Mój mąż spóźnił się na pociąg , po 40 min miał drugi, więc kupił kolejny bilet. Niestety nie ma możliwości połączenia się telefonicznie z koleo, ale po napisaniu maila i wyjaśnieniu sytuacji, sprawa z... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nie polecam KOLEO. W przypadku problemów z podróżą firma umywa ręce od odpowiedzialności i odsyła klienta do przewoźnika. Oczekiwałem rzetelnej pomocy, a zamiast tego zostałem pozostawiony sam z rekla... Toon meer
Do tej pory było wszystko ok. A dzisiaj niestety pociąg odjechał beze mnie, przez moje zaufanie do koleo.pl. Tym razem na stronie koleo.pl był podany błędny peron. Wniosek: nie można ufać koleo.pl, tr... Toon meer
Nie polecam kontaktu z infolinią koleo, tak jak jest niemożliwy. Infolinia dostępna od 12-15. zadzwoniłem o 12-ej, jest obecnie 13 i dalej słyszę muzyczkę, i po godzinie oczekiwania samo rozłącza. Anu... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Sprawdź rozkład jazdy PKP i ceny biletów kolejowych. Kup szybko i wygodnie bilet na Przewozy Regionalne, PKP SKM w Trójmieście i inne koleje bez żadnych opłat!
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Straszna obsługa
Straszna obsługa. Najgorsza usługa transportowa.
Najgorszy system transportu, jaki kiedykolwiek spotkałem. Kupiłam bilety z miejscem siedzącym, żeby nie musieć z dziećmi stać całą drogę, ale gdy pociąg przyjechał, okazało się, że takiego wagonu w ogóle nie ma. I wszyscy jechaliśmy na stojąco. Straszna obsługa.
Najgorszy system transportu
Spotkała mnie bardzo miła obsługa
Spotkała mnie bardzo miła obsługa
Pani Paulina okazała bardzo szybką i profesjonalną pomoc, nie spodziewałam się tak szybkiej reakcji i sprawnego kontaktu 5/5 choć jakbym mogła to bym dała więcej, pozdrawiam
Na aplikacji było że pociąg odjeżdża z…
Na aplikacji było że pociąg odjeżdża z peronu 1 a odjechał z peronu 2 przez co straciliśmy pieniące na bilety i musieliśmy czekać ponad godzinę na następny. Bardzo niedopatrzone, trzeba na to uważać
Gowno jedno wielkie
Gowno jedno wielkie. Masakra, porazka, zalosne.
Patologia pkp
W pkp nic się nie zmienia od lat,jedno wielkie bagno,chciałem pojechać z dziećmi po latach na wycieczkę 100km trasa i na dzień dobry ponad godzinę opóźnienia,zrezygnowaliśmy i pojechaliśmy autem,zwrot biletów i pisanie reklamacji w tej aplikacji to jakaś porażka,nie polecam nikomu korzystać z usług pkp.
Śłabo
Wybrałem miejsce przy oknie po czym oczywiście wybrało mi na środku 🤣 nie polecam pzdr
Bardzo miła i pomocna obsługa , strona i aplikacja działają bez problemów bardzo polecam
GOOGLE PAY uwaga!!!
Niestety, przy płatności Google Pay pobiera 20zl kompletnie bez pytania o zgodę, co jest karygodne.
Dodatkowo ceny biletów na Intercity droższe niż na stronie Intercity o znaczącą kwotę przy krótkich trasach. Ale to jeszcze rozumie, bo widzę ile płace.
Generalnie byłoby więcej tych gwiazdek ale pobranie komuś 20zlotych bez pytania na wewnętrzne konto jest nie do przyjęcia
Wolne działanie strony
Niestety nie działa na tyle dobrze że po wpisaniu kodu blik i zakupie zacięło się. Po dłuższym czasie dopiero dostałem e-maila z moim biletem a ja w tym momencie już miałem inny bilet. Proszę o poprawienie tej strony
Nie przyjeżdża na czas spóźnia się parę…
Nie przyjeżdża na czas spóźnia się parę dziesiątek minut i każdy ma spóźnienia
Nie dostałam vzroty za bilet!!!
