Kiwi.com Reviews

198.036
TrustScore 4 uit 5

4,0

Hoewel ik stoelen 8B en 8C had geboekt, ontving ik een dag voor de vlucht een sms-bericht waarin stond dat mijn stoelen waren gewijzigd naar 11B en 11C. Ik kon niemand bereiken om hierover te klagen.... Toon meer

Service prima. Goede vlucht gehad. Op de site kon ik alleen geen duidelijk informatie vinden of het toegestaan was met minder koffers af te reizen (4 personen met 3 koffers) maar boven toe gestane ge... Toon meer

Duidelijke app, incheckten werd geregeld, kreeg automatisch de boardingpas. Indien ik zelf de overstap moest regelen kreeg ik een duidelijke mail met instructies en waar op te letten. Al met al dus ee... Toon meer

Zeer degelijke uitleg hoe alles werkt en boarding als je app hebt vanzelf, zonder enig probleem. Fantastisch zeker als er geen mogelijkheid is om anders aan je boardingpassen te komen. Aanrader

1. Reiszoekmachine
  2. Vliegticketmaatschappij

Over Kiwi.com

Fly for less, Guaranteed!

Kiwi.com is an innovative online travel company that brings customers greater choice when booking flights by finding unique routes and prices not available elsewhere. Our flagship product, the Kiwi.com Guarantee, ensures peace of mind when traveling - providing instant credits in the event of flight disruptions so you can find replacement flights immediately, managing the check-in process on your behalf and ensuring all the information needed is at your finger tips to ensure a smooth, hassle free journey.
Search Kiwi.com
Deals
Kiwi.com Stories
Guarantee
Help & Support

Kiwi.com's travel hacks

New ways to fly for less

As well as finding you the best deals, Kiwi.com puts a number of travel hacks at your disposal. New ways to search and build itineraries that wouldn’t normally exist, lower prices on popular routes, flexible ticketing, honest exchange rates and loads more.

Learn about our travel hacks here

Goed

TrustScore 4 uit 5

198K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(198.036)

59.974 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel en voordelig

Al eerder via kiwi geboekt. Alles super

5 juli 2026

Laurèn,

Fijn om te horen dat je boeking snel en voordelig was. We stellen het zeer op prijs dat je opnieuw voor Kiwi.com hebt gekozen voor je reis.

Alles verloopt prima

Alles verloopt prima

8 juli 2026

Muzaffer,

Bedankt voor het delen van je feedback. We zijn blij te horen dat alles goed is verlopen.

Very bad

Very bad. My flifht has cancelled and I don't receive my money

5 juli 2026

Beste Florjan,

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling en voor het onder onze aandacht brengen van uw ervaring met Kiwi.com.

We hebben uw reservering in ons systeem gevonden en ons toegewijde team zal een grondig onderzoek instellen naar uw situatie. Er zal rechtstreeks contact met u worden opgenomen over de resultaten van hun bevindingen.

We stellen uw geduld en begrip op prijs terwijl we deze zaak onderzoeken.

Top kwaliteit en goedkoop

Top kwaliteit en goodk

7 juli 2026

Antwoord van Kiwi.com

Faiza, fijn om te horen dat u topkwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft ervaren.

Ticket gekocht welke al uitverkocht was. Zie dan je geld maar terug te krijgen

Ticket geboekt, bericht dat ticket abusievelijk was gestrekt. Alternatieve vlucht aangeboden gekregen, maar geen goed alternatief. Door Kuwi was gecommuniceerd dat ticket terugbetaald zal worden wanneer niet tevreden met alternatief. Via andere site vlucht geboekt en aangegeven dat ik aankoopbedrag van ticket terug wil. Kan met E 30,- “boete”.

4 juli 2026

Beste Marjan,

We waarderen alle feedback die we ontvangen en ons toegewijde team zal uw situatie grondig onderzoeken. Er zal rechtstreeks contact met u worden opgenomen over de resultaten van hun bevindingen.

We stellen uw geduld en begrip op prijs terwijl we deze zaak onderzoeken.

Customer Advocacy Team

Goedkoop ticket geboekt voor 2 personen…

Goedkoop ticket geboekt voor 2 personen een snelle boeking dankzij kiwi.com

3 juli 2026

Antwoord van Kiwi.com

Fijn dat je je feedback deelt, Lucie. We zijn blij te horen dat je een voordelig ticket hebt kunnen bemachtigen en een efficiënte boeking hebt ervaren.

Je kan je tegoed niet uitlaten betalen

Je kan je tegoed niet uitlaten betalen

23 februari 2026

Beste Johnny,

Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling en het delen van je ervaring met Kiwi.com.

We willen je ervan verzekeren dat we je feedback uiterst serieus nemen en dat ons toegewijde team jouw situatie zal onderzoeken. Er zal rechtstreeks contact met je worden opgenomen over de uitkomst van dit onderzoek.

