Hoewel ik stoelen 8B en 8C had geboekt, ontving ik een dag voor de vlucht een sms-bericht waarin stond dat mijn stoelen waren gewijzigd naar 11B en 11C. Ik kon niemand bereiken om hierover te klagen.... Toon meer
Service prima. Goede vlucht gehad. Op de site kon ik alleen geen duidelijk informatie vinden of het toegestaan was met minder koffers af te reizen (4 personen met 3 koffers) maar boven toe gestane ge... Toon meer
Duidelijke app, incheckten werd geregeld, kreeg automatisch de boardingpas. Indien ik zelf de overstap moest regelen kreeg ik een duidelijke mail met instructies en waar op te letten. Al met al dus ee... Toon meer
Zeer degelijke uitleg hoe alles werkt en boarding als je app hebt vanzelf, zonder enig probleem. Fantastisch zeker als er geen mogelijkheid is om anders aan je boardingpassen te komen. Aanrader
Fly for less, Guaranteed!
Kiwi.com is an innovative online travel company that brings customers greater choice when booking flights by finding unique routes and prices not available elsewhere. Our flagship product, the Kiwi.com Guarantee, ensures peace of mind when traveling - providing instant credits in the event of flight disruptions so you can find replacement flights immediately, managing the check-in process on your behalf and ensuring all the information needed is at your finger tips to ensure a smooth, hassle free journey.| Search Kiwi.com |
| Deals |
| Kiwi.com Stories |
| Guarantee |
| Help & Support |

New ways to fly for less
As well as finding you the best deals, Kiwi.com puts a number of travel hacks at your disposal. New ways to search and build itineraries that wouldn’t normally exist, lower prices on popular routes, flexible ticketing, honest exchange rates and loads more.
Learn about our travel hacks here615 00, Brno, Tsjechië
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Kiwi.com
Kiwi is een oplichter. Je boekt een vlucht, ze doen alsof ze korting geven, een dag later krijg je een mail dat de vlucht geannuleerd is. Je geld krijg je niet terug en ze zeggen dit in een wallet te stoppen.
Je bent genoodzaakt een nieuwe boeking tedoen. Je ticket is dan ineens 2.5 x zo duur. Je kunt geen contact met ze krijgen.
Je bent ineens 500 euro kwijt.
Dus mensen boek niet bij KIWI ze zijn oplichters.

Antwoord van Kiwi.com
Had deze site nog niet ontdekt. Blijkt interessant om goede en goedkope tickets te bemachtigen.

Antwoord van Kiwi.com
Eenvoudig te boeken met de prijs die aangegeven wordt, niet achteraf verhogingen of iets dergelijks.

Antwoord van Kiwi.com
Boek NOOIT via Kiwi.com als je met je gezin reist. Wij hadden tickets geboekt van Amsterdam naar Stockholm. Een dag voor vertrek kwamen we er bij het online inchecken achter dat Kiwi de boeking had opgesplitst. Onze 13-jarige dochter bleek op een compleet ander boekingsnummer (PNR) te staan dan mijn vrouw en ik.
Omdat de luchtvaartmaatschappij wegens een kleiner toestel passagiers moest weigeren, werd het ticket van onze dochter willekeurig gecanceld. Voor de airline was zij immers een "losse reiziger". Kiwi liet ons volledig in de kou staan en bood puur een refund aan. Geen enkele hulp bij het zoeken naar een alternatief, terwijl onze hele vakantie (inclusief alle hotelaccommodaties in Zweden) hierdoor in het water dreigde te vallen.
Uiteindelijk hebben we met extreem veel moeite en stress zelf een nieuwe vlucht moeten regelen. Kiwi splitst gezinsboekingen willens en wetens op in losse tickets om de goedkoopste prijs te pakken, zonder te denken aan de veiligheid en logistiek van een minderjarig kind. Dit is een onacceptabele en gevaarlijke manier van werken. Nooit meer Kiwi.com!

Antwoord van Kiwi.com
Teleurstellende ervaring met Kiwi. Tijdens het boekingsproces steeg de prijs last minute en net voor de betaling van ongeveer €730 naar €828, waarbij werd aangegeven dat dit door ticketprijsfluctuaties kwam. Pas achteraf bleek dat een groot deel van het verschil bestond uit servicekosten. Deze kosten werden tijdens het proces niet duidelijk gecommuniceerd. Een verschil van ruim €100 vind ik niet transparant en buitenproportioneel. Voor mij reden om Kiwi in de toekomst niet meer te gebruiken!

Antwoord van Kiwi.com
Beyrouwbaar : Boeking ging soepel en gemakkelijk, prijs is ook goed en service fijn

Antwoord van Kiwi.com
Super vervelende site, je krijgt tig vragen voor je kan boeken. Of je stoel wilt kiezen, extra baggage wel of niet. Wel/geen verzekering.Dit kan eenvoudiger, onoverzichtelijk namelijk. Toen ik wilde betalen is het met ruim 50 eur duurder geworden en heb ik niet geboekt. Volgende dag was het weer de oude prijs. Voor t eerst heb ik een boekingssite als onprettig ervaren!

Antwoord van Kiwi.com
Juiste informatie door gekregen en ruim optijd. Service top en goed geprijsd.

Antwoord van Kiwi.com
Een relaxte vlucht naar Helsinki. Zowel heen als terug. Vriendelijk personeel en prima instappen en uitstappen,