Mit møde med Thea var helt anderledes and jeg havde foreventet. Jeg blev mødt med en nænsom venlig og engageret tilgang, der fik mig til at slappe af og lytte og forstå alle de ting, der blev forklare... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Louise er meget dygtigt. Man følte sig tryg og hørt og intet var ligegyldigt. Derudover var det tydeligt at mærke hun havde fuldstændig styr på det og forklarede og viste også forskellige ting. Man er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg mødte op til en undersøgelse for delte mavemuskler hos Stine - og gik derfra med en udførlig plan for at komme i bund med et hårdt og fastsiddende arvæv efter kejsersnit. Roligt, empatisk og kom... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har både været til privat konsultation og foredrag med Camilla. Camilla er dedikeret og fagligt dygtig, og jeg har følt mig i helt trygge hænder. Hun møder dig dér, hvor du er, på en ekstremt pers... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En specialiseret fysioterapeutisk klinik til behandling af kvinder i alle faser af livet, herunder kvinder med gener i relation til underliv, graviditet og efterfødselsudfordringer. Klinikken er beliggende i København og Vejle og består af 5 specialiserede og dedikerede UroGynObs fysioterapeuter. Vi prioriterer høj faglighed og en nærværende grundighed over for hver enkelte kvinde, der kommer forbi os i klinikken. Vi vejleder også mænd :-)
Classensgade 11E, st.i gården, 2100, København Ø, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Camilla Hofman Hansen til et efterfødselstjek. Jeg fik en grundig undersøgelse og blev mødt med en professionalisme, som jeg ellers synes er sjælden. Jeg blev både lyttet til, taget alvorlig, og så blev der blev taget rigtig god tid til undersøgelsen. Jeg plejer normalt ikke at skrive anmeldelser, men lige denne gang bliver jeg nødt til at give min varmeste anbefaling!

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Jeg havde booket et efterfødselstjek, da jeg af flere jordemødre og min praktiserende læge var blevet anbefalet denne klinik, da jeg bl.a. har svært ved at få kontakt til min bækkenbund. Selve efterfødselstjekket var meget professionelt og jeg følte mig tryg og velinformeret undervejs. Desværre oplevede jeg ikke at få hjælp til hvordan jeg kan få succes med bækkenbundstræningen. Fysioterapeuten konstaterede, at jeg havde dårlig kontakt til bækkenbunden. Jeg fik ingen hjælp til alternative øvelser og fysioterapeuten sagde, at jeg skulle fortsætte med at forsøge at træne dagligt og at de desværre oplevede, at hvis man har svært ved bækkenbundstræning før graviditeten, så er det oftest også svært at få succes med det efter fødslen. Jeg har ud fra både klinikkens hjemmeside og fra anbefalinger fra jordemødre og læger fået det indtryk, at klinikken netop kan hjælpe kvinder som er i min situation. Jeg fik desuden at vide, at jeg ville modtage en mail med et resume af undersøgelser og anbefalinger fra efterfødselstjekket. Jeg modtog aldrig denne mail.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Alle der har været gravide burde give sig selv et tjek ved Klinik for Kvindekroppen!
Tak for at gøre mig tryg i mine 'nye' krop - og for at stole på min krop igen.
Louise i Vejle har været så dygtig, kompetent og rar, og det har været så behageligt og lærerigt, både at være til efterfødselstjek, samt være på efterfødselstræningshold. Stor anbefaling herfra!

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Efter 16 år med stress-urininkontinens, som blev værre og værre, blev jeg heldigvis anbefalet at konsultere Louise (Klinik for kvindekroppen, Vejle).
Hun har på den fineste og mest profesionelle måde fået guidet mig så godt med vejledning og øvelser, at jeg i dag faktisk nærmest ingen problemer har!
Noget, som jeg troede ville kræve en operation, blev i min situation genoptrænet.
Jeg kan på det varmeste anbefale af søge hjælp/vejledning hos Louise.
Det har virkelig gjort en forskel på min livskvalitet.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Ifb rectus diastase (delte mavemuskler) har jeg med stor glæde været i forløb hos Louise hos klinik for kvindekroppen og jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden.
Jeg er blevet fulgt tæt og hjulpet hele vejen både online konsultation, træningsvideoer og fysisk konsultation og alt med stor tryghed, glæde og succes.
Jeg er taknemmelig for måden jeg er blevet mødt på og er blæst bagover af de her skønne kvinders faglighed

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Kæmpe anbefaling! Et must til alle der har født! Har gået på 2 efterfødsels yogahold, og endelig, efter 3 graviditeter og 4 børn, kan jeg kende og mærke min egen krop igen. Louise i Vejle er fantastisk! Yogaholdene har føltes som en ekstra mødregruppe, hvor man har kunne tale om alt i forbindelse med efterfødselskroppen. ❤️