Masakra
Masakra, strona sie zawiesza a kuppic bilet miesieczny to katorga. Standard PKP czyli dno
Fatalna firma.
W jaki sposób można zwrócić bilet? po info na apce ,że nie ma strony po przelewie na bilet -powtórzyłem zakup a tu niespodzianka bank powiadomił mnie przy drugim przelewie,że pierwszy został wykonany.,rzeczywiście okazało się,że z kilkuminutowym opóżnieniem otrzymałem pierwszy bilet.I się zaczęła kołomyja telefonu do Astarium niet info jak wycofać pierwszy bilet toże niet i to jest firma?
Bilet pkp w warszawskim kołobrzegu…
Bilet pkp w warszawskim kołobrzegu kosztuje 203 zł, ale wydano bilety za 350 zł, bo jesteśmy obcokrajowcami i osoba, która odcina bilet, jest rasistką
Ocena NEGATYWNA
Bardzo zawiodłam się na realizacji biletów, mieliśmy zakupione bilety na dzis, natchnęło nas cos aby sprawdzić czy nie ma żadnych zmian w kursie, jak okazało się pociag został odwołany, nie było żadnej informacji zwrotnej, w takiej sytuacji ludzkim zachowaniem byłoby zadzwonić bądź wyslac maila do osób, które już maja zakupione bilety i poinformować je o zainstnialej sytuacji. Pomijając już ten fakt, pytając o zwrot pieniędzy na infolinii powiedziano, ze trzeba napisać reklamacje bądź założyć formularz żeby otrzymać zwrot pieniędzy :) gdzie jest wasza pilność, wiarygodność i jakikolwiek szacunek do klienta ? Na koniec dodam, ze zwrot pieniędzy nie zostal przelany w całej części, zostało nam potrącone 13 zl, nie chodzi tu już o pieniądze tylko o fakt, jakie jest podejście do sytuacji, bo jakiekolwiek usterki nie powinne obciążać klienta, gdyż to on traci na tym najwiecej, zmieniając reszte planów bez możliwości zmiany terminów i starte kolejnych pieniędzy…
Good App for booking train tickets
Good App for booking train tickets, as good as Trainline in the UK, easy to use
Zakupiłam bilet w Koleo i nie…
Zakupiłam bilet w Koleo i nie przetworzono mi płatności natomiast kasa została mi pobrana z konta. Aplikacja działa beznadziejnie i niestety przez to mam same nieprzyjemności ? W tym mandat za brak biletu który przecież zakupiłam. Nie polecam tej apki
Zakupiłem bilety w dwie strony i z…
Zakupiłem bilety w dwie strony i z mojej winy były do zwrotu, ponieważ źle wpisałem zniżki. W pociągu konduktor sprzedał mi nowe bilety, a na te po prostu wypisał druk , ze zostały niewykorzystane. Zgłosiłem to do Koleo i kazano mi zgłosić to i wysłać mailem. 30 dni na zwrot pieniędzy. Minęło 21 dni i pieniądze zwrócono , lecz nie na moje konto lecz na moje konto Koleo. Na tym druku który wypełniałem, była rubryka aby podać numer konta, na które mają zrobić zwrot pieniędzy. Podałem moje konto bankowe.Teraz zgłosiłem o przelew moich pieniędzy na konto bankowe i znów .... do 30 dni czekania!
08.08.2023 Po mojej interwencji pieniądze przelano w ciągu 4 dni. Mimo to zamknąłem konto na Koleo i już nigdy nie skorzystam z ich usługi, nawet jeśli za bilet miałbym zapłacić 50% drożej.
Najlepsza aplikacja do kupowania biletów na pociąg
Zawsze kupuję bilety na Koleo.
Od kiedy została wprowadzona możliwość zakupu także biletów na Intercity w aplikacji, stała się ona właściwie jedyną potrzebną mi apką do podróżowania po kraju.
Aby wiedzieć, jakie są zasady zwrotów biletów wystarczy przeczytać regulamin PKP. Niektórych to niestety przerasta.
Dit is Trustpilot