Kiwi.com Reviews

198.044
TrustScore 4 uit 5

4,0

Hoewel ik stoelen 8B en 8C had geboekt, ontving ik een dag voor de vlucht een sms-bericht waarin stond dat mijn stoelen waren gewijzigd naar 11B en 11C. Ik kon niemand bereiken om hierover te klagen.... Toon meer

Service prima. Goede vlucht gehad. Op de site kon ik alleen geen duidelijk informatie vinden of het toegestaan was met minder koffers af te reizen (4 personen met 3 koffers) maar boven toe gestane ge... Toon meer

Duidelijke app, incheckten werd geregeld, kreeg automatisch de boardingpas. Indien ik zelf de overstap moest regelen kreeg ik een duidelijke mail met instructies en waar op te letten. Al met al dus ee... Toon meer

Zeer degelijke uitleg hoe alles werkt en boarding als je app hebt vanzelf, zonder enig probleem. Fantastisch zeker als er geen mogelijkheid is om anders aan je boardingpassen te komen. Aanrader

1. Reiszoekmachine
  2. Vliegticketmaatschappij

Over Kiwi.com

Fly for less, Guaranteed!

Kiwi.com is an innovative online travel company that brings customers greater choice when booking flights by finding unique routes and prices not available elsewhere. Our flagship product, the Kiwi.com Guarantee, ensures peace of mind when traveling - providing instant credits in the event of flight disruptions so you can find replacement flights immediately, managing the check-in process on your behalf and ensuring all the information needed is at your finger tips to ensure a smooth, hassle free journey.
Search Kiwi.com
Deals
Kiwi.com Stories
Guarantee
Help & Support

Kiwi.com's travel hacks

New ways to fly for less

As well as finding you the best deals, Kiwi.com puts a number of travel hacks at your disposal. New ways to search and build itineraries that wouldn’t normally exist, lower prices on popular routes, flexible ticketing, honest exchange rates and loads more.

Learn about our travel hacks here

Goed

TrustScore 4 uit 5

198K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(198.044)

59.974 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Constante info van de vlucht en optijd…

Constante info van de vlucht en optijd updaten.

1 juli 2026

Antwoord van Kiwi.com

Loeti, het is fijn om te horen dat u onze vluchtinformatie constant en de updates tijdig vond. Het verstrekken van duidelijke en actuele details is belangrijk voor ons.

Fout systeem kiwi, kost 6x €130

We gingen naar Dublin met 6 personen. Na een storing op de site van kiwi.com een nieuwe boeking gedaan, waarna bleek dat beide boekingen zijn afgeschreven. Na veel heen en weer gemaild net de bevestiging gehad dat we niets terug krijgen. Maar de vlucht was helemaal vol geboekt! Je kunt niet 2x op dezelfde vlucht zitten. Geen reclame voor Ryan air en Kiwi.

Ontbrekende gegevens toegevoegd, na 8 dagen nog steeds geen reactie van kiwi ontvangen.

11 april 2026

Beste Audrey,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met Kiwi.com.

We hebben uw reservering niet in ons systeem kunnen vinden, omdat er geen boekingsnummer bij uw beoordeling was vermeld. Om uw boeking te kunnen identificeren en u verder te helpen, vragen we u vriendelijk om uw boekingsnummer en het e-mailadres dat u tijdens de reservering heeft gebruikt aan ons door te geven. Zodra we deze informatie hebben ontvangen, zullen we ervoor zorgen dat u de juiste hulp krijgt.

Customer Advocacy Team

Makkelijk te gebruiken en info die…

Makkelijk te gebruiken en info die regelmatig komen voor herinnering

Antwoord van Kiwi.com

Fijn om te zien dat u het platform eenvoudig in gebruik vond, Pascal, en dat onze regelmatige updates nuttig waren.

veel.betalen bagage en niet duidelijk…

veel.betalen bagage en niet duidelijk als je klein rolkoffertje hebt minder dan tien kilo.waarvoor dit veel betalen dit moet beter en waar telefonisch bereikbaar

29 juni 2026

Beste Edwin,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Kiwi.com te delen.

Uw feedback wordt gewaardeerd en we willen u ervan verzekeren dat ons toegewijde team uw dossier zorgvuldig zal onderzoeken. Er zal rechtstreeks contact met u worden opgenomen zodra deze beoordeling is afgerond.

Wij waarderen uw begrip tijdens dit proces.

Customer Advocacy Team

Ik wacht nog steeds op terugbetaling…

Ik wacht nog steeds op terugbetaling van me vlucht al ruim 60 dagen. Geen contact te krijgen. De vlucht was gewijzigd flink voor vertrek met een extra stop. Het was een directe vlucht. Nu 1 stop en ipv 3 uur 7 uur vliegtijd. Moet niet gekker worden.

Booking nummer 776245965

16 juni 2026

Beste Tonio,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten over uw ervaring met Kiwi.com.

Aangezien er geen boekingsreferentienummer is vermeld, hebben we uw feedback niet kunnen koppelen aan een reservering in ons systeem. Om ons team te helpen uw boeking te vinden en uw situatie te onderzoeken, verzoeken wij u vriendelijk om ons uw boekingsnummer en het e-mailadres dat u tijdens de reservering heeft gebruikt te verstrekken. We staan klaar om u te helpen zodra we deze gegevens hebben ontvangen.