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Jeg har både været til konsultation og efterfødselstræning samt efterfødselsyoga, alt sammen i Vejle. Jeg kan kun anbefale det til alle som bøvler med kroppen efter graviditet og fødsel!
Fysioterapeut Louise er så dygtig og professionel. Hun har hjælpet mig med at få min krop og styrke tilbage, selvom jeg selv tvivlede på om det kunne lykkes.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
De vendte hurtigt tilbage på min henvendelse om ledsmerter efter fødsel og gav gode og konstruktive råd.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
De bedste anbefalinger og af hjertet tusind tak til Louise fra Klinikken for Kvindekroppen i Vejle. Aldrig er jeg mødt med så stor engagement og forståelse, som hos Louise og hun kunne hjælpe mig.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Tusind tak og alle mine bedste anbefalinger til særligt Jannie fra Klink for Kvindekroppen. Hun hjalp mig med kæmpe ekspertise, imødekommenhed og dedikation til sit fag. TAK!

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Jeg har fået rigtig kompetent behandling med rigtige gode resultater.
jeg fødte ved KS og og har haft Rectus Diastase og i mit forløb har jeg været i trygge hænder og er blevet guidet godt igennem genoptræning af mine kernemuskler. Jeg kan varmt anbefale Camilla, som behandlede mig.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Mine varmeste anbefalinger til Camilla. Jeg har før gået i et forløb hos Dit Maveunivers, hvor jeg skulle bruge bælte og følge diverse regler. Det var virkelig livsnedsættende, og det hele sprang op igen da jeg stoppede med bæltet da jeg ikke kunne holde det ud mere. Hos Camilla er træningen ca 20 min om dagen, det er til at overskue, videoerne er lette at følge, man får god vejledning hos Camilla, og siden første gang er min mave meget stærkere og min deling mindre. Camilla giver dig et bud på et realistisk resultat, og ikke noget uopnåeligt.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
De varmeste anbefalinger :) Jeg lærte Camilla at kende under min barsel, da jeg gik til efterfødsels-træning hos hende. Det ledte til et personligt forløb for mig hos Camilla ifht. mine delte mave-muskler, for generelt at styrke min krop samt jeg søgte mere viden om efterfødselskroppen/kejsersnit mm. Man skal lede længe efter en SÅ sød, kompetent og lyttende behandler som Camilla.. Tak, Therese

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Efter et planlagtkejsersnit manglede jeg information omkring efterfølgende behandling og håndtering af kejsersnittet på længere sigt. Jeg fik en flyer om "Klinik for kvindekroppen" af en jordmoder hos Family Zoo, da jeg talte om manglende viden og genoptræning. Kejsersnit er et af de områder der bliver taget hånd om her og i dag mødte jeg dygtige og søde Thea Esager Ørskov, Fysioterapeut. Det var en super oplevelse, i trygge rammer og en masse gode råd til mit ønskede mål med træning. Dertil en yderst oplysende arvævsmassage. Kejserinder burde blive henvist til denne virksomhed, som har så meget brugbar information og praktiske tiltag. Tak til Thea for at give mig lysten og mod til at starte op på arvævsmassagen.

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Klinikken er – trods navnet – ikke kun for kvinder! Jeg er i flere omgange blevet behandlet af Camilla i forbindelse med slidgigt i knæ og hofte. Hun er faglig velfunderet, meget kompetent, grundig og engageret – og har den nødvendige tålmodighed! Jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger.
Lars M. Banke

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Camilla er rar, engageret og har en dejlig energi. Hun har hjulpet mig med mit kejsersnit ar og delte mavemuskler. Man kan mærke at hun brænder meget for emnet og gerne vil hjælpe, det er skønt. Jeg vil til enhver tid anbefale Camilla!

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
Camilla er dygtig til sit arbejde og har hjulpet mig med mit kejsersnit-ar og delte mavemuskler. Jeg vil til enhver tid anbefale klinikken :-)

Antwoord van Klinik for Kvindekroppen
De varmeste anbefalinger til Camilla. Fagligheden er i top, og venligheden og den dejlige atmosfære har gjort alle besøg til en god oplevelse. Der tages godt hånd om både mor og barn.
Både mit arvæv og RD er velbehandlet og jeg er kommet godt i mål med god støtte.
Fantastisk professionel behandling som bliver leveret med et smil på læben. Masser af input til selvstudie/egen refleksion og gode øvelser – der var for mig helt klart tale om en øjenåbner 😊
Camilla er super dygtig. Hun har motiveret, behandlet og vejledt mig i forbindelse med RD og arvæv efter 2 kejsersnit. Inden jeg kom til Camilla var jeg forbi Dit Maveunivers hvor der bruges splint (korset) til behandling af RD. Splinten tog motivationen helt fra mig, men det er nu med Camillas hjælp (Klinik for delte mavemuskler) lykkedes mig at komme i mål uden. Er gået fra at have op til 6 cm RD til nu at have stærk core og bindevæv....men det kræver også en indsats ;)