We waarderen je geduld en begrip tijdens dit proces.

👍👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

3 juli 2026

Antwoord van Kiwi.com

Ramil, fijn om uw positieve feedback te ontvangen!

Waardeloos

Waardeloos, vluchten worden geannuleerd en ze weigeren het volledige bedrag terug te betalen, ze houden nogsteeds 200 euro achter en reageren niet meer op berichten.

6 juli 2026

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.
We hebben geprobeerd contact met u op te nemen om meer details over uw reservering te verkrijgen; we begrijpen en respecteren echter volkomen uw beslissing om deze informatie niet te delen. Mocht u er in een later stadium voor kiezen om deze gegevens alsnog te verstrekken, dan kijken we met alle plezier opnieuw naar uw dossier en zullen we ons uiterste best doen om uw zorgen weg te nemen.

Kiwi.com Customer Relations

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk
Alleen duurde het wat lang voordat de bevestiging van alle tickets binnenkwamen

2 juli 2026

Beste Frederikus,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met Kiwi.com en voor het nemen van de tijd om uw beoordeling achter te laten.

We waarderen alle feedback die we ontvangen. Uw beoordeling is genoteerd en zal worden onderzocht door ons toegewijde team. Zij zullen rechtstreeks contact met u opnemen naar aanleiding van de uitkomst van hun onderzoek.

We stellen uw begrip tijdens dit proces zeer op prijs.

Customer Advocacy Team

Tot nu toe loopt alles goed,snelle…

Tot nu toe loopt alles goed,snelle reactie en een makkelijk app die je alles laat zien waarvoor je hebt gekozen.

1 juli 2026

Hallo Murat,
Je positieve opmerkingen over de snelle reactie en de duidelijke weergave van de app worden zeer gewaardeerd. Het is uitstekend dat je boekingsproces zonder problemen verloopt.

Te sneel behandeld

Te sneel behandeld

1 juli 2026

Beste Ali,

We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling achter te laten en uw feedback met ons te delen.

Wees gerust dat uw feedback is genoteerd en dat ons toegewijde team uw zaak zal onderzoeken. Een lid van ons team zal rechtstreeks contact met u opnemen naar aanleiding van de resultaten van hun onderzoek.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Customer Advocacy Team

Ik heb handbagage gekocht en 103 euro…

Ik heb handbagage gekocht en 103 euro gegeven via kiwi, op schiphol werd aangegeven dat de handbagage niet was toegevoegd omdat het nog op “wordt verwerkt” stond hoewel ik het al een week had gekocht. Hierdoor moest ik opnieuw handbagage kopen op het vliegveld. Ondanks meerdere cases en bellen met kiwi wilden ze geen refund geven. Hele slechte service, geen aanrader! Willen absoluut niet meedenken, mijn eerste en laatste keer dat ik iets bij ze aankoop.

4 juli 2026

Beste Edanur,

Bedankt voor het delen van je feedback over je recente ervaring met Kiwi.com.

We begrijpen hoe frustrerend dergelijke situaties kunnen zijn en we willen je ervan verzekeren dat we je feedback uiterst serieus nemen. Ons toegewijde team zal een grondig onderzoek instellen naar jouw dossier en zal rechtstreeks contact met je opnemen zodra de resultaten van dit onderzoek bekend zijn.

We stellen je geduld en begrip zeer op prijs.

Customer Advocacy Team

Goede service. En vind het fijn om zelf er niet aan te denken om in te checken

30 juni 2026

Antwoord van Kiwi.com

Hallo Wesley, bedankt voor het delen van deze beoordeling. We zijn blij dat onze incheckservice heeft geholpen om je ervaring soepeler te laten verlopen.

Betaal niet voor zitplaatsen wanneer je je ticket koopt.

Ik raad het af. Toen we tickets met alle opties kochten, reserveerden we stoelen in het vliegtuig, maar vlak voor het inchecken betaalden we opnieuw voor de stoelen. Toen zeiden ze dat dat onmogelijk was en dat we geen stoelen bij hen hadden kunnen kopen toen we het ticket kochten.

21 maart 2026

Dear Victoria,

Thank you for sharing your feedback. We understand how important seat selection is for a smooth trip, and we are sorry to hear that the experience did not meet your expectations.

Our system shows that the flights were issued correctly, but we do not see any seat service purchased during the booking. In most cases, seat charges collected later are handled directly by the airline during check-in, or they may relate to another service selected during the booking flow. When no paid seat is chosen, airlines usually assign a random seat.

To help us verify the purpose of the charge you mentioned, you may share any document that shows a separate seat payment, such as a receipt, invoice, or confirmation of a seat service. We also want to clarify that airline check-in fees and seat assignment fees are sometimes collected directly by carriers and may not appear in our system unless purchased as an extra service through us.

We have sent a detailed explanation to your registered email address, and you may reply to that email if you wish to continue the discussion.

Best regards,

Sujit