Customer Advocacy Team

Mijn boeking via Kiwi.com naar Kroatië…

Mijn boeking via Kiwi.com naar Kroatië was binnen no time geregeld. Alles werd heel duidelijk uitgelegd, stap voor stap.

Antwoord van Kiwi.com

Gloria, we stellen het op prijs dat u ons laat weten dat uw boeking naar Kroatië snel en met een duidelijke, stapsgewijze uitleg is geregeld.

Je kan makkelijk zien op welke datum…

Je kan makkelijk zien op welke datum welke prijzen het is, snel geregeld en betrouwbaar, nadeel is kosten voor plekken die erbij komen, en op voorhand niet vermeld

27 juni 2026

Beste Lisa,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback over uw ervaring met Kiwi.com te delen.

Uw opmerkingen zijn genoteerd en doorgestuurd naar ons gespecialiseerde team, dat de zaak grondig zal onderzoeken. Er zal rechtstreeks contact met u worden opgenomen zodra dit onderzoek is afgerond.

Wij waarderen uw begrip tijdens dit proces.

Slechte service

Slechte service! Heb doorgegeven dat ik refund terug gestort wil krijgen desondanks niet teruggestort.

6 maart 2026

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback over uw recente ervaring met Kiwi.com.

We hebben uw boeking in ons systeem gevonden en uw dossier is doorgestuurd naar ons gespecialiseerde team, dat een grondig onderzoek zal instellen. Er zal rechtstreeks contact met u worden opgenomen zodra dit is afgerond.

We waarderen uw geduld en begrip tijdens dit proces.

Customer Advocacy Team

Reeds meerdere malen vliegtickets…

Reeds meerdere malen vliegtickets geboekt. Altijd correct verlopen. Goed werkende app , duidelijke communicatie.

Benjamin,

Het is verheugend om uw herhaalde positieve ervaringen met Kiwi.com te zien. We nemen nota van uw opmerkingen over het correcte proces, de effectieve app en de duidelijke communicatie.

65 euro extra niet vermelden kosten.

Ik boekte een vlucht die werd aangeboden voor €230. Tijdens het afrekenen kreeg ik echter een melding dat de prijs met €65 was verhoogd. Omdat ik de vlucht dringend nodig had, heb ik de boeking toch afgerond. Op de factuur van de luchtvaartmaatschappij staat echter dat de ticketprijs slechts €230 bedraagt. Ik wil daarom graag weten waar de extra kosten van €65 vandaan komen.

13 juni 2026

Beste Destiny,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen over uw recente ervaring met Kiwi.com.

We hebben uw beoordeling in ontvangst genomen en een hiervoor aangewezen medewerker zal uw dossier grondig onderzoeken. Er zal rechtstreeks contact met u worden opgenomen zodra dit onderzoek is afgerond.

Wij stellen uw begrip tijdens dit proces zeer op prijs.

Review

Werk heel goed

12 juni 2026

Antwoord van Kiwi.com

Arthur, het is goed om te weten dat alles goed verloopt.

Goede verhouding prijs/ prestatie.

Goede verhouding prijs/ prestatie.
Klantvriendelijk boekingspeoces.

Klantvriendelijke informatie over mijn vluchten. Als de gate vermeld zou worden waar je moet boarden, dan zou t helemaal compleet zijn.

24 juni 2026

Beste Paul,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Kiwi.com te delen en voor uw voortdurende loyaliteit als terugkerende klant.

We waarderen uw feedback en willen u ervan verzekeren dat deze serieus wordt genomen. Ons toegewijde team zal uw dossier beoordelen en rechtstreeks contact met u opnemen zodra het onderzoek is afgerond.

We zijn u dankbaar voor uw geduld en begrip tijdens dit proces.

Customer Advocacy Team

Bij ons ging er van alles mis

Bij ons ging er van alles mis. Oa een extra ticket moeten kopen omdat de vluchten werden veranderd. Kiwi zegt daar niets mee te maken te hebben. We hebben ons geld nooit teruggekregen. Dit zijn dieven.

23 januari 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons.
We hebben geprobeerd contact met u op te nemen om meer details over uw reservering te verkrijgen; we begrijpen en respecteren echter volkomen uw beslissing om deze informatie niet te delen. Mocht u er in een later stadium voor kiezen om deze gegevens alsnog te verstrekken, dan kijken we graag opnieuw naar uw dossier en zullen we ons uiterste best doen om uw zorgen te behandelen.

Kiwi.com Customer Relations

Goed service

Goed service

20 juni 2026

Hallo Bare,

Bedankt voor de positieve feedback over onze service. We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen.

eenvoudige booking

eenvoudige booking, gemakkelijk info te vinden

20 juni 2026

Antwoord van Kiwi.com

Hartelijk dank voor het delen dat uw boeking eenvoudig was en de informatie gemakkelijk te vinden was, Gilberte.

propeller kist

was online boeken de goedkoopste vlucht van bonaire naar curaçao was een spannende leuke ervaring in een propeller kist

22 juni 2026

Antwoord van Kiwi.com

Fijn om te horen dat u de voordeligste vlucht van Bonaire naar Curaçao heeft gevonden en heeft genoten van zo'n spannende reis met het propellervliegtuig.