Gisterenavond besteld en voor 14.00 uur vandaag hier in huis! Precies wat ik wilde, juiste merk en kwaliteit! Topservice zo! Menig webshop belooft een hoop, maar levert later dan beloofd. Ga dus voora... Toon meer
Na een bestelling in het weekend werd deze 2 dagen later bezorgd. Beneden een bepaald bedrag worden er verzendkosten berekend en de eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening, dus het gekochte... Toon meer
Ik had een aantal reviews gelezen en had mijn twijfels over Klaas Vaak Bed & Textiel. Toch had ik besloten om een dekbedovertrek van het merk Beddinghouse bij dit bedrijf te bestellen. Blij dat... Toon meer
Dekbedden, dekbedovertrekken, bedtextiel, badtextiel, matrassen en kussens specialist. Veel informatie, duidelijk advies, hoge kwaliteit. Op onze website (Bovenaan deze pagina) vindt u algemene informatie en informatie over onze winkels.
Mensen....bij klaasvaak niet bestellen…
Mensen....bij klaasvaak niet bestellen , ze hebben echt rommel ik heb het idee dat alles outlet is.
de service van klant tevredenheid is ver te zoeken.
Als je kwaliteit wil hebben moet je zeker niet hier zijn.
zelfs als je wil retonrren slaan ze de deur voor je dicht.
Als geld je lief is, koop hier dan niets!
Als je geld je lief is, koop hier dan niet!! Mijn gekochte dekbed (van €150) is van zeer slechte kwaliteit. De drukknoopjes springen alweer open als je er alleen al naar kijkt, en het materiaal zelf is zó glad dat het direct in de hoes afzakt en je dus met lege dekbedhoes in bed ligt. Toen ik verkopende partij hierop attendeerde en het artikel terug wilde sturen, werd ik ronduit schandalig behandeld! Uiteindelijk worden mijn berichten nu genegeerd en sturen ze de zending elke keer terug als ik hem retour stuur. Bestel hier alsjeblieft niet!!
Goede winkel
Ga altijd naar de fysieke winkel, waar zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers je van goed advies voorzien. Nu voor het eerst online besteld, omdat de fysieke winkel geen 6 hoeslakens in de gewenste kleur op voorraad had. Dus vier van de 6 hoeslakens online besteld. Dat verliep prima. Bestelling supersnel geleverd. En wat een geweldige hoeslakens. Dankzij het goede advies in de fysieke winkel, stap ik 's ochtends niet meer uit een hondenmand vol kreuken en plooien, maar van een strak blijven liggend hoeslaken.
Zeer slechte service!!
*TWEEDE REACTIE(en hier laat ik het ook bij!) *
Zoals ik al zei is er geen passende oplossing geboden, uw winkel personeel(ongetwijfeld niet goed ingelicht over klachtafhandeling door U) emij naar het hoofdkantoor verwezen voor een oplossing op afstand.
Korting is geen klachtafhandeling maar een goedkope oplossing voor U als winkel(zo u ook in uw reactie schrijft dat het U teveel geld zou kosten)
Ik wens U succes met de verkoop, en hopelijk komen er niet teveel klachten op uw slechte Molton t.w.v. €15,- die TWEE MAANDEN meegaan!
—————————————————————
* REACTIE OP ANTWOORD*
Ik begrijp dat een negatieve review vervelend is en U door onderstaand antwoord voor de buitenwereld een ander beeld wilt schetsen. Maar helaas is het verhaal niet zoals u omschrijft;
Om de klacht over de twee maanden oude moltons met kapotte rits te bespreken heb ik contact met uw winkel in Bunschoten Spakenburg opgenomen, omdat zij geen oplossing op afstand kunnen/mogen bieden hebben zij mij naar U als hoofdkantoor verwezen.
Het initiatief lag dus niet bij mij om direct met U te bellen!
Als oplossing is er in eerste instantie niet gesproken over een reparatie of omruiling maar alleen over de korting op een nieuwe aankoop.
€10,- voor twee nieuwe moltons.
Simpel gezegd zou deze korting betekenen dat ik twee kapotte en twee nieuwe moltons zou hebben waar ik totaal €25,- voor betaal.
Dit i.p.v. €15,- voor de set waar wettelijk gezien een langere levensduur dan twee maanden voor staat!
Omdat ik deze manier van "service" vreemd vind en hier mijn reactie op gaf kwam u met het antwoord dat wanneer ik het product op eigen kosten op zou sturen u het ter reparatie aan zou bieden bij de leverancier OF wanneer dit niet mogelijk was u een nieuwe set op zou sturen waar ik ook zelf weer de verzendkosten over zou moeten betalen.
Oftewel; Uw personeel verwijst mij naar U omdat zij van mening zijn dat dit ook op afstand opgelost kan worden, en U bied de volgende oplossingen;
1. Twee nieuwe hoezen kopen voor €10,- waardoor ik dus voor €25,- twee bruikbare moltons heb..
2. De moltons opsturen voor totaal €13,90 en enkele weken wachten of ze wel/niet gerepareerd kunnen worden en dan alsnog omgeruild kunnen worden..
3. 180km rijden om de hoezen in de winkel te laten beoordelen en eventueel omruilen..
Ondanks U het anders ervaart blijf ik erbij dat deze slechte service een slechte review verdient!
-------------------------------------------------------------------------------------------
Slechte service!
Een binnen twee maanden kapot product(molton waar de ritsen van stuk zijn) wordt opgelost d.m.v. een KORTING op een nieuwe aankoop.
Tweede optie is het product opsturen en mogelijk laten repareren, hiervoor moet echter twee maal verzendkosten door de klant betaald worden.
Niks geen garantie zoals wettelijk geregeld dus hier is een melding van gemaakt bij de Consuwijzer.
Voor mij, na jaren een fan van deze winkel te zijn geweest GEEN Klaas Vaak Bed & Texiel meer!

Antwoord van Klaas Vaak Bed & Textiel
Snelste levering ooit.
Gisteren voor het eerst besteld bij Klaas Vaak.
Ik heb mijn bestelling binnen 15 uur en 51 min binnen dit is zelfs voor mij een nieuw record voor een standaard verzending.
Ik ben zelf Marketing Manager zodoende kan ik het zeer waarderen hoe dit bedrijf werkt. Ik heb in totaal 6 mails gehad. 4 van Klaas Vaak wat betreft de status en 2 van POSTNL.
Goede geregeld,
Ik de toekomst zal ik zeer zeker weer gebruik van jullie maken.
Prijzen zijn ook goed btw maar de levering is nog beter.
Goede afhandeling
Na een bestelling in het weekend werd deze 2 dagen later bezorgd.
Beneden een bepaald bedrag worden er verzendkosten berekend en de eventuele retourkosten zijn voor eigen rekening, dus het gekochte mag niet tegenvallen. Een dekbedovertrek beoordelen op een foto is lastig, want de werkelijkheid kan wat anders zijn qua kleurstelling.
Overigens verkoopt Klaas Vaak ook via Bol.com. De prijs ligt dan hoger, maar de verzend- en retourkosten zijn dan "gratis". In werkelijkheid liggen de prijzen gelijk (behalve als je alles houdt), maar bij een tegenvallend resultaat kost het via Bol.com dus niets en ben je bij een rechtstreekse aankoop de retourkosten kwijt.
prima afhandeling bestelling
Ik heb een paar dekbedovertrekken gekocht, netjes de volgende werkdag verwerkt en de dag erna ontvangen. Precies geleverd wat ik besteld had.