerd dat er 3 foto's nodig zijn (1 van het verzendlabel, het verpakkingsmateriaal en de schade). Deze weigert u aan te leveren en noemt ons oplichters (waarom? geen idee..). Iedereen levert dit altijd netjes aan, zeker omdat het ook op de website EN pakbon vermeld staat welke gegevens nodig zijn bij schade. Wij handelen schades altijd netjes af, maar hebben helaas echt deze 3 foto's nodig. Deze procedure hebben wij ook niet zelf verzonnen maar moeten we aanleveren aan PostNL. Is voor u hooguit 2 minuten werk. De items hebben wij goed verpakt en natuurlijk niet kapot verstuurd, dus de schade is ontstaan bij PostNL. Dit lossen we graag voor u op. Wij betalen aanzienlijk voor de verzekering van onze pakketten. Dus deze review schept een heel vertekend beeld, wij kunnen u gelijk nieuwe borden sturen als u even meewerkt. Alvast bedankt!
Update: backorder is geannuleerd. Ik citeer meneer: Stelletje kansloze mongolen. Met deze man valt niet te praten helaas.

Oplichters

Een maand geleden messen besteld, wel betaald, nogsteeds niet binnen. Ook een email gekregen om een recentie te plaatsen op de site... maar die moeten ze eerst zelf goedkeuren (wat een grap) ook nemen ze niet op (elke keer hetzelfde bandje dat het te druk is). Wij zijn ons geld kwijt en bestellen hier dus ook nooit meer

10 juli 2021

Antwoord van Kitchen&More

Goedendag, we hebben u meerdere malen gemaild, wellicht komen ze in uw SPAM? Wat is uw ordernummer? Annuleren is namelijk geen probleem en hebben we ook al voorgesteld. Stuur ons aub even een mailtje (klantenservice@kitchenandmore.nl) en dan regelen we alles netjes.

(Nog) Niet bestellen!

(Nog) niet bestellen!

Als je je levering de volgende dag wilt zal ik voorlopig niet bestellen.
Wil je minimaal 3 maanden wachten op je bestelling? Bestel dan vooral.

Nadat Kitchenandmore mij alleen kon vertellen dat de levertijden telkens opschuiven en het ongeloofwaardig was. Ben ik het merk zelf gaan benaderen. Ze hebben aangegeven dat het inderdaad klopt dat er een lange en onbekende leveringstijd is (we hebben het over Cosy&Trendy) o.a. Door COVID.

Tip aan kitchenandmore. Om geen slechte recensies te ontvangen en niet allemaal mensen die hun geld terug vragen… stuur er even simpel weg een nieuwsbrief uit met een update. En haal svp van de site af dat alles snel leverbaar is. Die usp geldt echt al heel lang niet meer.

Zet gewoon neer “mooi servies is het wachten waard” medemogelijk gemaakt door COVID 19.

Ik wacht dus nog even af voordat ik straks met een half servies zit.

30 juni 2021

Slechte service en bereikbaarheid

Grote rechthoekige pan besteld, verkeerde kleur binnen gekregen, contact gehad, goede kleur niet op voorraad. Kon dan wel 10 % korting krijgen. Maar ik wil die kleur gewoon niet. Gevraagd om een retourbon hierop geen reactie.
Vaak geprobeerd te bellen, krijg dan bandje dat het druk is. Mails worden niet beantwoord! Heel slecht!

22 juni 2021

Antwoord van Kitchen&More

Goedendag, het is telefonisch erg druk, waarvoor excuus. Daarom vragen we in het bandje ook om even te mailen. Ik ben bang dat onze mails in uw SPAM belanden. Wat is uw ordernummer? Stuur ons even een mailtje naar klantenservice@kitchenandmore.nl aub, dan lossen we het gewoon netjes op!

Desondanks vele slechte commentaren had…

Desondanks vele slechte commentaren had ik best wel wat schrik voor mijn bestelling..maar alles verliep tip top ‘s morgens besteld dag later al geleverd. Goed ingepakt en voldoende beschermd! Voor mij een goede ervaring !

15 juni 2021

Aanrader!

Ik heb hier ondertussen al drie keer besteld en ben supertevreden (zowel van de producten als dienstverlening). Twee van de drie keer was een bepaald product niet meer op voorraad, maar ik kreeg heel snel een mail terug met alternatieven (eenmaal zelfs iets duurder product mogen kiezen zonder meerkost). Voor mij echt een aanrader. De personen van de klantendienst zijn bovendien altijd heel vriendelijk. Absoluut niets op aan te merken.

4 juni 2021