De customer service komt de afspraak voor n callback op 27 mei niet na, vervolgens geeft de chatrobot aan dat er een nieuwe callback gemaakt moet worden voor 29 mei, niet eens voor vandaag de 28e.... Toon meer
Ik heb op 3 mei de Shiraz Slim FS 18b Uno G wijnkoelkast besteld. Deze zou binnen 1 of 2 dagen bezorgd worden. Maar na 4 mei werd de tracking status niet meer geüpdatet. Ik heb daarna meer dan 15... Toon meer
We hebben laatst een afzuigkap gekocht en is online gekocht via de website. Erg duidelijk, maar ik was alleen vergeten de kortingscode te gebruiken. Uitgelegd aan de klantenservice en kreeg binnen een... Toon meer
Product wijnkoeler met 2 zones werkt perfect. Bestellen, verzenden en bezorging ging zonder problemen. Werd zelfs door de chauffeur gebeld dat hij een half uur later zou zijn. Geen probleem hoor. Prim... Toon meer
Founded in Berlin in 2008, Klarstein is based on international teamwork with a focus on trustworthy household and modern living products that make daily moments in your own home especially comfortable. For us at Klarstein, authenticity, reliability and our own enthusiasm for our products come first. Our credo is to pass this on to our customers We design products that accompany you from your morning coffee to the evening dinner party and that fit seamlessly and supportively into your everyday life at home. Regardless of which mode you're in - from fitness fun, to home office, cleaning craze, cooking pleasure, or relaxation and entertainment in the living room - our broad product portfolio always offers you the right support. As a Berlin brand, good quality, intuitive design and reliable practicality are particularly important to us. From product design to technical conception to marketing, almost everything comes in-house from our company. Our motivation? We love our standout products themselves, and at the same time we use global trends and the feedback from our customers to constantly reflect, optimise and expand our range.
Mühlenstraße 25, 10243, Berlin, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
echt slecht de producten zijn van goede kwaliteit maar de klantenservice en de website is niet goed! Slechte service ik heb ze gebeld doordat op de site staat vermeld dat je €10,- korting krijgt als je je inschrijft voor de nieuwsbrief en dat heb ik 5x gedaan om de mail te ontvangen wat niet is gebeurd en achteraf heb ik ze gebeld doordat ik de 10€ korting wil krijgen en is me verteld dat ik het eerst mag bestellen en erna contact moet opnemen om €10,-
Terug gestort te krijgen zo iets heb ik nooit eerder gehoord en gezien dus ecjt onzin de belofte wat ze op hun
Eigen website geven houden ze zich niet aan en ze vertellen dat je eerst volle bedrag betaald en erna achter aan mag gaan om €10,-
Terug gestort te kringen alsnog besteld een gokje gewaagd en een mail verstuurd waar geen gehoor naar is gegeven dag €10,- en ik heb de product wel ontvangen maar door de wantrouw in het bedrijf en irritatie van werkwijze ga ik het retourneren!! Jammer dit!!

Antwoord van KLARSTEIN
Vlakscherm afzuigkap besteld, deze kwam goed verpakt binnen. Ik heb deze zelf geïnstalleerd, het apparaat werkt fantastisch. Ik ben een tevreden klant

Antwoord van KLARSTEIN
Begin augustus 2 minikoelkasten aangekocht echter eentje had lichte schade aan de buitenzijde maar dit kwam de werking niet in het gedrang. Na melding hiervan werd overeengekomen voor een tegemoetkoming van 27euro ipv product terug te sturen. Tot op heden en na ettelijke mails hieromtrent nog steeds de tegemoetkoming van 27euro niet ontvangen. Dit vind ik echt niet correct handelen.

Antwoord van KLARSTEIN
Wat een verrassing! De bio-ethanolhaard die we bij Klarstein hebben besteld, is al na 5 dagen binnen! We hadden een levertijd van 9 tot 11 dagen verwacht, dus dit is top. We zijn super blij met onze nieuwe aankoop!

Antwoord van KLARSTEIN
Zeer snelle levering, goed verpakt en goed product

Antwoord van KLARSTEIN
Heb juist een keramische kookplaat ontvangen design is mooi en strak werkt goed! Maar de kwaliteit is op het oog al geen lang leven beschoren. Ik dacht ook Duits te kopen maar is gewoon chinees. Dus zou als volgende aankoop niet meer voor Klarstein kiezen.

Antwoord van KLARSTEIN
Ik heb een nieuwe prullenbak besteld en kreeg een behoorlijk beschadigd item.
Bij levering was de doos helemaal intact, nergens een deuk te bekennen. Echter bij openen zie ik al dat het deksel niet helemaal dichtging. Er zat wel tape op om deze dicht te houden. Ik haal het tape er af en tot mijn verbazing is 1 scharnier (Van de 2) helemaal afgebroken.
Vervolgens haal ik de prullenbak uit de doos en zie ik dat er een behoorlijk grote deuk zit, precies aan de voorkant. Voor €170 mag je wel een gloednieuwe prullenbak verwachten.. Ik heb al een week geleden contact opgenomen met de klantenservice, maar geen reactie ontvangen. Om het item te retourneren moet je contact opnemen met de klantenservice, want een retourbon zit niet bij je bestelling. Ik had dit geld echt liever uitgegeven aan een Brabantia.

