KLARSTEIN Reviews 8.818

3,7

De customer service komt de afspraak voor n callback op 27 mei niet na, vervolgens geeft de chatrobot aan dat er een nieuwe callback gemaakt moet worden voor 29 mei, niet eens voor vandaag de 28e.... Toon meer

Ik heb op 3 mei de Shiraz Slim FS 18b Uno G wijnkoelkast besteld. Deze zou binnen 1 of 2 dagen bezorgd worden. Maar na 4 mei werd de tracking status niet meer geüpdatet. Ik heb daarna meer dan 15... Toon meer

We hebben laatst een afzuigkap gekocht en is online gekocht via de website. Erg duidelijk, maar ik was alleen vergeten de kortingscode te gebruiken. Uitgelegd aan de klantenservice en kreeg binnen een... Toon meer

Product wijnkoeler met 2 zones werkt perfect. Bestellen, verzenden en bezorging ging zonder problemen. Werd zelfs door de chauffeur gebeld dat hij een half uur later zou zijn. Geen probleem hoor. Prim... Toon meer

1. Huishoudapparatuur winkel
  2. Aanrechtwinkel

Founded in Berlin in 2008, Klarstein is based on international teamwork with a focus on trustworthy household and modern living products that make daily moments in your own home especially comfortable. For us at Klarstein, authenticity, reliability and our own enthusiasm for our products come first. Our credo is to pass this on to our customers We design products that accompany you from your morning coffee to the evening dinner party and that fit seamlessly and supportively into your everyday life at home. Regardless of which mode you're in - from fitness fun, to home office, cleaning craze, cooking pleasure, or relaxation and entertainment in the living room - our broad product portfolio always offers you the right support. As a Berlin brand, good quality, intuitive design and reliable practicality are particularly important to us. From product design to technical conception to marketing, almost everything comes in-house from our company. Our motivation? We love our standout products themselves, and at the same time we use global trends and the feedback from our customers to constantly reflect, optimise and expand our range.

3,7

Gemiddeld

9K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Klarstein neemt geen verantwoordelijkheid

In 2021 mini koelkast gekocht in de veronderstelling dat Klarstein goede, duurzame producten maakt. Helaas is na 2,5 jaar het koelgedeelte kapot. Van een koelkast mag verwacht worden dat de levensduur minimaal 10 jaar is. Klarstein verwijst uitsluitend naar de termijn van garantie en doet niets om het product te repareren. Geen empatische houding te bekennen. Uitsluitend verwijzing naar de 2 jaar garantietermijn. Product stuk? Jammer voor je! Mag volgens de klantenservice het product aan een lokale reparateur aanbieden.
Een zeer teleurstellende ervaring, Klarstein is duidelijk een fabrikant die product niet ziet als een verzameling belangrijke grondstoffen en materialen, maar als een wegwerpproduct! Karstein neemt geen verantwoordelijkheid voor producten die defect raken binnen de verwachte levensduur.
Deze fabrikant doet alsof zij goede producten levert, maar doet dat beslist niet! Ik koop geen producten meer van dit fabrikaat.

2 augustus 2024

Beste Marc,

Bedankt voor het delen van je mening en onze excuses als je koelkast een storing heeft. Dat had zeker niet mogen gebeuren.

Helaas is, zoals je aangeeft, je garantie een jaar geleden verlopen.

Zeer tevreden over Klarstein

Ik ben uiteindelijk zeer tevreden over Klarstein, de opstart was een beetje lastig, maar het is door hun perfect opgelost en ben zeer tevreden over deze organisatie!!!

15 juli 2024

Trap er niet in!!

Trap er niet in!!

Ongelofelijk we hebben een afzuigkap binnen gekregen die helemaal kapot is. Meerdere scheuren in het plastic en ook het ijzer is afgebroken geleverd. Nu vroegen we om een nieuwe afzuigkap en die gaan ze misschien pas sturen als we de afzuigkap retour hebben gestuurd. Nu moeten wij de schilders en de elektriciens laten wachten door dit bedrijf. Echt ongekend slecht. Niet intrappen!

16 juli 2024

Beste Kris,

Bedankt voor je beoordeling en sorry als je het niet eens bent met het standaard retourbeleid in e-coomerce.

tevreden

problemen met de filters van de afzuigkap , maar na lang heen en weer bellen en mailen - hebben ze toch de juiste maat gevonden voor dit product
het personeel is heel behulpzaam en aardig en de service van de fabriek zelf is ook zeer goed
ik vindt het een heel goed bedrijf

9 juli 2024

❤️

1 ster ook nog niet eens waard..

Omdat ik niet kan beantwoorden op een review heb ik hem aan gepast en hoop dat u zo de gegevens ontvangt
Ik heb dit al naar jullie klantenservice gestuurd maar daar geen reactie op.
Dit is het processing number 8006166771
Dit is het bericht van 8 juli
Hello,
Full name and adress is
Nadia antonioli
Hoofveldstraat 22
5981 SB Panningen

I placed a order yesterday and didnt receive a confirmation, as a attachment i send you the details from payment
Therefor i dont know my order number and also dont have a customer number
I ordered a dogbed Odin size 120 cm in vintage cream
Aub reageer op dit bericht per mail via het processing number , ik kan zelf geen email toevoegen bij een review bericht

1 ster ook nog niet eens waard...
Een bestelling geplaatst vorige week en betaald uiteraard, maar geen bestel bevestiging ontvangen , daarop contact via het contact formulier opgenomen , ook daar geen reactie op en het telefoonnummer doet het niet....
Dus onze hond zit nog steeds zonder hondenmand

11 juli 2024

Geachte klant,

Bedankt voor uw recensie en onze excuses voor de vertraging in het bestelproces.

