Mit møde med Thea var helt anderledes and jeg havde foreventet. Jeg blev mødt med en nænsom venlig og engageret tilgang, der fik mig til at slappe af og lytte og forstå alle de ting, der blev forklare... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Louise er meget dygtigt. Man følte sig tryg og hørt og intet var ligegyldigt. Derudover var det tydeligt at mærke hun havde fuldstændig styr på det og forklarede og viste også forskellige ting. Man er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg mødte op til en undersøgelse for delte mavemuskler hos Stine - og gik derfra med en udførlig plan for at komme i bund med et hårdt og fastsiddende arvæv efter kejsersnit. Roligt, empatisk og kom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har både været til privat konsultation og foredrag med Camilla. Camilla er dedikeret og fagligt dygtig, og jeg har følt mig i helt trygge hænder. Hun møder dig dér, hvor du er, på en ekstremt pers... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En specialiseret fysioterapeutisk klinik til behandling af kvinder i alle faser af livet, herunder kvinder med gener i relation til underliv, graviditet og efterfødselsudfordringer. Klinikken er beliggende i København og Vejle og består af 5 specialiserede og dedikerede UroGynObs fysioterapeuter. Vi prioriterer høj faglighed og en nærværende grundighed over for hver enkelte kvinde, der kommer forbi os i klinikken. Vi vejleder også mænd :-)
Classensgade 11E, st.i gården, 2100, København Ø, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Henriette var så behagelig. Hun gjorde mig meget klogere på min egen krop. Varm anbefaling.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Kæmpe anbefaling herfra. Camilla var imødekommende, grundig og gav svar på problematikker jeg ikke har kunne få svar på andre steder. Nu har jeg en meget bedre forståelse for min efterfødselskrop og der er lagt en plan.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Super god oplevelse hos Louise. Meget professionel og behagelig, man føler sig enormt tryg hos hende. Kæmpe anbefaling.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Jeg følte mig tryg og hørt, da jeg besøgte Louise. Jeg var meget klogere på min krop, da jeg gik derfra. En gave alle burde give sig selv uanset udgangspunkt!

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Efterfødselstjek hos Thea var en meget tryg og professionel oplevelse, hvor jeg både blev klogere og blev mødt præcis, hvor jeg var. Det burde være alle forundt efter en fødsel.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Stor anbefaling herfra! Jeg har været til efterfødselstjek hos Camilla og følte at jeg var i meget gode og kompetente hænder. Camilla er smilende, lyttende og behagelig at snakke med og hun var rigtig god til at forberede mig på hvad der skulle ske. Jeg fik gode redskaber med mig, som jeg kan bruge til at styrke min coremuskulatur og blødgøre mit arvæv. Tak for det 😊

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Meget stor anbefaling herfra til Jannie. Det er 7,5 år siden jeg fik sidste kejsersnit og har en del problemer med arvæv som "driller. Jannie er en af de første der har taget det alvorligt og ikke ment at jeg "bare" burde leve med det, men har nu givet mig værktøjer til at få bedre bevægelighed ved arvævet. Meget sød og forstående og jeg oplevede hende som enormt faglig dygtig. Mine største anbefalinger herfra!

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Kan virkelig anbefale klinik for kvindekroppen. Har fået helt fænomenal hjælp, rådgivning og vejledning til mine udfordringer og service niveauet har virkelig været udover det sædvanlige. Har følt mig tryg og i virkelig gode hænder hele vejen igennem.
Tusind, tusind tak for hjælpen Jannie! Din hjælp har været uundværlig. 🥹

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Efter min operation for delte mavemuskler fik jeg en yderst professionel og kompetent undersøgelse samt vejledning hos Louise i Vejle.
Efterfølgende fulgte jeg et veltilrettelagt online træningsforløb, som var nemt at tilpasse en travl hverdag – fleksibelt, effektivt og med tydelig progression. Jeg kan varmt anbefale både Louise og forløbet til andre i samme situation.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Mega god oplevelse. Fik både undersøgt bækkenbund og mave. Fik både god information og større forståelse for min egen krop. Herudover god vejledning og øvelser med hjem.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Efter konsultation hos Jannie Dobel gik jeg hjem med viden og værktøjer til at komme i gang med træning, samt vi fik en god snak og Jannie er virkelig empatisk, dygtig og professionel, samt har en enorm viden hun deler ud af. Man er i trygge hænder! Kan kun anbefale hende.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Ekstrem professionelle, og med redskaber man kan bruger. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og fik en masse brugbar viden.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Har været hos Camilla på Østerbro i dag, det var en hel vildt god oplevelse. Hun er utrolig sød og lytter og fortæller. Jeg fik utrolig meget viden og info om muligheder. Jeg kan kun varmt anbefale et besøg.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Thea var så dygtig, sød og meget omsorgsfuld. Hun tog sig god tid til mig og hjalp mig med hvilke øvelser mv., som jeg selv kan lave derhjemme. Alt i alt en rigtig positiv og god oplevelse.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Camilla er super dygtig og professionel. Jeg er ville ikke være foruden mit efterfødselstjek. Det er meget trygt at være hos hende, og jeg har fået nogle gode redskaber til, hvordan jeg kommer godt videre efter min fødsel med en 4.grads bristning.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Der er ingen tvivl om at Louise er ekspert indenfor sit felt og jeg ville ønske jeg havde opsøgt hende fra starten.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Jeg besøgte i går Klinik for Kvindekroppen på Østerbro, da jeg havde booket et tjek hos Thea. Jeg blev mødt lyttende og spørgende og gik derfra med lige præcis det, som jeg havde behov for - en status, et tjek efter to graviditeter og vaginale fødsler og vejledning ift. hvad jeg selv tænkte, jeg ville omkring, og hvad Thea vurderede var relevant. Thea skabte et utroligt behageligt og trygt rum med stor professionalisme, hvilket helt sikkert er årsagen til, at jeg for første gang kunne slappe af ved et underlivstjek. Jeg under alle kvinder at prioritere sig selv og kan på det varmeste anbefale Thea som behandler.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Jeg har i dag besøgt Jannie på Østerbro og jeg er gået derfra med stor tilfredshed og vil anbefale alle mødre at give sig selv denne gave!
Jeg har født for 4 år siden ved akut kejsersnit og har altid tænkt jeg skulle forbi til et tjek, men aldrig fået det gjort!
Jeg fik afkræftet årevis af spekulationer, følte mig hørt og vejledt og et kærligt skub til at ændre de ting, der for mig kunne gøres bedre.
Jannie er enormt dygtigt og meget autentisk, her bliver du ikke talt efter munden men vejledt og informeret og får det rigtige god, jeg er så glad for denne oplevelse og har været høj på energi efter mit besøg.
Kæmpe kæmpe anbefaling at give dig selv denne gave, tak for besøget!

Kæmpe anbefaling.
Jeg føler, at jeg har manglet at blive ordentligt undersøgt efter min graviditet og fødsel.
Og er super glad for de øvelser og den vejledning, jeg kunne få her.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Jeg havde en rigtig fin konsultation ved Louise i Vejle. Det endte med at være en fin gennemgang af kroppen efter graviditet og fødsel, hvor fokus ligeså meget blev at udelukke forskellige tanker om, hvad mine gener kunne skyldes samt at vejlede mig om, hvad næste skridt kunne være.
Jeg følte mig i trygge og kompetente hænder og værdsætte den åbne dialog uden at den blev for direkte.
Eneste “pip” kunne være at klinikken er svær at identificere udefra gadebilledet.