Antwoord van KLARSTEIN
Ik heb een vaatwasser gekocht welke defect is geleverd. Na mijn eerste melding werd er gevraagd of ik akkoord zou gaan met een terugbetaling van 20% en dat ik dan de defecte machine kon houden(?!). Na daar niet mee akkoord te zijn gegaan werd me een vervangend exemplaar beloofd.
Na weken(!!) te hebben gewacht en talloze keren erachter aan te zijn gegaan komen ze ineens met het bericht dat ik mijn geld terug krijg en als ik een nieuwe machine wil ik dat online kan kopen, terwijl die stukken duurder is nu! Dat wil ik niet!! Ik wil gewoon een werkende machine!
Update: Ik heb nog steeds niks gehoord van de klantenservice....

Antwoord van KLARSTEIN
Het spijt me dat het nodig is dat ik deze review moet achterlaten maar ik ben nu vanaf 27 augustus bezig om een niet goed werkende koelkast op te laten halen. Sinds 5 september staat de koelkast inmiddels op straat, zoals verzocht maar is deze nog steeds niet opgehaald. Ik ben beleefd begonnen, ben boos geworden, ben cynisch geworden maar krijg tot nu toe steeds standaard mails met excuses voor het ongemak maar nog steeds geen oplossing en dus ook nog geen zicht op een andere koelkast.
Ik weet echt niet meer wat ik moet doen om de toegezegde service, namelijk een vervanging van de koelkast en voel me zeker niet serieus genomen.
R. van der A
Ticketnummer: 8006377230 (voor als Klarstein het alsnog zou willen oplossen).
Klarstein geeft aan onmiddellijk persoonlijk contact op te nemen. Wat moet ik verstaan onder onmiddellijk? Tot op heden is er in ieder geval niet met mij persoon lijk contact opgenomen. De reactie op mijn review is wel gelijk aan de reactie van het service team. Wel een toezegging maar absoluut geen service.
Na het plaatsen van de review is d koelkast opgehaald en heeft Klarstein het aankoopbedrag terug betaald.

Antwoord van KLARSTEIN
Slechte service van Klarstein. Mini koelkast besteld die kapot is geleverd. Retourformulier gekregen met de vraag om de koelkast naar een DHL punt te brengen. Dit is, vanwege de afmeting, haast niet te doen op de fiets. Na bellen met de klantenservice, welke uitbesteed is (aanname), een leuke mail gekregen dat de koelkast niet opgehaald kan worden omdat het gewicht niet voldoet aan de eisen.
Erg jammer dat je betaald voor een kapot product en vervolgens moet leven met een "sorry". Ik zou niet bij dit bedrijf bestellen en een ander bedrijf opzoeken voor service.
Update: Na een slechte review te hebben geschreven is de koelkast binnen een dag opgehaald. Fijn dat het is opgelost, nog steeds jammer dat het op deze manier moet.

Antwoord van KLARSTEIN
Ik heb een kookplaat en oven van klarstein.
Mooie producten , maar als de garantie voorbij is krijg je geen service meer .
Koop maar een nieuwe.
Er zijn ook geen repair mogelijkheden.
Helemaal in lijn met de weggooi maatschappij.
Als je iets wilt laten maken als de garantie voorbij is , koop dan nooit iets bij klarstein.
Repair zit niet in hun systeem .
Groeten Chris

Antwoord van KLARSTEIN
Een mooie plafondventilator ontvangen met prachtige houten bladen.
Fijn om te gebruiken.
Bij koppelen aan de app komt steeds de verkeerde ventilator en lukt koppelen niet ....
Iemand een oplossing hiervoor?

Antwoord van KLARSTEIN
Goed bedrijf ,het doet mij als klant goed dat een bedrijf checkt wat de klant van het product vindt..

Antwoord van KLARSTEIN
Zeer fijne website, artikel is super, bezorging zeer snel, goed ingepakt.

Antwoord van KLARSTEIN
Product goed stevig verpakt en beschermd. In het apparaat wel een hoop vliegjes aangetroffen en heb heel veel liters door moeten spoelen om de nieuwigheid/muffe geur en smaak weg te krijgen.

Antwoord van KLARSTEIN
Apparatuur goede prijs kwaliteit verhouding
Mooie uitstraling
Snel geleverd

Antwoord van KLARSTEIN
Het bedrijf levert een prima product voor een aantrekkelijke prijs

Antwoord van KLARSTEIN
Een mini vaatwasser 2 jaar en maanden geleden gekocht 430 euro, nu ontdekte ik dat de korfen aan het roesten zijn omdat het kunstof loslaat, valt buiten de garantie zeggen ze (deze is 2 jaar), de korven zijn ook niet te leveren, nergens, er word gezegd, de garantie is 2 jaar dus we kunnen niets voor u doen, dus zet dit in de beschrijving van het artikel dat er geen onderdelen te krijgen zijn. Zo slechte winkel heb ik nog nooit mee gemaakt, koop hier dus niets! Ook bij bol.com worden ze verkocht, niet kopen!

Antwoord van KLARSTEIN
Goede klantenservice, snel en goed geholpen met een probleem.