Snabb respons
Snabb respons, ett besök på plats ett par dagar senare, snabb offert och monterat inom en vecka. Mycket nöjd. Vad mer kan man önska. Tack!
Vi är specialiserade på luftvärmepumpar för alla klimat! - Kvalitetspumpar - Snabba tider för montage! - Kundnöjdhet är a och o för oss! Värme/Kyla, AC/Aircondition, Klima, Värmepumpsberedare, Varmvattenberedare info@klimatexperterna.se / 070 - 860 04 33
Stallgatan 30, 174 63, Sundbyberg, Zweden
Säljaren kom hem till mig och berättade om olika värmepumpar. Fick bra info och väldigt trevligt bemötande. Kunde få pumpen installerad inom 1v.
Installationen tog ca 2h, han var väldigt trevlig och väldigt duktig med det han gjorde
Riktigt bra bemötande, hjälpsamma och gjorde ett riktigt bra jobb, pålästa kunniga men framförallt kunden i fokus, något som alldeles för få firmor i Sverige har idag.
Måste säja dom är grymma, så himla nöjd
Jag har köpt många installationer av tekniska enheter i mina dagar som projektledare. Och råkade köpa en installation av en värmepump ett mycket oseriöst annat bolag.
Klimatexperterna löste hela problemet åt mig och dessutom lyckades hantera detta med generalagenten för Sverige.
Kan bara säga stående ovationer till er och ert sätt att leverera över förväntan!
Vi hade noll erfarenhet av värmepumpar innan och tog in olika offerter när vi skulle installera en. Dick på Klimatexperterna var en av få leverantörer som tog sig tiden att förklara och gå igenom utan att ge oss känslan att man ”prackar på” något vi inte behövde. Så vi kände direkt förtroende. Vi fick sedan vår nya värmepump levererad på bestämt datum och montaget gick mycket smidigt och man tog verkligen hänsyn till huset och gjorde en snygg lösning! Vi valde också att installera en värmepumpsberedare några veckor senare och samma sak där, fantastisk engagerade och ser verkligen till att det blir bra för oss som kund.
Dom är seriösa, prisvärda och engagerade. Rekommenderar varmt Klimatexperterna!