Kiwi.com Reviews

198.036
TrustScore 4 uit 5

4,0

Hoewel ik stoelen 8B en 8C had geboekt, ontving ik een dag voor de vlucht een sms-bericht waarin stond dat mijn stoelen waren gewijzigd naar 11B en 11C. Ik kon niemand bereiken om hierover te klagen.... Toon meer

Service prima. Goede vlucht gehad. Op de site kon ik alleen geen duidelijk informatie vinden of het toegestaan was met minder koffers af te reizen (4 personen met 3 koffers) maar boven toe gestane ge... Toon meer

Duidelijke app, incheckten werd geregeld, kreeg automatisch de boardingpas. Indien ik zelf de overstap moest regelen kreeg ik een duidelijke mail met instructies en waar op te letten. Al met al dus ee... Toon meer

Zeer degelijke uitleg hoe alles werkt en boarding als je app hebt vanzelf, zonder enig probleem. Fantastisch zeker als er geen mogelijkheid is om anders aan je boardingpassen te komen. Aanrader

1. Reiszoekmachine
  2. Vliegticketmaatschappij

Over Kiwi.com

Fly for less, Guaranteed!

Kiwi.com is an innovative online travel company that brings customers greater choice when booking flights by finding unique routes and prices not available elsewhere. Our flagship product, the Kiwi.com Guarantee, ensures peace of mind when traveling - providing instant credits in the event of flight disruptions so you can find replacement flights immediately, managing the check-in process on your behalf and ensuring all the information needed is at your finger tips to ensure a smooth, hassle free journey.
Search Kiwi.com
Deals
Kiwi.com Stories
Guarantee
Help & Support

Kiwi.com's travel hacks

New ways to fly for less

As well as finding you the best deals, Kiwi.com puts a number of travel hacks at your disposal. New ways to search and build itineraries that wouldn’t normally exist, lower prices on popular routes, flexible ticketing, honest exchange rates and loads more.

Learn about our travel hacks here

Goed

TrustScore 4 uit 5

198K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(198.036)

59.974 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Reis

Het was makkelijk en veilig

21 juli 2026

Antwoord van Kiwi.com

Fijn om te horen dat uw ervaring gemakkelijk en veilig was, Seyma.

De hele transactie goed verlopen vanaf…

De hele transactie goed verlopen vanaf aankoop van het ticket, de opvolging van de aankoop en de checkin op het vliegtuig.
Bedankt

14 juli 2026

Antwoord van Kiwi.com

Hallo Peter, we zijn blij te horen dat uw gehele transactie, van de ticketaankoop tot het inchecken, goed is verlopen. Hartelijk dank voor deze positieve update.

Heel accuraat

Antwoord van Kiwi.com

Zara, we waarderen uw opmerking over de nauwkeurigheid.

Niet doen garanderen niks en betalen niet terug

Een ster omdat geen niet kan. Echt slecht. Ik heb stoelen geboekt en netjes betaald dik op tijd dagen voor de vlucht. Puur om samen met mijn familie te zijn op de vlucht. Maar wat blijkt twee stoelen wel gereserveerd twee niet. Dus de helft zit helemaal ergens anders (3 en 27) als ik contact wil opnemen is het een AI die standaard aantwoorden geeft en niks oplost. Die verwijst me naar het vliegveld ik moest daar vroeg zijn om alsnog te regelen, maar nee hoor of weer betalen of niet. Uiteindelijk dus betaald voor niks.... ik wil geld terug vragen voor de stoelen werkt ook niet.. eenmaal nooit weer..... Flut bedrijf

17 juli 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons.
We hebben geprobeerd contact met u op te nemen om meer details over uw reservering te verkrijgen; we begrijpen en respecteren echter volkomen uw beslissing om deze informatie niet te delen. Mocht u er in een later stadium voor kiezen om deze details alsnog te verstrekken, dan bekijken we uw zaak graag opnieuw en zullen we ons uiterste best doen om uw zorgen weg te nemen.

Kiwi.com Customer Relations

Geboekt en zouden een volledige refund…

Geboekt en zouden een volledige refund krijgen. Tot nu toe alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd! Geboekt in maart en nog steeds wachtende op reactie het enige wat je kan doen is met een robot praten! Ik zou nu wel is antwoordt willen en een refund!!! Of in ieder geval gewoon contact gaat over 1000 euro!

23 maart 2026

Communicatie

Goede , stipte en juiste communicatie. Ook de wijzigingen van de vluchten nadien werden op tijd doorgegeven. Alles was duidelijk en correct zodat ik op mijn vakantie gerust kon zijn.

16 juli 2026

Antwoord van Kiwi.com

Fijn om te horen over uw ervaring, Inge. We zijn blij dat onze communicatie duidelijk en punctueel was, in het bijzonder met de tijdige updates over vluchtwijzigingen. Het verstrekken van nauwkeurige informatie en gemoedsrust voor uw vakantie is altijd ons doel.

Duidelijk en een goede prijs

Duidelijk en een goede prijs! Alles verloopt top.

11 mei 2026

Antwoord van Kiwi.com

Fijn om te horen dat uw ervaring duidelijk was en een goede prijs-kwaliteitverhouding bood, Linda. Het is altijd ons doel om alles perfect te laten verlopen.

Allerlei bijkomende kosten

Allerlei bijkomende kosten

Beste Wa,

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring met Kiwi.com.

Uw feedback is belangrijk voor ons en we willen u ervan verzekeren dat deze serieus wordt genomen. Ons toegewijde team zal de door u geuite zorgen onderzoeken en rechtstreeks contact met u opnemen zodra dit is afgerond.

We stellen uw geduld en begrip tijdens dit proces zeer op prijs.

Customer Advocacy Team

Wat is een van de beste programma's die…

Wat is een van de beste programma's die je ooit hebt gebruikt, zo niet het allerbeste?

12 juli 2026

Antwoord van Kiwi.com

Hallo Arif, bedankt voor het delen van je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je Kiwi.com een van de beste platforms vindt.of_

Ik heb betaald en gereserveerd maar ik…

Ik heb betaald en gereserveerd maar ik heb niet binnen 30 minuten reageert en nu is de tikket er niet meer heel raar

14 juli 2026

Beste Anoniem,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling en voor het onder onze aandacht brengen van uw ervaring met Kiwi.com.

We hebben uw reservering in ons systeem gevonden en ons toegewijde team zal uw zaak grondig onderzoeken. Een vertegenwoordiger zal rechtstreeks contact met u opnemen zodra deze beoordeling is voltooid.

We stellen uw geduld en begrip tijdens dit proces zeer op prijs.

Customer Advocacy Team

Snelle reactie met een boeking

Snelle reactie met een boeking
Ook advies als je weer opnieuw moet inchecken bij een overstap !!

Antwoord van Kiwi.com

J, we zijn blij te zien dat u een snelle reactie heeft ervaren bij uw boeking. Het geven van duidelijk advies voor situaties zoals inchecken tijdens een tussenstop is belangrijk voor ons.