Laat ons uw gegevens weten zodat we het probleem kunnen onderzoeken.

Met vriendelijke groeten,
Chris

Betrouwbaar bedrijf met goede service

Was beetje huiverig omdat het een internationaal bedrijf is. Heb echter een hele fijne, voor het geld niet een te dure, maar goede plafondventilator Figo kunnen kopen. Telefonisch contact gehad, met zeer fijne behulpzame medewerker, die gelukkig ook Nederlands sprak(gewoon naar Nederlandse afdeling vragen)en alles beantwoorde en oploste. De plafondventilator is erg stil, dus ben er blij mee.

10 juli 2023

❤️

Positieve ervaring maar ook verbeterpunten

Ik wilde een koffiezetapparaat op deze website bestellen, maar omdat ik vooraf moest betalen toch even wat reviews van dit bedrijf opgezocht. Die waren zeker niet allemaal positief, maar ik heb toch de gok gewaagd. Het product werd snel geleverd (za besteld, wo in huis), alleen was de wijziging naar een pakketpunt blijkbaar niet goed gegaan (wel bevestiging gehad) waardoor de bezorger toch bij mij voor de deur stond. Gelukkig was ik thuis.

Ik was niet tevreden over het product, dus deze heb ik geretourneerd. Dit was wat gedoe omdat je een etiket krijgt van PostNL én DHL, maar zowel in de mail als op de website van Klarstein overal alleen DHL genoemd wordt. Ik ben met dit zware pakket vier DHL punten langs geweest, maar nergens deed de code op het etiket het. Uiteindelijk wist een medewerker van een pakketpunt mij te vertellen dat het Deutsche post is en dit alleen via PostNL kan worden verstuurd. Waarom er dan toch een DHL etiket wordt gestuurd snap ik niet.. Via PostNL werkte het uiteindelijk, maar dit is dus wel goed om te weten voor iedereen die nog wil retourneren. De terugbetaling was ook erg snel geregeld. Zaterdag het pakket verstuurd en dinsdag al mijn geld terug gehad. Er zijn dus verbeterpunten, maar al met al ben ik tevreden over dit bedrijf!

9 juli 2024

0,0 service Klarstein gooi je product maar weg

Wijnklimaatkast ging na 2 jaar+ stuk (koelde niet meer) Klarstein wilde niets voor mij doen, verwees mij naar de garantievoorwaarden en dat ik maar een lokale witgoedreparateur moet zoeken.

Contact gehad met de witgoedreparateur, hij vertelde mij dat het koelsysteem defect was en dit niet te repareren is. Ook zei hij dat dit absoluut niet mag na 2 jaar+. Dan heb je gewoon geen deugdelijk product.

Wederom met dit verhaal naar Klarstein, zij verwijzen mij wederom naar de voorwaarden, willen en gaan ook niet repareren nul handreikingen of uberhaupt iets dat op service lijkt (ook al kost het mij geld, nu heb ik een wijnklimaatkast die alleen kan opbergen). Kortom heerlijke duurzame oplossing! Enige optie is om de klimaatkast weg te gooien. Absurd!

Verwacht geen enkele service en of enige meedenkendheid van Klarstein.

TIP: Ga gewoon voor een ander merk

5 juli 2024

Beste Daniel,

Bedankt voor je recensie en onze excuses als je wijnkoeler defect is.

Helaas is de garantie zoals u is verteld 2 jaar. Eenmaal verlopen kunnen we geen reparaties meer uitvoeren.

Chris

Mooi en goed werkende koelkast

Mooi en goed werkende koelkast. Goede aanbiedingsprijs via eigen website. Blij mee.
Bezorging koelkast: Goed verpakt, verstuurd en bezorgd.

5 juli 2024

❤️

Slechte website met veel sorus en dubbele afschrijving

Na bij de Nederlandse website te hebben besteld met aangegeven korting wordt eerst de Google Wallet niet geaccepteerd maar wordt wel afgeschreven. Dan opnieuw bestellen en via iDeal nog een keer. Reactie in het Nederlands maar ook Duits wordt niet geaccepteerd. Moet Engels zijn. En dan klagen dat maar weinig Nederlanders Duits spreken.

Er was bij Klarstein géén aanspreekpunt en hetgeen er wel was in het Engels en voorbij enige werkelijkheid. Blijft slechte communicatie. Ook een deal met €10 korting is nooit gegeven. In principe daar NIET bestellen.

27 juni 2024

Beste Mat,

Bedankt voor je bericht en onze excuses als je betaling niet correct is geregistreerd, we kunnen dat zeker herstellen als dat nog niet is gebeurd.

Laat ons je bestelgegevens weten zodat we je claim verder kunnen onderzoeken.

IJsmachine

Wij hebben sinds april de ijsmachine aangeschaft. Wat ons gelijk opviel is dat de ijsklontjes een enorm vieze plasticsmaak hebben. Na 2 maanden gebruik blijft dit nog steeds zo. Dit is ook de tweede ijsmachine die we van Klarstein hebben aangeschaft, maar zijn dik ontevreden en hebben spijt van onze aankoop. De machine lekt ijsklontjes op de grond ook uren nadat gebruik van gemaakt is. Echt enorm zonde gezien het zo’n grote investering is… Teleurgesteld!

27 juni 2024

Beste Kris,

Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor de slechte werking van uw ijsmachine.

Laat ons uw bestelgegevens weten, zodat we u een passende oplossing kunnen bieden.