Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk Økologisk kød fra Kødbilen er altid en sikker vinder. Kvalitet og smag helt i top og ren glæde hver gang det ryger i gryderne eller på grillen. 5 stjerner herfra. Alexandre Willaume

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har brugt kødbilen i rigtigt mange år og har altid været tilfreds. De få gange der har været spørgsmål, har Kødbilen altid lyttet og rettet evt. fejl. Jeg har netop stegt 3,5 kg. Entrecote, og mine... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Eten, drinken en tabak

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kødbilen er et koncept, der er startet af slagtermester Morten Holm. Målet er at hæve kvalitetsniveauet af kød i Danmark. Hvorfor spise malkeko, når der er kødkvæg i landet?

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super lækkert kvalitets kød!

Som altid virkelig lækkert økologisk kød! Især deres øko tomahawk kan varmt anbefales – den er helt i særklasse. Udover wagyu er det noget af det bedste kød, jeg nogensinde har fået. Utrolig mørt, saftigt og fyldt med smag. Man kan virkelig smage kvaliteten hele vejen igennem. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

11 april 2026

Det bedste

Den bedste betjening
Det bedste kød
Den bedste vejledning
Ikke flere superlativer, så får de bare storhedsvanvid
Mange tak for jer
Niels

16 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Både kød og service er ekstraordinær god

Har brugt kødbilen i rigtigt mange år og har altid været tilfreds.
Jeg har netop stegt 3,5 kg. Entrecote, og mine gæster var ovenud begejstret for kødets smag og kvalitet.
Jeg anbefaler kødbilen til alle jeg kender.

11 april 2026

Danmarks bedste kød

Det er Danmarks bedste kød hvis du spørger mig og min familie. Rimelige priser, især når man køber i store mængder. Tak

3 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige modtaget min første pakke…

Jeg har lige modtaget min første pakke med lidt blandet i, jeg vil lige prøve mig frem. Jeg har indtil nu kun prøvet hakket gris, og her var kvaliteten helt i top. Boller i carry som færdigret var god, dog bryder jeg mig ikke om kokossmagen (ikke boller i kokos, vel?). Men kvaliteten er helt sikkert som lovet, og jeg glæder mig til at smage videre. I en pakke færdiggret har jeg nok til 3 måltider, så måske lidt træls at skulle have det samme 3 dage i træk, når jeg kun er migselv. Prisen er passende i betragtning af den gode kvalitet, dog må jeg gå efter tilbuddene. - Bestilling og levering med flere muligheder er super fin. Jeg er fan :-)

28 maart 2026

Lækkert kød

Lækkert kød, gode priser, godt humør og sund krop af alle de dejlige proteiner. Jeg kender mange, der er vilde med Kødbilen.

14 maart 2026

Jeg har handlet hos Kødbilen

Jeg har handlet hos Kødbilen, en hel del gange efterhånden. Altid super lækkert kød og altid super god service. Senest havde jeg bestilt bacon og pølser og troede jeg havde bestilt 5 pakker af hver....det havde jeg så ikke. Jeg skrev til dem, forklarede problemet og Dennis vendte hurtigt tilbage med et " den klarer jeg ", jeg skulle bare betale mere beløbet. Da min kasse blev leveret få dage senere, var de ekstra pakker kommet med. Jeg vil osse lige give mine varmeste anbefalinger til deres Bavette flapmeat og nyretapper. Mage til lækkert kød..Mums 😄

14 maart 2026

Ganske tilfreds

Har nu handlet hos Kødbilen et stykke tid, hvor vi både har fået leveret og har også selv hentet og det har bare fungeret. De vare vi har købt har levet op til vores forventninger.

6 maart 2026

Abonnementskasse

Var lidt spændt over hvad der var i abonnementskassen som vi ville prøve for første gang. Blev meget glædeligt overrasket over både indhold og kvalitet. Og indtil nu er vi 1/3 del igennem kassen og kan kun anbefale den ordning til andre. Godt udvalg af kød og rigeligt til 2 personer.

12 maart 2026

Kvalitet og god kundeservice

Jeg har handlet hos Kødbilen flere gange efterhånden, og det har altid været en rigtig god oplevelse. Alt det kød jeg har bestilt, har været i super kvalitet, og servicen har været helt i top hver eneste gang.

Man mærker virkelig, at de går op i både kvalitet og god kundeservice. Derfor kan jeg varmt anbefale Kødbilen – både til dem der går meget op i godt kød, og til dem der måske prøver at købe kød online for første gang.

10 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.