Songway Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Muziekproducent

Geschreven door het bedrijf

Songway.se är en kreativ tjänst där du kan skapa helt personliga låtar baserade på din egen historia, känslor och minnen. Genom att fylla i ett enkelt formulär beskriver du personen eller tillfället du vill hylla – och inom kort får du en unik låt som levereras digitalt direkt till din e-post inom 24 timmar.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Wow säger jag bara!🤩

Wow säger jag bara!🤩 Detta var den bästa present jag gett till min dotter, låten/låtarna var helt magiska och långt över förväntan!😍 Nu kan man bara hoppas att någon vill göra en sådan låt till en själv, haha. Jag kommer helt klart beställa igen iallafall!

21 augustus 2026

Vilken fantastisk upplevelse

Vilken fantastisk upplevelse! Jag beställde en personlig låt till min fru inför vår 12-åriga bröllopsdag, och redan första gången jag hörde den kom tårarna direkt. ❤️ Låten blev otroligt fin och betyder mer för oss än vad ord egentligen kan beskriva. Det här är ett minne som vi kommer att bära med oss resten av livet.

Jag vill också ge ett extra stort tack till Danny, som verkligen har gjort allt för att jag skulle bli 100 % nöjd. Servicen har varit helt outstanding! Alla önskemål, ändringar och små justeringar har tagits emot med stort engagemang och fixats tills låten blev precis så personlig och perfekt som jag ville ha den.

Det märks verkligen att ni bryr er om både musiken och människorna bakom varje beställning.

Jag kan inte ge annat än full pott – 5 av 5 stjärnor! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tack Danny och hela teamet för en fantastisk låt som vi aldrig kommer att glömma. Ni har skapat något som kommer att följa med oss genom livet. ❤️🎶

15 augustus 2026

Antwoord van Songway

Det här omdömet berörde oss på riktigt. ❤️ Att få höra att låten till er 12-åriga bröllopsdag blev ett minne som ni kommer bära med er genom livet är precis anledningen till att vi gör det vi gör.

Ett extra stort tack för de fina orden om Danny och vårt team. Vi vill att varje låt ska kännas genuint personlig, och vi ger oss inte förrän den känns helt rätt för den som beställt den.

Tack för förtroendet, för de otroligt fina orden och för att vi fick vara en liten del av er historia. Det betyder mer för oss än ni anar.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Om jag kunde ge mer stjärnor så hade jag gjort det

Om jag kunde ge mer stjärnor så hade jag gjort det. Sången var perfekt. 😊

4 augustus 2026

Antwoord van Songway

Tusen tack för de fantastiskt fina orden! ❤️ Att du hade gett oss fler stjärnor om det gick är nog bland det finaste betyg vi kan få. Så härligt att höra att sången blev precis som du önskade. Tack för att du valde Songway! 🎶

Supernöjd!

Supernöjd! Nu har jag fått två sånger och resultatet blev kalasbra.
Snabb leverans, låten enligt önskemål, personligt resultat, ja helt enkelt fantastiskt bra!
Det blir fler beställningar!

26 juli 2026

Antwoord van Songway

Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! ❤️ Det gör oss otroligt glada att höra att du är så nöjd med båda dina låtar och att vi lyckades fånga dina önskemål på ett personligt sätt. Extra roligt att höra att det blir fler beställningar. Du är varmt välkommen tillbaka till Songway! 🎶

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Sången blev ite kort.

Sången blev lite för kort utefter min text vad jag ville förmedla till min syster i födelsedagspresent.
Jag mailade om justeringar så jag hoppas de lever upp till kundens förväntningar. Annars fin text, men som sagt för kort för att få fram ett ett tilräckligt budskap.

14 juli 2026

Antwoord van Songway

Tack för din ärliga recension och för att du tog dig tid att ge oss feedback.

Det betyder väldigt mycket för oss att du efter justeringarna meddelade att du älskade den slutgiltiga versionen och att den berörde dig så starkt. Det är precis den känslan vi hoppas kunna skapa med våra personliga låtar.

Tack för att du gav oss chansen att göra det rätt. ❤️

Hur kunde det.....

.... bli så himla bra? Lite chockad över tekniken faktiskt.
Över förväntan, super. Hel nöjd!
Rekommenderar varmt!
Tusen tack :-)

15 juni 2026

Antwoord van Songway

Tusen tack för dina fina ord! Det gör oss verkligen glada att låten blev över förväntan och att du blev så nöjd med slutresultatet. Tack också för att du rekommenderar oss – det betyder mycket för oss! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Men herregud vilken fin låt

Men herregud vilken fin låt, grät floder o gråter fortfarande, Bästa Morsdags presenten. Fortsätt med det ni gör, Bästa ever Puss o kram

31 mei 2026

Antwoord van Songway

Tusen tack för din fantastiskt fina recension! Det värmer verkligen att höra att låten berörde så starkt och blev en så uppskattad morsdagspresent. Tack för att du tog dig tid att dela med dig – det betyder mycket för oss❤️

Super nöjd

Snabbt och bra support för att få låten bättre

25 mei 2026

Tack så mycket! 🌟
Vad roligt att höra att du blev nöjd med både låten och supporten. Vi lägger mycket tid på att finjustera varje låt tills den känns helt rätt. Vi nöjer oss inte fören du är 100% nöjd. Tack för förtroendet och för att du valde Songway! 🎶

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick min låt precis som jag ville

Fick min låt precis som jag ville, väldigt tacksam att dom lyckats göra detta så bra.

13 mei 2026

Antwoord van Songway

Tack så mycket för ditt omdöme!
Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd och att låten blev precis som du tänkt dig. Vi uppskattar verkligen att du valde oss och lät oss skapa låten dig.

Tack Songway

Songway gav mig en perfekt alla hjärtans dag present till min fru. Jag har under många år försökt överträffa mig själv just på alla hjärtans dag. Songway hjälpte mig med det detta år
Tack 🙏

14 februari 2026

Antwoord van Songway

Roligt att ni blev så nöjda! Tack🙏♥️

Dit is Trustpilot