Klartagaps Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Hogedrukreiniging

Geschreven door het bedrijf

Hos Klartag ApS hjælper vi private og erhverv med at få deres ejendom til at fremstå ren, præsentabel og velholdt. Vi er specialister i udvendig rengøring og vedligeholdelse, og vi tilbyder blandt andet tagrens, algebehandling, fliserens, facaderens og relaterede løsninger, der forlænger levetiden på overflader og forbedrer ejendommens samlede udtryk. Vi har fokus på kvalitet, pålidelighed og ordentligt håndværk i hver eneste opgave. For os handler det ikke kun om at levere et pænt resultat her og nu, men om at skabe en løsning, der giver værdi på længere sigt. Derfor arbejder vi målrettet med effektive metoder, professionelt udstyr og en service, hvor kunden altid er i centrum. Hos Klartag ApS lægger vi vægt på god kommunikation, gennemsigtighed og et højt serviceniveau fra start til slut. Vi ved, at tillid betyder alt, når man vælger en samarbejdspartner til sin bolig eller virksomhed, og derfor gør vi os umage for at levere et resultat, vi kan stå inde for. Vores mission er enkel: Vi gør din ejendom pæn, velholdt og præsentabel igen. Når du vælger Klartag ApS, vælger du en samarbejdspartner, der tager kvalitet og kundetilfredshed seriøst.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg ville egentlig give ”Klartag” 5…

Jeg ville egentlig give ”Klartag” 5 stjerner, for det startede rigtig godt med en super fin algebehandling og rengøring af mine fliser. Det var en tirsdag, og så aftalte vi, at Marco ville komme igen fredag og give dem imprægnering. Oplevelsen var faktisk så god, at jeg betalte regningen med det samme (hvilket viste sig at være ret dumt). Desværre glemte Marco alt om vores fredags-aftale. Siden har han brændt mig af to gange mere – altså klokkeklare aftaler, og mine fliser er (to måneder senere) stadig ikke imprægneret. Så fin start til 5 stjerner – minus 3 stjerner for hver gang jeg blev brændt af. Tilbage står jeg med en ret dårlig oplevelse, og undrer mig over, at de annoncerer på livet løs efter nye kunder, i stedet for at få afsluttet eksisterende opgaver.

22 juli 2026

Virkelig god service

Virkelig god service. Man kan tale om tingene der bliver lyttet der findes løsninger rigtig god service meget imødekommende. Kan klart anbefales og et flot resultat

17 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klartagaps har udført et fantastisk…

Klartagaps har udført et fantastisk stykke arbejde.
De har gjort min terasse sommerklar, med en algebehandling og en dybdegående rens. Resultatet var over alt forventning.
Klartagaps kan varmt anbefales, skide god service og god kommunikation.

5 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan kun give de varmeste…

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Klar Tag ApS 👏🏻
De har netop renset vores fliser, som er omkring 9 år gamle og meget angrebet af flisepest – og resultatet er helt fantastisk! Fliserne ser næsten nye ud igen 🤩

Hele processen var professionel fra start til slut. De kom til tiden, arbejdede grundigt og efterlod alt pænt og ryddeligt. Man kan virkelig se, at de går op i kvalitet og detaljerne i deres arbejde.

Hvis nogen overvejer fliserens, så er Klar Tag ApS bestemt værd at vælge. Tusind tak for det flotte arbejde 🙏🏻

29 mei 2026

Algebehandling af tag Superoplevelse

Jeg har lige haft besøg af Marko og det var en super oplevelse…med at få algebehandlet taget.

Han ringede inden aftalt tidspunkt, for at bekræfte, og kontrollere at det ikke regnede på min lokation. Kom til tiden udførte et godt stykke arbejde, med at få algemidler på mit tag.

Marko kontrollerede flere gange, at alle hjørner og kanter var dækket af skum inden der blev pakket sammen igen.

Nu venter jeg kun på at produktet virker. Der vil gå 2-3 mdr før jeg får det fulde resultat.

Helt igennem en god oplevelse med Klartag ApS.
Tusind tak. Jeg kan klart anbefale jeres firma.

19 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nyopstartet virksomhed med styr på…

Nyopstartet virksomhed med styr på deres udstyr og produkter.
Mine fliser er så gode som nye.

Kan klart anbefales, billigt, god service og super resultat

Fik samtidig lavet algerens på taget til en super god pris

7 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik renset mine fliser

Jeg fik renset mine fliser, og resultatet blev virkelig flot. De mødte op til tiden, arbejdede hurtigt og professionelt, og mine fliser ser ud som nye igen. Kan klart anbefales.

12 maart 2026